16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Vinkkejä Vermoon!

Etusivu Foorumit Yleistä Vinkkejä Vermoon!

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #188662 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Olen suunnitellut meneväni tammikuun alkupuolella muutamaksi tunniksi herkistelemään svingiäni Vermon sisähalliin. En omaa kokemusta kyseisestä paikasta entuudestaan, joten olisiko jollakin kokeneemmalla Vermon kävijällä antaa vinkkejä halliharjoittelun suhteen. Mihin aikaan kannattaa mennä välttääkseen ruuhka, onko siellä mahdollisuus mailanpään nopeuden mittaukselle, mitä kaikkea golfari voi siellä tehdä jne.. Matka olisi hyvä suunnitella etukäteen, ettei tule hukkareissua. Ajomatkaa kertyy kuitenkin yli 2 tuntia. Onko se sen arvoista? Onko range niin iso että mahdollisen slice:n ehtii nähdä? Ajattelin myös nauhoittaa videokameralla lyöntejäni. Sehän varmasti myös onnistuu siellä?

    #496417 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Jos matkaa kertyy yli 2 tuntia, oletko varma ettei lähempänä ole harjoitushallia?

    En osaa sanoa tuosta ruuhkaisuudesta ku en ole vieraillut kuin kerran viime tammikuussa. Silloin oli hyvin tilaa ja pakkasta oli kuplan sisäpuolellakin;)

    Mailanpään nopeuden mittaamista nää ei Vermossa ainakaan mainosta. Jonkunnäköinen puttauspaikka löytyy. Pallo lentää jokusen kymmenen meetriä ja sitten jysähtää kuplan seinään. Mä en osaa sanoo siinä vaiheessa lentoradasta juuri mitään, mutta kyllä se pressuun/verkkoon lyömisen voittaa. Lisäksi siellä voi oivallisesti treenata lyhyttä pitchiä.

    Ihan mukava paikka kuitenkin ja harmi että tälläinen myrskykatastrofi pääsi käymään…

    #496418 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Onhan se kai suurin sisähalli. Tilaa on ja hyvä palvelu. Aamuisin hiljaisinta. Slaissin just ja just näkee, onhan se parempi kuin verkkoon lyönti. Matolta lyöminen kymmeniä palloja vain on aika tylsää.

    #496419 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Jos meinaat tulla niin kaukaa, niin kannattanee mennä johonkin muuhun halliin. Ainakin jos meinaa samantien viettää hallissa vähän pidempään, käyttää aikaa videoimiseen ym. Silloin vaikkapa Kivenlahden SeasonGolf tulee huomattavasti halvemmaksi eikä tarvitse välittää aikavarauksista jne. Siellä kun samalla hinnalla saa oleskella vaikka koko päivän.

    #496420 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kivenlahdessa kiinteä hinta ja halvempi aamupäivisin. Lyödä saat niin paljon kuin jaksat eli palloja ei tartte enää erikseen ostella. Eikä kuplan seinä taida olla Vermoa paljonkaan lähempänä.

    Eipä siellä kuplissa juurikaan slaisseja huomaa jos koettaa pitää katseen pallossa osumaan asti, enempi sellaista tuntuman ylläpitoa ja hyvän osuman hakua.

    #496421 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Lyöntimatkaa on paikasta riippuen noin n.40-50m. Jos lyö ristiin näkee pallon lennon riitäävän hyvin.

    Lue lisää: GolfInVermo

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
Vastaa aiheeseen: Vinkkejä Vermoon!

Etusivu Foorumit Yleistä Vinkkejä Vermoon!