Aihe: viime kesän kilpailut - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

viime kesän kilpailut

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu viime kesän kilpailut

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #175727 Ilmoita asiaton viesti

  Olemme nelihenkinen perhe ja viime kesänä kiersimme kilpailuja eripuolella suomea. Lomallamme törmäsimme ongelmaan; ilmoittauduimme kisakalenterin mukaan hcp kilpaan ja paikanpäällä saimme huomata että kilpailu olikin pb sama ongelma koski muitakin kilpailuja samalla kentällä, miltei mikään kilpailu ei ollutkaan niin kun kalenterissa oli ilmoitettu. Kenttä oli hieno ja vanha, mutta mikään ei toiminut jopa nimiä ei osattu kirjoittaa oikein korjauksienkaan jälkeen. Starttereita ei ollut jne… Oma koti kentämme on pienehkö kenttä eteläsuomessa eikä niin hirvittävän hieno. Oli kiva palata kotiin ja todeta, että meillä kyllä kaikki kisoissa pelaa hyvin jopa starterit ovat aina paikalla, jotta outokin osallistuja saa hieman valaistusta paikallisäännöistä yms. Mitä olette mieltä pitäisikö kilpailut järjestää kilpailukalenteriin ilmoitettujen tietojen pohjalta? Oma kenttä mansikka muu kenttä mustikka.

  #257400 Ilmoita asiaton viesti

  Minusta kilpailut pitäisi pitää niinkuin kilpailukalenterissa on mainittu. Monesti kilpailuun ei tulisi ehkä lähdettyäkään jos suoraan tietäisi mikä on pelimuoto (hcp/pb).
  Yksi asia mihin toivoisi parannusta, nyt tietotekniikan aikakaudella, olisi kilpailujen/lähtöaikojen parempi tiedottaminen internetissä. Kaikilla klubeilla kai nykyisin on jo olemassa internetyhteys, joten sen ei luulisi olevan ongelma….

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu viime kesän kilpailut