23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

vuokrapelioikeuksista

Etusivu Foorumit Yleistä vuokrapelioikeuksista

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Hakusessa tälle vuodelle pelioikeus Vuosaaren kentälle. Onko jollakin tietoa siitä jäänkö rannalle ruikuttamaan, jos en tartu vielä nykyhinnalla pelioikeuteen eli tippuvatko hinnat kauden avauksen lähestyessä vai viedäänkö pelioikeudet yleensä käsistä? Onko politiikka sama pääkaupunkiseudun muilla kentillä? Tokihan rahalla saa ja hevosella pääsee, mutta mutta…

    Et jää ruikuttamaan. Aina on saanut oikeuksia keväälläkin ja jonkin verran edullisempaan hintaan. Aikaisempina vuosina ainakin Megamill on tarjonnut ympäri vuoden pelioikeuksia vuokralle. Ja saa niitä seuraltakin vuokrattuna näköjään.

    Syyskuun alkupuolella yleensä hinnat notkahtavat. Lokakuussa voit saada vallan huiman rabatin.

    Onnea.

    Pane oma ilmoitus Golfpörssiin ja katso mitä tapahtuu. Todennäköisesti saat vastaukset vakiovuokranantajilta ja sitten muutaman niiltä, jotka eivät vuokraa pelioikeuttaan taloudellinen voitto mielessään. Hinta näissä pyynnöissä lienee jossain 750-850 euron välissä.

    nim.merk. kumpi olikaan se hölmä, se joka pyytää vai se joka maksaa?

    Just niin, kyllä golfin pelioikeuksia kannttaa kilpailuttaa sinä kuin vakuutuksia, pankkeja tai sähkötoimittajia.

    Vuosaaren kentän pelioikeudet ovat oikeastaan raskaasti ylihinnoiteltuja, kun tiedetään, että kohtalainen nippu osakkeita on myymättä ja nyt tarjotaan uutta (yli)hinnoiteltua osakeantia.

    Henkilökohtaisesti toivon, että golfin pelioikeuksissa ja osakekaupoissa toteutuu normaali markkinatalouden kysynnän ja tarjonnan laki. Hyvän tuloksen saavuttaa (henkilökohtaisesti) vaatii tottakai aikaa, vaivaa ja pohdintaa. Kannattaa muistaa oma ostajan näkökulma, aivan väärä näkökulma on, että golffiin liittyvien palveluiden myyjät myisivät isommmassa mitassa niukuutta.

    Olisi oikeastaan hauskaa, jos joku golffari kirjottaisi omasta näkökulmastaan niukkuuden taloudesta ja tarjonnasta?

    Puhutaan nyt vain aineellisesta puolesta, eli kentistä, pelaamismahdolisuuksista ja vastaaavista asioista.

    Kiitokset pelikavereille oli taas kerran mukavaa seuraa… Jätti kiitokset Turzille järjestelyista. Isot kiitokset palkintojen antajille… Ens talvena taas, mutta onneksi siinä on kesä välissä… Ja isot onnittelut voittajille ilon kautta

    ja väärä ketju perksele… 🙁

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
Vastaa aiheeseen: vuokrapelioikeuksista

Etusivu Foorumit Yleistä vuokrapelioikeuksista