23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Virpiniemi

Etusivu Foorumit Yleistä Virpiniemi

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 61)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • No niin odotus Haukiputaalla ja myös Oulussa 😉 päättyy. Ensimmäiset osakkaat ja heidän kutsumansa vieraat pääsevät tänään kiertämään kentän. Tiin päältä ja pitkällä gernillä, mutta kuitenkin. Laittakaapa kommenttia tulemaan. Sain kutsun kaverilta. Suuri kiitos hänelle jo näin etukäteen. Kierrämme vasta sunnuntaina. Mielenkiinnolla odottaen. Lukisin tietty mielellään lauantaina kiertäneiden kommentit ennen kierrosta.

    Pettymys………………..oli………………..vastausten puuttuminen tähän postaukseen………….. 🙂

    Kenttä sen sijaan oli kaikkea muuta kuin pettymys. Harvoin jää ensimmäisen kierroksen jälkeen noin monta väylää mieleen. Tasapaksua perusväylää saa hakea. Kaksi hienointa, jotka tulee ensimmäisenä varmaan useimmille mieleen ovat 3 ja 15. 3 on kuin metsään avattu range, jossa sattuu olemaan muutama kettumaisesti sijoitettu vesieste. Hyvillä lyönneillä kuitenkin kahdella päälle (par5) ja safety onnistuu myös. Ehdoton reikäpeliväylä. 15 lyhyt par3 merenlahden yli. Pituus noin 100m, mutta hämää pahasti. Pitäs vielä about 80 m mennä ilmassa, muuten DZ kutsuu. Hyvä ratkaisu aloittelijoita silmällä pitäen.

    13 vuotta Oulussa asuneena en ole tottunut vieläkään tottunut ainaiseen tuuleen. Sankivaarassa taas jostain syystä tulee peliin vaikuttavasti mielestäni todella harvoin (tai sitten vaan pelaan harvoin :D). Tänään ei mielestäni ollut sen tuulisempi päivä kuin muulloinkaan. Virpiniemessä sen sijaan TUULI 🙂 13 ja 15 väylillä tuuli sen verran rivakasti myötäiseen, että pallo sai kyytiä. 15 yli gernin ja 13 tais leijata 270m, kun normaali hyvä drive taitaa olla 230m luokkaa. Suojaisassa metsässä myös tuuli tuli peliin. Pallon kun sai puiden päälle niin johan nappas mukaansa. Tuli ihan links kierrokset mieleen.

    Ennakkoluulo oli itsellä hyvin vahvana, että etuysi metsässä on tylsä verrattuna rantaväyliin……………onneksi olin väärässä. Etuysillä oli tehty loistavaa työtä ja saatu erittäin mielenkiintoisia väyliä aikaiseksi. Pelkäsin Kalajoki tyylistä yksi toisensa jälkeen samanlaista väylää, mutta oikeastaan vain jälkimmäinen par3 eli 8 oli ’tavallinen’. Ja kun tarkemmin ajattelee niin ei se eka par3 myöskään mikään helmi ollu.

    Muutama muu mainitsemisen arvoinen väylä:
    Väylä5: Par5, pitkä menee lampee, jos et osu oikealle kapealle. Ei kuitenkaan mitään tarvetta kiskoa. Lammen takaa ’vain’ 200m gernille, joten kahdella päälle mahdollista kohtuullisella onnistumisella. Ei tarvii ihan taiker olla.
    Väyl7: Pitkä par4 (391m). Avaus ei saa ihan törkeenä karata, mutta kohtuu onnistuminen riittää. Silti joutuu tyrkkäämään pitkää rautaa/hybridiä, jotta pääsee päälle.
    Väylä9: Tarvitaan tarkka avaus kapealle väylälle. Oikealla on vähän enemmän tilaa kuin tiiboxista näyttäs. Lähestyminen kapealle griinille alas. Ei pitkä mutta tarkuutta vaativa väylä. Varmaan kopioitu Kokkolan 17 väylä suoraan 🙂
    Väylä10: Koiranjalka oikeaan. Näyttäs, että pitää vetää hirveen pitkä 100 lätylle, että edes gerni näkyy. Onneksi totuus toinen. Näkyy jo 150m paalulta. Olis vaan tiennyt niin ei olis repinyt mettään 😀
    Väylä11: Dogleg vasuriin tällä kertaa. Pelikaverilla rauta 6 kurvista pitkäksi bunkkeriin. Itsellä olis rauta 5 vielä jäänyt väylälle, mutta rauta 7 ei olisi riittänyt. Sen jälkeen perusnosto lyhyellä raudalla.
    Väylä12: Par5 yleensä vastatuuleen. Pitenee muuten aika reippaasti tuulella. Ehkä kentän pahin saada kahdella päälle vaikka olis miten pelimies.
    Väylä16: Pitkälyöntiset odottelee gernin vapautumisen. Muut jättää lammen rantaan ja nostaa lätylle ja vie pitkälyöntisten rahat 😉 Hieno väylä. Reikäpeleissä tapahtuu tällä väylällä.
    Väylä18: Olis tylsähkö, mutta eipä ole ensi kesänä. Kaverit nauraskelee saunan terassilla kun bogitikka laulaa. Kolmen putin zone löytyy yllättävän läheltä reikää. Syynä edelleen ne kuittailevat kaverit sieltä saunan terassilta………..Varo sähköjohtoja avauksessa. Kannattaa myös mainita pelikaverille skineissä ennen lyöntiä!!!

    Kentän kunto oli mielestäni aivan loistava. Ruoho kasvoi harvinaisen tasaisesti vaikka kesä ei varmaan kovin optimaalinen ole ollut ruohon kasvulle. Gernit oli tietysti jätetty pitkäksi, joten puttaaminen oli ihan kunnon ’svingaamista’ 😉 No eipä paljon haitannut………tuloksissa kyllä näkyi. Monet putit jäi puoleen väliin, kun ei vaan uskonut, että KOVAA pitää lyödä 🙂 Griineillä ruoho oli kuitenkin tasaisesti kasvanut. Kallistuksia oli mukavasti, muttei vaikuttanut ylilyönneiltä.

    Nämä siis täysin omia mielipiteitä. Mielellään kuulisin vielä näin kierroksen jälkeenkin, mitä mieltä muut on? Myös perustajaosakkaat saa kommentoida.

    Ongelman on Virpiniemen pojat mulle järjestäneet. Matka on lyhyempi kuin Sankivaaraan. Kenttä näyttäisi erittäin mielenkiintoiselta. Ei Sankivaara huono ole, mutta himpun tuntuisi nyt Virpiniemen layout saavan yliotteen. Seuraavat asiat pistää vielä pohtimaan:
    – Mikä on osakkeen markkinahinta? Nyt korkeampi kuin Sankivaaran, jossa ’samaan rahaan’ kaksi kenttää.
    – Missä pelikaverit alkaa pelata?
    – Onko ruuhkattomuus lupauksissa perää?
    – Millaiset vastikkeet tulee?
    – Muistaavatko lupauksien mukaan tehdä saunan klubille 😀
    – Millainen klubin muuten?
    – Onko kentänhoito onnistunutta………….
    – Sulaako ne lumet oikeasti 2kk aiemmin kuin Sankivaarasta 😉

    Tulipas vähän kehuttua. Perustajat voi lähettää ilmaisia pelioikeuksia tai vähintään pelilippuja tulemaan :DDD………….

    PS. On muuten kenttäkartassa Virpiniemen sivuilla par luvut IHan erit kuin kortissa tänään.

    zapal kirjoitti: (18.9.2006 0:10:10)
    Tulipas vähän kehuttua. Perustajat voi lähettää ilmaisia pelioikeuksia tai vähintään pelilippuja tulemaan :DDD………….

    Zaplin kertomus viitannee raamatullisiin tarinoihin taivaasta; paikasta jossa kaikki on hyvin eikä kenkä purista ?

    Laittakaa mullekin yksi pelilippu sinne niin pääsen kanssa sitä täällä kehumaan.

    No niin lauantaina sitten pääsee kokeilemaan melkein neitseellisen kentän 🙂 Kiitos zapalille kommenteista.

    Kävin tänään kävelemässä läpi merenpuoleisen ysin, vaikka siellä kieltokylttejä olikin joka paikassa. Kenttä näytti tosi hyvältä ja mielenkiintoiselta. Väylät oli aika avaria ja griinit isoja. Tänään oli aika tuulinen päivä ja sen kyllä tunsi kentällä. Ainakin tuolla merenpuoleisella ysillä tuuli vaikuttaa suurestikin peliin. Vaikken osakkeenomistaja olekaan vielä, niin mielenkiinnolla odotan ensi kesää että pääsisi pelaamaan kenttää.

    kiitos mielenkiintoisista kommenteista. perustajaosakkaiden mielipiteitä ja irtotippoja pelilipuista tingattiin perustajaosakkailta. Tunnustan olevani yksi heistä (kts. nimimerkki) ja ei hävetä ollenkaan. Kirjalliset palautteet on tarkoin luettu kierrosten jälkeen ja muutama asia tullaan ehdottomasti tekemään jo tänä syksynä.
    Vastauksia kysymyksiin:
    – ei, ei ole ollenkaan varmaa, että lumi sulaa 2 kk ennen kuin muualta Oulu-seudulla. Tästä asiasta emme anna takeita, eikä sitä ole kukaan kai vakavissaan väittänytkään.
    – kyllä. sauna tulee ihan varmasti klubille. Joskus kaksi vuotta sitten asiasta jappastiin, ja huumorilla silloinkin. Klubin julkisivut on julkaistu sivuillamme ainakin koko elokuun ajan.
    – sunnuntain kierroksen tuuli 15 ms teki kierroksesta ihan uudenlaisen kokemuksen
    – ennen VIP-kierrosta ilmoitimme, että viheriöitä ei leikata kilpamittaan, ei hiekoiteta ja kuitenkin joukot tuskailivat stimper-nopeuksien kanssa
    – ai niin ne peliliput ? nimimerkeille on vaikea sellaisia antaa. Tule ulos kaapista ja ota reilusti yhteyttä. KOROSTAN, että epärealistisella nuolemisella ei saa mitään, mutta huumorilla ja viehkeällä viekkaudella on kauppamiehelle aina sijaa
    – vertaillut eri kenttien välillä ja suorat viivanvedot eivät aina miellytä minua, joka kuitenkin tekee tätä pyyteettömästi rakkaudesta lajiin
    – Kokkolan kopio se EI ole, sillä Jan Sederholm tuskin on näin ajatellut.
    – ruuhkattomuus on strategiatason kivenhakkaus , josta ei tingitä
    – osakkeiden hinnoista minulla on mielipide: spekulanteille sillä voi olla merkitystä jälimarkkinoinnnissa, mutta aidolle pelaajalle ei tietenkään. Ja inhottava fakta on se, että maksajat 4 miljoonan euron investoinnille tarvitaan ja sillä selvä.

    Mielenkiintoinen ja hyvän näköinen kenttä niiden muutamien kuvien perusteella mitä sivustolla on. Metsä näyttää siltä, että sieltä aloittelijan (tai minun) lyömä pallo löytyy helpohkosti.

    Täytyy tulla testaamaan, lippuja ei tarvitse lähettää, kunhan serkkupoika palailee komennukselta takaisin Ouluun.

    Zapalilla oli kysymyksiä, mm.:
    – missä pelikaverit meinaa pelata, ruuhkattomuus, vastikkeet, kentänhoito ja jopa lumien sulaminen. Niillä on enemmän merkitystä, kuin osakkeen lopullisella hinnalla. Liika ruuhkattomuus on haitaksi, jos kenttää joutuu kiertämään yksin. Kuvien perustella Virpiniemi sulanee kohtuullisen vaivattomasti ja pysynee kuivana.

    Mitä pidemmälle aikaa mennään, sitä vaikeampi on meren tai muun veden ääreen golfkenttää rakentaa, tätä mieltä olen.

    Mielestäni osakeen ostamista kannattaa harkita, jos saat kavereita matkaan, kenttä on sopivalla paikalla tai muuten tykkäät keräillä golfosakkeita :-).

    niistä kentän par-luvuista vielä unohdin vastata!
    Totta on, että tarkistuksentarkistuksen jälkeen erittäin tarkka ja lopullinen mittaus on suoritettu. Ennakkotutustumiskierroksen scorekortti oli tietenkin väliaikainen, mutta mitat siinä olivat lopulliset.
    Niistä muutama: 15 oli keltaisilta 99 metriä, mutta silti joukot hukuttivat palloja paljon, varsinkin sunnuntaina. Väylä 7 on keltaisilta 391 ja mielestäni ylivoimaisesti kentän vaikein. Klubipelaajan avaus on keskimäärin 180 m tikusta ja siitä ylämäkeen bunkkereiden vartioimalle viheriölle ei tee asiasta helppoa. Par on tekemisessä suurella osalla meistä.
    Paljon keskustelua ( positiivista) herättänyt 3. par 5 avautuu viheriöltä taaksepäin katsottuna aivan uudella tavalla. Ai noinko se olisikin pitänyt pelata !

    Kiersin kentän sunnuntaina iltapäivälähdössä. Kokonaisuutena hyvä kokemus. Väylät muistaa hyvin jälkeenpäin, joten se kertoneen jotain onnistuneesta suunnittelusta. Ruohonkasvatuskesä on nähtävästi onnistunut hyvin, huomioni kiinnittyi griinien juurustoon, joka oli todella tiivistä (alastulojäljen korjaamiseen tarvitsi käyttää voimaa) ja griinien ruohopeite tasainen.
    Isokokoisilla griineillä oli eritasoja ja kallistuksia, mitenköhän toimii, kun leikkaavat lyhyeksi.
    Griinien suhteen toivon kentälle hyvää tuuria talvehtimisen suhteen. Toivottavasti leikkaavat ensi kesänä nopeiksi……
    3. väylästä en tykännyt. keskellä oleva vesieste imeee pallot veteen. pelattaneen jotenkin varmanpäälle r5-r6-pw (par5).
    10.väylä tarvitsisi moottorisahaa oikelta reunalta doglegin sisämutkasta, siihen voisi jättää sen komean petäjän, nyt jos avaus jää väylän alkupäähän lyhyeksi, niin huonosti pääsee kahdella päälle (par4).
    Väylien 10. ja 11. välimetsä kannattaisi ottaa ensiksi kunnostuksen alle, maisema paranisi.
    Palloja meni (myös) meidän ryhmässä myös usein sivuun. Neitseellinen metsämaasto ei ole hyvä paikka löytymisen kannalta, ja jos löytyi niin pelaamaton paikka kanervikossa.
    Kentän pelaaminen vaatii väyläoppaan tms scoresaverin tai muuten paikallistuntemuksen, muuten tulee paljon ylilyöntejä, vääriä mailavalintoja. Siksi ei ehkä paras paikka vieraspelaajille.
    Tuuli on se elementti joka ainakin sunnuntaina oli merkittävässä roolissa. Suoraan mereltä (kuulemma 15 m/s) tarkoittaa fadessa näköjään 4-kertaisia slaisseja. Minulle uusi kokemus, vaikka yli kymmenen pelikesää on näitä sisämaan kenttiä tahkottu.
    Osakkeen hankkimista harkitaan…

    Naik Miklaus kirjoitti: (21.9.2006 14:42:23)
    10.väylä tarvitsisi moottorisahaa oikelta reunalta doglegin sisämutkasta, siihen voisi jättää sen komean petäjän, nyt jos avaus jää väylän alkupäähän lyhyeksi, niin huonosti pääsee kahdella päälle (par4).

    Miksi epäonnistuneen lyönnin jälkeen pitäisi vielä päästä par-4 toisella päälle?

    Naik Miklaus kirjoitti: (21.9.2006 14:42:23)
    3. väylästä en tykännyt. keskellä oleva vesieste imeee pallot veteen. pelattaneen jotenkin varmanpäälle r5-r6-pw (par5).

    Ainakin väyläkartan mukaan tuon kolmosväylän voi pelata kahta eri reittiä.

    Käytiin viime viikonloppuna pelaamassa ja täytyy sanoa,että hieno kenttä Virpiniemeen
    on rakennettu.Oulun seudun golffareilla on nyt kolme 18 reiän kenttää pelattavana.
    Ongelmaksi tavalliselle golffarille(ei varaa pelata molemmilla) ja pelaa paljon tuleekin kumman seuran pelioikeuden hankkii.?! Jonkinlaista yhteistyötä on vireillä ja olisi kivaa
    saada siitä tarkempaa tietoa…

    Käytiin viime viikonloppuna pelaamassa ja täytyy sanoa,että hieno kenttä Virpiniemeen
    on rakennettu.Oulun seudun golffareilla on nyt kolme 18 reiän kenttää pelattavana.
    Ongelmaksi tavalliselle golffarille(ei varaa pelata molemmilla) ja pelaa paljon tuleekin kumman seuran pelioikeuden hankkii.?! Jonkinlaista yhteistyötä on vireillä ja olisi kivaa
    saada siitä tarkempaa tietoa…

    Väylältä 6

    Pelasitteko B-mallia?

    husso kirjoitti: (21.9.2006 11:00:47)
    – ai niin ne peliliput ? nimimerkeille on vaikea sellaisia antaa. Tule ulos kaapista ja ota reilusti yhteyttä.

    Kiitos ! Husso ja Hirvikalle ovat reiluja kaiffareita. Nyt pääsen viikonloppuna kokeilemaan. Jännittää jo nyt.

    Tuulisipa mereltä ainakin 15-20 ms niin pääsis pamauttamaan meriosuudella myötikseen 350 metrisen !

    Toisen peliviikonlopun liput on paikallaan. Kenttä on nyt monilta osin aivan erilainen kuin ensimmäisenä viikonloppuna. Liput ovat paikon helpommissa ja paikon paljonkin vaikeammissa paikoissa. Esimerkkinä vaikkapa väylä 12. Viimeviikolla lippu oli greenin puolessa välin, nyt takana. Ei kuulosta kovinkaan kummoiselta, mutta totuus on toisin. Greeni on syvyydeltään 57 metriä. Pallo etureunaan, lippu takana, pitää olla putti hanskassa. No koko totuushan selviää vasta kesällä 2007 kun greenit hinkataan sopivaan vajaan kolmen metrin nopeuteen tai ehkäpä vielä nopeammaksi.

    Terveisin kenttämestari

    Niin, tuo 3. väylän reitti oikealta on todellakin olemassa. Näytti sieltä joku yrittävän… noo… omaan peliini se reitti ei nyt tunnu sopivan.piste. (jotenkin, tietty muistikuva on jo hämärtynyt viikon aikana) tuo pelisuunta ei houkutellut.
    By thevay…Tuossa layout kartassa näyttäisi olevan 1. väylä piirretty parvitoseksi ja 5. väylä parneloseksi.

    Enivei, hieno kenttä tulee olemaan ensi kesänä ja jos kenttämestarikin toivoo nopeita griinejä, niin minä viihdyn siellä.

    (perskeles,kun alkkaa parin paukun jälkkeeen tulla noita kielimuutoksia)

    Husson tietäen se kirjoitti vastaukset pilkesilmäkulmassa, vaikka ei hymiöitä käytäkään.

    Tuo lumien sulaminen 2kk ennen kuin Sankivaarassa on kaverin (tietää kyllä kuka, jos lukee tämän) heitto, eikä missään nimessä perustajaosakkaiden lupaus.

    Ja saunasta tosiaankin jappastiin 2vee sitten………..Veikkaan, että olin silloinkin äänekkäimmästä päästä puolustamassa saunaa.

    Viheriöiden nopeutta en moittinut………infosin vaan tilanteen. Hyvä tietää muiden, jotka menee pelaamaan. Ja oli tuo mullakin tiedossa ennen kierrosta. Silti oli vaikeaa…

    Täytyy jutella niistä pelilipuista sitten kasvotusta 😉

    Vertailut eri kenttien välillä taas miellyttää minua suuresti :). Se on paljon helpompaa näin _pelkän_ pelaajan näkökulmasta. Ymmärrän hyvin perustajaosakkaiden vertailemattomuuden. Kilpailevien kenttien haukkuminen sieltä suunnalta olisikin mautonta.

    Ruuhkattomuus? Tuleeko ajanvarausta? Vai onko tilaa kuten Sarfvikissä? Siellä tietääkseni linjaus tyyliin: Sen verran kalliit maksut, ettei ruuhkia ole, eikä myöskään aikoja tartte varata. Liekkö sitten totta. En ole pelannut.

    Semmosta. Toivotaan, että talvi kohtelee kenttää suopeasti ja Grand Opening 2007 sujuu näin ollen ensiluokkaisella nurmella. Uskon kuitenkin vakaasti kentän olevan loistava lisä Oulunseudun golftarjontaan!!!

    Ruuhkattomuus? Tuleeko ajanvarausta? Vai onko tilaa kuten Sarfvikissä? Siellä tietääkseni linjaus tyyliin: Sen verran kalliit maksut, ettei ruuhkia ole, eikä myöskään aikoja tartte varata. Liekkö sitten totta. En ole pelannut.

    No ei tule Sarfikia.ei. Vuorineuvoksia talousalueellamme liian vähän. Mitä nyt muutama kauppaneuvos . Siellä on 500 jäsentä ja palloränni, joka tarkoitaa sitä, että aina kaikille on tilaa. Ajanvarausjärjestelmä tulee nettiin tietysti…tuttua oululaista osaamista. Ruuhkattomuus ? Muille en voi taata ruuhkatonta kenttää, mutta osakkaat tulevat olemaan etusijalla ajanvarauksessa huippusesonkien aikana. Tiedämme, että uusi kenttä herättää uteliaisuutta ja niin monet haluavat tulla pelaamaan greenfeellä. Toivotamme kaikki tervetulleiksi, mutta ei aivan ehdoitta. Greenfee-pelaajien starttiajat ja varausmahdollisuudet ovat rajoitettuja osakkaisiin nähden. Tämä ei ole tylyä vaan arjen ankeaa angstia.
    Eilen pelattiin viimeiset VIP-kierrokset ja kun suljin kalustohallin ovet 20.00 niin olo oli kuin ripiltä päästessäni. Tästä se elämä alkaa 🙂 ( huomaa; hymiö opelteltu)
    Ovatko olleet palautteissaan vieraskoreita, mutta ainutlaatuisen yksipuolista on tullut tupaan. Tästä tulee niiiiiiiiin pitkä talvi

    zapal kirjoitti: (18.9.2006 0:10:10)
    Väylä12: Par5 yleensä vastatuuleen. Pitenee muuten aika reippaasti tuulella. Ehkä kentän pahin saada kahdella päälle vaikka olis miten pelimies.

    Tulipas vähän kehuttua. Perustajat voi lähettää ilmaisia pelioikeuksia tai vähintään pelilippuja tulemaan :DDD………….

    Kiitos Hussolle ja Hirvisalolle sekä Rounajalle…aivan fantastinen kenttä.

    Tuon 12 vedin sitten heti kahdella greenin etureunan tasalle..kuten olin jo kesällä aiemmin miettinytkin ( 270 metrinen väylälle 13 ja sieltä i4 190 m lipulle ). Tosin poikkeuksellisesti oli sivumyötäinen tuuli.

    Teeret ( 12 kpl ) olivat upeita ylilennollaan 2. väylällä. Kolmosen pelasin i5-i9-i4 ja olin 3 metriä yli greenin = > poki.

    Mulle vaikein oli väylä 6 koska duffasin soketin ja kärkiosuma s-w:llä lopussa ja väylälyönti skutsiin ja pallo hävisi viimeisissä..joten 12 lyöntiä…muuten kai se olisi helppo…hieman kapea ilmeisesti minulle. ( 5. oli just niinkuin zapal kertoi..vedin kaksi titua lampeen ennen kuin uskoin tuon ).

    18 reiällä oli GIR mutta 4 puttia kertonee greenien liukkaudesta jotain…nehän leikataan sitten ensikesäksi.

    Kiitos lipuista..oli hieno kokemus ja usko omaan peliin palautui kuin taikaiskusta ( 101 lyöntiä tarkistetun laskelman mukaan ja 6 paria ( GIRejä 8 )..väylillä 2., 8., 11., 12., 13. ja 15. ( + myös GIRit 1. ja 18. väylillä)).

    Laitan myöhemmin kuvia kierroksestani.

    Pelasin kentän lauantaina iltapäivällä. Kenttä on mielestäni erittäin hyvä. Kunnoltaan varmaankin paras kenttä Suomessa ikinä, joka ei ole vielä käytössä.

    Mielestäni parhaat kentät ovat sellaisia, joissa ns. klubipelaajankin on mukava pelata, mutta hyvän tuloksen tekeminen on hyville pelaajille tarpeeksi haastavaa. Virpiniemen kentällä on hyvät mahdollisuudet olla tällainen kenttä. Klubipelaajan viihtymisen kannalta layout on reilu ja oikeudenmukainen. Hyvälle pelaajalle taasen lähes ainainen tuuli ja (toivottavasti) nopeat griinit tekevät kentästä tarpeeksi haastavan.

    Talvesta on todellakin tulossa pitkä, toivottavasti myös runsasluminen…

    januz kirjoitti: (21.9.2006 15:10:27)
    Ainakin väyläkartan mukaan tuon kolmosväylän voi pelata kahta eri reittiä.

    Tuo ilmakuvakartta ei vastaa todellista tilannetta.

    Bunkkereita ja vesiesteitä on yleensä ainakin kaksi enemmän ( etuysillä ) ja väylien mitatkin taitavat olla ihan jotain toista…ainakin muutamilla väylillä.

    Kolmosen vesiesteet kyllä ovat kutakuinkin oikein. Väylä 4. oli 167 metriä keltaisilta.

    spirit kirjoitti: (25.9.2006 15:22:46)

    Mielestäni parhaat kentät ovat sellaisia, joissa ns. klubipelaajankin on mukava pelata, mutta hyvän tuloksen tekeminen on hyville pelaajille tarpeeksi haastavaa.

    Olen tullut samaan tulokseen. Pelkällä pituudella ja vaikeudella ei tehdä hyvää kenttää.

    Fantti kirjoitti: (25.9.2006 16:45:42)

    spirit kirjoitti: (25.9.2006 15:22:46)

    Mielestäni parhaat kentät ovat sellaisia, joissa ns. klubipelaajankin on mukava pelata, mutta hyvän tuloksen tekeminen on hyville pelaajille tarpeeksi haastavaa.

    Olen tullut samaan tulokseen. Pelkällä pituudella ja vaikeudella ei tehdä hyvää kenttää.

    Niin ja vaikka kenttä olisi ( osoittautuisi ) helppokin ei se ole rikos..sitäpaitsi kelit ja tuuli voivat sotkea peliä Virpiniemessä enemmän kuin ehkä osaa aavistaa.

    Vannon että se joka alittaa Virpiniemessä Herrera Blancasin 55/71 vastaavan tuloksen on poikkeuksellinen yksilö ja saatetaan valita vaikka Suomen presidentiksi ja ministeriksi aivan varmasti. Toki se voi olla mahdollisuuksien rajoissa paremmin kuin Sankivaarassa.

    Matka Virpiniemeen Oulusta on lyhyt..moottoritiepätkä ei kestä kuin muutaman minuutin ja sitten on muutama kilometri liikenneympyrään Kiviniemeen, josta vielä pari kilsaa Virpiniemeen.

    Klubirakennusta ei vielä ole, mutta Virpiniemessä on ennestään ravintola/kahvila, joten minimi faciliteetitkin ovat paikalla jo nyt.

    Merellinen fiilis on samaa luokkaa kuin Hailuodossa…erittäin harvinaista merenrantakaupungin kupeessa nimeltä Oulu. Ulapalla kiitävien purjeveneiden näkeminen sinänsä on jo kokemus monelle ( vaikka pallo olisi kaislikossa ).

    Mikä on tuon paikan hengen merkitys pelituloksille jää nähtäväksi..kentän profiili on ainakin erinomainen. Kiitos siitä suunnittelijoille.

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 61)
Vastaa aiheeseen: Virpiniemi

Etusivu Foorumit Yleistä Virpiniemi