26.–31.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[2][0]
KilpailuaSuomalaista

Wales.

Etusivu Foorumit Matkailu Wales.

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #632333 Ilmoita asiaton viesti

  Onko palstalla Walesin kävijöitä? Onko kokemusta seudulta? Lomalla olisi tarkoitus lähtetä saarelle ja ottaa bägi mukaan.

  #637751 Ilmoita asiaton viesti

  On tullut käytyä muutama kerta pelaamassa hikkorigolfia. Tosin aina samoissa paikoissa joten kokemus ennemmin syvä kuin laaja.

  Joka tapauksessa Aberdovey on upea linkskenttä Irlanninmeren rannalla. Viimeksi olin siellä kuukausi sitten pelaamassa Wales Hickory Championshipiä. Silloin kenttä oli hienossa kunnossa. Samanniminen kylä on myöskin hieno joskin siellä kesäisin on paljon brittituristeja. Tässä linkki ilmakuvaan kylästä ja kentästä. Kenttä alkaa karavaanikylän jälkeen kylästä luoteeseen. Aberdovey

  Kenttä on 1800-luvun lopulta ja todella tyypillinen linkskenttä. Se sijaitsee junaradan ja rantavallin välissä, menee rantaa pitkin yhteen suuntaan ja sitten takaisin klubille. Hiekkapohja takaa hyvät rullit, vettä vain ojissa joita siellä menee jonkin verran (ei kuitenkaan paljoa) gorse-pensaita, talvisin lampaita kentällä yms. Irlanninmereen ei harhaudu vinoinkaan lyönti, puskiin kyllä. Upea kokemus. Klubitalolta löytyy myös edullista majoitusta. Klubilta kylään noin maili, ehkä allekin.

  Lähistöllä on kyllä muitakin kenttiä mutta ei ihan kivenheiton päässä.

  Suosittelen lämpimästi, walesilaiset ovat erittäin miellyttävää porukkaa. Jos kiinnostaa, kysy lisää.

  #637752 Ilmoita asiaton viesti

  Hei,

  olen käynyt Cardifin lähellä Vale Golf resort http://www.vale-hotel.com/ joka oli hieno kokemus. Klubilla 2 erityyppistä kenttää – Wales National COurse, joka on yksi vaikeimmista kentistä pituuden tuoman vaikeuden mukaan (pelattu mm. Eupooppa Tourin Seniori kisoja) sekä Lake Course, joka oli helpompi ja enemmän vettä pelissä. Kaikki klublla 5 tähden luokkaa. Ruoka ja Pro shop sekä range 20 metriä Respasta, joten homman toimii.

  Suosittelen.

  #637753 Ilmoita asiaton viesti

  Äijien kanssa tultiin sunnuntaina kotiin Wales-reissusta. Asuimme pohjoisrannikolla Llandudno nimisessä tosi hienossa tunnelmallisessa kylässä. Matkaa Manchesterin lentokentältä n. 1,5 tuntia. Llandudno on hyvä paikka tukikohdaksi, kenttiä löytyy paljon lähiseudulta, hotelleja ja baareja on paljon. Ruoka on enimmäkseen Fish&Chips tyylistä…
  Pelattiin 4 kentää:
  Maesdu: parkkenttä lämmittelyksi. Ihan hyvä kenttä, jossa myös tuuli pääsee vaikuttamaan peliin aika paljon.
  Conwy: huippu linkselämys, jossa oli mm 2006 Openin karsinnat. Erittäin hyväkuntoinen kenttä. Linkspuskia ja pot-bunkkereita ihan tarpeeksi… Tosi hieno.
  Nefyn: elämyskenttä huikealla paikalla. Ehdottomasti pelattava Old Coursea, jossa yhden reiän nimi on World’s end. Ehdoton MUST! Googlaa Nefyn golf club, niin ei tarvitse enempää kertoa.
  Prestatyn: matkalla lentokentälle-links-golfkenttä. Eli linkskenttä, joka ei ole mikään huippu, mutta ihan ookoo. Oli tosin hyvässä kunnossa ja osa reiistä tosi mielenkiintoisia. Mutta muuten aika tasapaksuja reikiä.

  Toisella puolella rautatietä Maesdusta oli North Wales Golf course, joka näytti olevan ihan pelattavan näköinen kunnon linkskenttä.

  Green-feet ovat varmaan 20-40% halvemmat kuin Skotlannissa, jos vertaa saman tasoisiin kenttiin. Ruuhkaa kentillä toukokuun alussa ei todellakaan ollut, ei edes viikonloppuna.

  Erittäin hyvä golfkohde ja ei muuta kuin hyvää matkaa!

  #637754 Ilmoita asiaton viesti

  Suomi pelaa seuraavan MM-karsinta ottelun Wales’ssa ko päivänä. On vaimon kanssa suunnitteilla lähteä sinne pitkäksi viikonlopuksi teemalla futis ja golf. Onko lisää vihjeitä kentistä Cardiffin lähellä tai Lontoo-Cardiff välillä? Sellainen olisi mukava,jossa saisi majoituksen läheltä kenttää.

  Suunnitelmamme on lähteä Finskillä Lontooseen to-iltana ja palata ma-iltana. Siinä saisi 3 golf päivää. Lauantai tietenkin pyhitetään futis matsille. Onko muilla vastaavanlaisia suunnitelmia?

  #637755 Ilmoita asiaton viesti

  Jos hinnalla ei ole väliä, niin tuleva Ryder-Cup kenttä…
  Celtic Manor

  #637756 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Moi,

  Jos Walesiin menee ja muuten matkaohjelmaan sopii, kannattaa ehdottomasti pelata kierros Pennardissa. http://www.pennardgolfclub.com/.

  Kertakaikkiaan hieno kokemus.

  //Pete

  #637757 Ilmoita asiaton viesti

  Kiitos vihjeestä. Celtic Manor oli todella mahtava. Ystävällisempää palvelua, kuitenkin jopa kohtuuhintaan ei juuri muualta ole saatu. Kaikki toimi perfect ja 2010 kentälle mennessä oli suomipoika – ja tyttö ihan ihmeissään, miten pelaajista ja varusteista huolehdittiin. Itse ei tarvinnut tehdä mitään – no palloa piti tietenkin itse lyödä. Ja kentät oli todella huippua – myös vaikeudeltaan. Suosittelemme kohteeksi, mutta ei ihan aloittelijoille. Jos joku on menossa , voidaan antaa matkavihjeitä lisää.

  Ja tietenkin Suomen 2-0 voitto lauantaina kruunasi matkan.

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Matkailu Wales.