23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

Vuokrapelioikeuksien hinnat (pk-seutu)

Etusivu Foorumit Yleistä Vuokrapelioikeuksien hinnat (pk-seutu)

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • ned

    Haluaisin tietää mitä pääkaupunkiseudun kenttien vuokrapelioikeuksista joutui maksamaan kaudella 2002? Eli mitä olette maksaneet? Erityisesti kiinnostaa Pickala, St. Laurence, Master, Nordcenter ja Talma. Itse maksoin viime vuonna StLG:n pelioikeudesta 726€ (vastike 660€) + 50€ jäsenyysmaksu. Muistaakseni golfpisteen pörssissä tarjottiin saman paikan pelioikeuksia huhti-toukokuussa vastikkeen hintaan (660€). Kannattaakohan jäädä odottamaan kevään tarjouksia…?

    Nimetön

    Nämä eivät ole ’oikeita’ markkinahintoja vaan subjektiivisia (omia tai lähipiirin) kokemuksia viime kesän hinnoista.

    -Itse maksoin Pickalan oikeudesta 800 e golfpisteen pörssistä viime toukokuussa.

    -Kaveri maksoi siitä (Pickala) samaan aikaan 850 e, kun vuokrasi puolitutun kautta.

    -Työkaverini pyysi Talman oikeudesta pitkään 1000 e keväällä, mutta vuokrasi lopulta 900 e:lla.

    -Setäni+tätini vuokrasivat St-Lawrencen oikeutensa kimpassa 1400:lla e:lla toiselle pariskunnalle.

    -Kaverini maksoi 800 e Masterin oikeudesta, kun on vuokrannut jo useamman vuoden putkeen samalta kiltiltä(!) tädiltä.

    Golfosakkeiden vuokramarkkinat eivät ole kovin likvidit, joten markkinahinnat heittelevät paljonkin. Ja markkinahintahan ei ole se, mitä osakkeista pyydetään, vaan se mitä niistä maksetaan! Kaikennäköisiä älyttömiä hintapyyntöjähän niitä näkee, mutta se ei tarkoita markkinahinnan olevan yhtään sen korkeamman. Toisaalta, hulluhan ei ole se, kuka pyytää…

    Kannattaa olla hereillä vuokramarkkinoilla eli seuraaminen ja aktiivisuus palkitaan joskus jopa parilla sadalla eurolla! Niin kävi minulle toissa vuonna – Pickalan vuokra 3000 mk toukokuussa!!

    Nimetön

    Halvimmillaan näin viime keväänä StLG:n pelioikeuksia tarjottavan golfpörsissä hintaan 680€, ja näitä tarjouksia oli useampia.

    Kannattaa todnäk odottaa..

    Nimetön

    Mielenkiintoista tosiaan seurata tuota vuokrapelioikeuksien kauppaa täällä pääkaupunkiseudulla. Joku yrittää tälläkin hetkellä golfpörssissä vuokrata Vuosaaren pelioikeuttaan 1020 eurolla ja mainostaa, ettei tänä vuonna näitä riitä kaikille ! Samalla joku kauppaa osakettaan 13 000 eurolla, eikä saa kaupaksi, ja kuitenkin toinen yrittää myydä omaansa heti perään 15 000 eurolla. Se siitä golfosakkeen likviditeetistä ! Itse siis odottaisin keväämmälle ja katsoisin, mitä tuleman pitää. Uskon vakaasti, että hinnat tästä oikenevat kohtuulliselle tasolle ! Tietysti, jos on ehdottomasti saatava jonkin tietyn kentän pelioikeus, voi todellistakin niukkuutta esiintyä !

    Sattuuko kukaan (golfpörssiä seurannut) muistamaan, menivätkö kaikki kaupatut vuokrapelioikeudet viime kaudella kaupaksi.

    Noin suurin piirtein?

    Tunnen kaverin jolla on golfosakkeita Talmassa n 20 kpl. Viime vuonna kaikki osakkeet oli vuokrattu maaliskuun alussa. Nyt kuulemma osa osakkeista on myyty ja näin ainakaan kaikille edellisvuoden vuokraajille ei riitä vuokrattavaa.

    En tiedä mikä on tilanne muilla kentillä.

    Kovasti tuntuu että keväällä koitetaan vetää niita viimeisiä hintoja hätäsimmät tähän menevätkin.Itse viime vuonna maksoin keimolan kaudesta 650 € nyt pyynti näytää olevan 1000 € hintaan. Kovasti tuntuu ihmeeliseltä kun ei vielä edes uusi ysi ole valmistunut ei siis luulisi vielä tuntuvan uudessa vastikeessa. Keimolassa on vastike maksu n600 €?

    esimerkkejä hinnoista

    Vuokrapelioikeus 2002, aikuiset 730 € nyt pyynti 1050 € -1200.

    Master

    vastike 630 pyynti 1700€

    Nordcenter

    vastike n670 € pyynti 1200

    Sea Golf Rönnäs

    vuokra peli oikeus 670 € pyynti 550 €

    Vuosaari

    vastike 555 € pyynti 980 € -1020€

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
Vastaa aiheeseen: Vuokrapelioikeuksien hinnat (pk-seutu)

Etusivu Foorumit Yleistä Vuokrapelioikeuksien hinnat (pk-seutu)