28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][3]
KilpailuaSuomalaista

Voimaa lyöntiin

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Voimaa lyöntiin

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Olisiko jollain yksinkertaisia vinkkejä miten saisin lisää voimaa lyöntiin??? Pelaan tasoituksella 26.5, svingini on aika rento mutta en saa siihen tarpeeksi voimaa.Tekniikka on aika hyvässä kuosissa ja pallot lentää yleensä sinne minne pitääkin, mutta ei tarpeeksi pitkälle. Pelini junnaa paikallaan kun lyönteihin ei saa pituutta tarpeeksi, esim. par 4 väylillä on hyvin vaikeaa päästä kahdella päälle koska lyönnin pituus ei yksinkertaisesti riitä ja sen takia hyvän tuloksen tekeminen on vaikeaa.

  Nimetön

  Yksi hyvä vinkki mikä tulee mieleen on, että suoristat vasemman jalan lyönti hetkellä (tulee jaloista ennemmän voimaa). Kannattaa myös tarkistaa että vartalon (hartioiden) kierto on riittävä. Pelkillä käsillä lyöminen tiputtaa lyönti pituuksia paljon. Alkuasennossa pää pitäisi olla pallon takana, ja pysyä siellä koko lyönnin ajan. Painon siirto on erittäin tärkeää. Lähdössä paino pitäisi olla takajalalla n.70%, ja liikkua down swingissä hitaasti eteenpäin, kuitenkin niin että osuma hetkellä paino on tuo sama etu- 30%/taka-jalka70% painosta.

  voi sinua Armour,

  nuo opit olivat kyllä melko erikoisia…Osumahetkellä pääosa painosta tulee kyllä olla VASEMMALLA jalalla. Vartalon tulee pysyä pallon takana, mutta painon siirtyä…

  Muutenkin ei golffia voi oikein opettaa näkemättä toisen svingiä.

  Jos svingi on muuten kuosissa,

  niin ranteista löytyy lisämetrit.

  Kannattaa etsiä hyviä harjoitteita, millä pystyy varmistamaan että ranteet ’laukeavat’ niin myöhään kuin mahdollista.

  Jos ei kirjallisuudesta ja videoista löydy,

  niin puoli tuntia prolta voi olla melko paljon halvempi investointi kuin esim. 600 euron uusi draiveri.

  Mulle on aina toitotettu, että golf ei ole voimalaji vaan teknisesti oikealla suorituksella saadaan hyvä lyöntipituus. Oletan, että kysyjä tarkoittaa lisää voimalla myös lisämetrejä. Itse sain talven aikana ranteet toimimaan oikea-aikaisesti ja heti tuli rautoihin n. 20 metriä lisää pituutta. Myös oikea tempo on on tärkeä. Itse syyllistyn aika usein repimiseen ja siitähän ei hyvää seuraa.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
Vastaa aiheeseen: Voimaa lyöntiin

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Voimaa lyöntiin