23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista

VUOROTTELUVAPAALLA SVINGI KUNTOON?

Etusivu Foorumit Yleistä VUOROTTELUVAPAALLA SVINGI KUNTOON?

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • OLISIKO JOKU, JOKA ON TOTEUTTANUT ’PIKKU-UNELMANSA’ JA PELAILLUT 3-4 KK ETELÄSSÄ GOLFFIA? OLISI KIVA SAADA VINKKEJÄ, MITEN LÖYTÄÄ PARHAITEN VUOKRAKÄMPÄN JA PELIOIKEUDEN MUKAVALLE GOLFKENTÄLLE SEN LÄHISTÖLLÄ. – MILLAISIA OVAT KUSTANNUKSET? – MUITA VINKKEJÄ JA KOKEMUKSIA JOKO KOHTEESTA TAI VUOROTTELUVAPAAN OSALTA?

    Itse lähtisin Pattayalle Thaimaaseen:

    Majoitus halpaa, ehkäpä noin 250 EUR/kk

    Golf halpaa, ehkäpä keskimäärin 20 EUR/päivä

    Kentät todella hienoja, kuuluisien arkkitehtien suunnittelemia. Pattayalla kenttiä kaikkiaan 20 kpl.

    Rangeja löytyy, hyviä prota löytyy

    Aina lämmintä

    Suosittelen, mitäpä muuta voisi hienolta paikalta toivoa. Lisäksi thairuoka hyvää ja edullista.

    Nimetön

    Mainitsemillasi kriteereillä joko Karibia tai Thaimaa olisivat suositeltavia. Itse olen kokeillut sekä Jamaikaa että Pattayaa. Ilmaston puolesta ensin mainittu ehkä hitusen miellyttävämpi – eli ei kamalan kuuma.

    Molemmissa ilmansuunnissa tosin caddien käyttö kuuluu asiaan.

    Vaikka paikan päälle mennään pitemmäksi ajaksi asumaan, voivat matkatoimistot auttaa monissa käytännön järjestelyissä.

    JK. Thaimaassa kannattaa ensi töikseen liittyä jäseneksi paikalliseen G & C -Klubiin = selvää rahansäästöä.

    Jos menet pidemmäksi aikaa Pattayalle ja etsit edullista majoitusta hývällä hinta-laatusuhteella nimenomaan mitään matkatoimistoa ei pidä käyttää.

    Varsinkin jos menee low-season-aikaan, omatoiminen majoituksen hankinta tuottaa ehdottomasti parhaan tuloksen. Apua voi kysyä vaikkapa paikallisilta suomalaisilta golfareilta, joihin siellä aina törmää.

    Eli Pattayalle matkaavan kannattaa hankkia lentolippu Suomesta. Majoitus ja golf kannattaa varata paikan päältä (golfia nyt ei yleensä tarvi etukäteen varata).

    Tunnetuimmat golfyhteisöt Pattaylla ovat IPGC (International Pattaya Golf Club) ja Pattaya Sportsclub, joiden edullisella jäsenyydellä (noin 20 EUR) saa merkittävät alennukset greenfee-maksuista ja kilpailumaksuista. Lisäksi olet silloin aina tervetullut yhteisöjen golfkilpailuihin, joita järjestetään melkein joka päivä. Kuljetukset kentille sujuvat siten vaivatta.

    Jos jostain syystä ei halua pelata kansainvälisessä seurassa, Pattayalta löytyy aina suomalaisiakin golfareita. Kannattaa kysellä esim. Lassis Beer Bar:ista.

    Eli että, eikun matkaan vaan.

    Nimetön

    MATKATOIMISTOJEN kautta selviävät vähimmällä vaivalla mm:

    lentoyhtiöt ja -reitit kohteeseen hinnastoineen, paikalliset olosuhteet, tärkeimmät käytöstavat, pieni avainsanasto, kk -lämpötilat, mahd. viisumit, pakolliset rokotukset ja todistukset niistä, erilaiset vakuutukset, vaatetus, konsulaatit, matkaesitteet joissa paikalliset golfklubit hinnastoineen, vuokrakämpät ja paljon paljon muuta.

    Vain Severianon kaltainen poikkeuksellinen maailmankansalainen pärjää yksinomaa edestakaisella lentolipulla(?!)

    Olen aivan samaa mieltä Seniorin kanssa, että matkatoimistosta voi saada monenlaista tietoa.

    Mutta jos haluat hyvän hinta-laatusuhteen suosittelen ehdottomasti vain lentojen ostamista lähtiessä. Nekin on viisaampi ostaa lentoyhtiöstä suoraan, jolloin säästät palvelumaksut (hyvin harvoin matkatoimistoilla on edullisia ’omia hintoja’, kannattaa nekin kysyä).

    Lisäksi kannattaa lentää reittikoneilla eikä charterlennoilla (reittimatkoilla ei peritä Finnairin lanseeraamaa bagimaksua).

    Itse olen lähdössä keväämmällä pelaamaan Pattayalle ja katselin pikaisesti lentohintoja. Halvin reittihinta näytti olevan 750 EUR (SAS ja Lufthansa).

    Kertokaa jos löydätte edullisempia.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
Vastaa aiheeseen: VUOROTTELUVAPAALLA SVINGI KUNTOON?

Etusivu Foorumit Yleistä VUOROTTELUVAPAALLA SVINGI KUNTOON?