Aihe: Viikonlopun golfmessut - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][15]
KilpailuaSuomalaista

Viikonlopun golfmessut

Etusivu Foorumit Yleistä Viikonlopun golfmessut

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 25)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #183023 Ilmoita asiaton viesti

  Onko messuilla kävijöitä? Kannattaako vaivautua?

  #357912 Ilmoita asiaton viesti

  Itse meen ainaki kattomaan huomenna SM-hallifinaalit.

  Ei siel oikeesti paljon golfjuttuja ole. Aika pieni golfosasto ja hirveet ruuhkat. Tai ainaki perjantaina oli heti aukeamisen jälkeen jonot joka paikkaan…

  #357913 Ilmoita asiaton viesti

  Tuli käytyä lauantaiaamuna.

  Heti kymmenen jälkeen ei ollut mitään ruuhkaa.

  Löin simulattorilla saareen 125 m ja pääsin 8 m päähän lipusta. Pilzi pisti 4 m päähän ensin haasteen. Kun ei ollut ruuhkaa löin muutamia kertoja.

  Nicon rangella hakkasin muutamilla mailoilla mm. La Jollan pulleapohjaisilla raudoilla. Kotisimukin on nähtävillä ja kokeiltavana.

  PGA rangella keskustelin jonkun tamperelaisen pron kanssa taakseviennistä ja kokeilen muutaman lyöntejä hänen ohjauksessaan.

  Peltolan kioskista saa ’2 yhden hinnalla’- lippuja jos haluaa tutustua ko. kenttään.

  ps. Janos oli kolmantena Audin kutsukisassa.Näin palkintojen jaon.

  Minni puttaili nuorison kanssa kisaten.

  Kyllä sinne kannattaa mennä ainakin aamusta, jos haluaa kokeilla mailoja.

  #357914 Ilmoita asiaton viesti

  Samanlaista meininkiä oli kuin viimevuosinakin, paitti demopaikat on paremmin organisoitu, ja useimmat näytteilleasettajat antavat kokeilla mailojaan. Puumailademot ovatkin sitten jo kiven takana.. henkkoht tuli kokeiltua tunnetuimpien mailamerkkien 2005 uutuusraudat ja joitakin wedgejä testailin myös. Ilolla tulivat oikein käteen tuomaan tuotteitaan. Penkin ale menneen hallikisan jälkeen sai mukavasti palsamia haavoille kisamaksuun kuuluneesta messutarjonnasta. Mutta kuulkaa viisauden sanoja: Ottakaa ihmeessä hanska mukaan, jos aiotte mailoja kokeilla! uusia kun nuo mailat ovat, niin gripit ovat kaikkine punoksineen niin purevia, että nahat lähtee, ennen kuin ote pettää..

  Tv. nimim. vasuri melkolailla rakoilla..

  #357915 Ilmoita asiaton viesti

  Perjantaina olin ja porukkaa riitti aika reilusti heti alkajaisiksi. Ja koko reissun ’kohokohta’ oli Nike Golfin osastolla sattunut pieni onnettomuus, koko osaston mittainen seinä kaatui ja mm. Samsungin plasma-tv meni palasiksi ja muutenkin Niken osalta perjantai meni varmasti vähän ’ohi suun’! Audin Indoor SM-Golf oli hienon näköinen rata ja varmasti erotteli jyvät akanoista!

  #357916 Ilmoita asiaton viesti

  Mitä uutuuksia siellä oli titulta, nikeltä, clevelandilta tai TM:ltä näytillä ja testattavina?

  #357917 Ilmoita asiaton viesti

  Olin itsekin perjantaina just vieressä, kun Niken osaston seinä romahti. Kaverit sai miehissä seinää pidettyä osittain pystyssä, onneksi. Kukaan ei kai jäänyt alle ja loukkantunut.

  Itselläni päivän kohokohta oli katsella vähän aikaa hallikisaa ja jotain pikkupoikaa joka pelasi yhdessä ryhmässä. Ikää ei naskalilla ollut koosta päätellen paljoakaan kymmentä enempään, mutta ne varusteet! Vimosen päälle housut, pitkähihainen paita alla ja pro-tyyliin pikee päällä. Visiiri päässä ja aurinkolasit lipan päällä. Ja elkeet suoraan tourilta.

  Kukahan mahtoi olla? Pelasi ihan hyvin, mutta ehkä nassikan vanhemmille voisi pistää vähän jäitä hattuun…

  #357918 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Joo olin todistamassa tätä Niken osaston hajoamista. Ne joutui purkamaan koko standin ja rakentamaan uusiksi.

  Itse messut on mennyt vuosi vuodelta vaan huonompaan suuntaan. Golfosasto on liian pieni eikä mitään erikoista ollut esillä. Jos olisin joutunut maksamaan messuista, niin kyllä olisi harmittanut, joten ei kannata vaivautua.

  Toivottavasti ensi viikonlopun messut Vanhassa satamassa ovat paremmat.

  #357919 Ilmoita asiaton viesti

  Noi Messukeskuksen Golfmessut on aina ollut aika vaisu tapahtuma, ainakin jos takana on jo useita pelivuosia. Paikalla aika heikohkosti välinevalmistajia ja sitäkin enemmän seurojen edustajia tyrkyttämässä jäsenkaavaketta. Jos ei ole ilmaislippua tiedossa, ni ei kannata haaskata rahoja. Toisaalta tänä vuonna poikkeuksena noi SM-kisat, joita oli hauska seurata. Jos olet juuri aloittanut tai aloittamassa lajia, kannatta käyntiä harkita.

  #357920 Ilmoita asiaton viesti

  Tosta pikkupojasta josta kerroit, niin ikää kyllä voi olla jopa 15 vuotta ellei enemmänkin. Siellä on muutama nuoren näkönen kaveri pyörimässä.

  Enempää en tätä kommentoi

  Lauantaina oli porukkaa iha kiitettävästi. Simuunkin pääsin tinttaamaan palloa. Eikä tänä vuonna rangella mennyt pallo pään ohi niinkuin viime vuonna.

  Ja melkein pääsin puttailemaan minninkin kanssa.. no melkein 😛

  #357921 Ilmoita asiaton viesti

  Se kaveri josta puhuin, pelasi parin muun kanssa. He olivat varmaan siinä 15-16. Tämä vaahtosammutin oli vuorenvarmasti vuositolkulla nuorempi, hyvä jos 10 vee.

  Olisi kiva tietää kuka hän on, koska pelasi niin hyvin. Ne Elvis-varusteet ovat sitten toinen juttu.

  #357922 Ilmoita asiaton viesti

  Kaverin kuva löytyy jo smhalligolf-sivuilta

  Lue lisää: juttu

  #357923 Ilmoita asiaton viesti

  Itse sain hyvää opastusta mailan valinnassa kun myyjä otti muutaman Wilsonin Di5 #6 mailan ja liimaili niihin teippejä. Sitten löin ja ihmettelin kun jollain mailalla ei osunut millään keskelle lapaa ja toisella ’samanlaisella’ lyönti oli helppoa ja aina osui keskelle. Huomasin että ei niitä mailoja näköjään voi ihan tosta noin vaan ostaa. Vielä kun saisi vaimon ymmärtämään tulevaa hankintaa…:-)

  Simussa pallo 5 metrin päähän lipusta, Audin puttikisassa A6:sta odotellaan viikonlopuksi että sellaista. Ei mitään ihmeellistä, kunto-osastolla on enemmän katseltavaa.

  #357924 Ilmoita asiaton viesti

  Mä sain simussa avauksen reilun kolmen metrin päähän heti ensi yrityksellä. Ja Janoksenkin voitin helposti draivikisassa. Janos tosin löi polviltaan…

  Tulihan tuolta voitettua monta pakettia palloja…

  #357925 Ilmoita asiaton viesti

  Siel oli muuten tarjolla uus puttityyli puttereineen, eli yhden käden putti keilausasennolla. Oli aika vaikeeta…

  #357926 Ilmoita asiaton viesti
  EFC

  Se putteri oli esillä jo viime kevään Vanhan Sataman messuilla… ei ollut helppoa !!

  #357927 Ilmoita asiaton viesti

  Raksu on selvästi ihan zonella. Ensimmäinen asia minkä messuilla näin, kun sisälle astuin, oli raksu kuittaamassa palkintopallinsa. Pitäkäähän tuo hemmo aisoissa – se on pian ihan täys kisa-addikti… 😉

  #357928 Ilmoita asiaton viesti

  Ja mä menin heti ekana ilmoittautumaan Hole In One -kisaan… ja meitin erän voitti THE ONE.

  #357929 Ilmoita asiaton viesti

  Itsellä oli ihan hauskaa, kävin kaikkina päivinä. Perjantaina oli aika ruuhkaista varsinkin heti kahdelta, kun ovet avattiin. La ja su vähän rauhallisimpia.

  Yleisesti ottaen varmasti parhaat messukeskuksen golfmessut golfharrastukseni aikana (5 vuotta), olen kyllä aina pitänyt enemmän Wanhan Sataman messuista.

  Tunnelma oli parempi, kun oli pienempi halli ja sisägolf rata rakennettu viereen. Kisoja oli hauska seurata kahvilassa istuen, sai pari kertaa nauraa vatsa kurtulla, kun jotkut löivät aika mielenkiintoisia lyöntejä. Itse en mukaan ehtinyt mennä, kun lauantaina en olisi kerennyt olemaan kuin pari tuntia paikan päällä.

  Kävin simulaattorissa lyömässä tarkkuutta ja pituutta, palloja ei tullut kumpanakaan kertana. Piltzi löi 2 metriin ja minä 17 metriin, Janos laittoi polviltaan 267 ja minä seisten 202.

  Väline uutuuksista kävin kokeilemassa/ hypistelemässä kaikkien merkkien mailoja. Ja nyt kun vanhoilla TM:llä on pelatta 4 vuotta ja mailojen vaihto edessä, niin taidan vaihtaa myös merkkiä. Sen verran hyviltä tuntuivat/ näyttivät Wilsonin uudet raudat ja etenkin puumailat. Taitaa uudet Pi5: raudat kiiltää bägissä ensi kesänä. Voitte sitten bongata mut jostain päin Suomea… 😉

  Mukavaa oli ja kaikki noin 500 tuttua on taas tavattu, äänikin on nyt sitten ihan loppu.

  #357930 Ilmoita asiaton viesti

  ’Itse en mukaan ehtinyt mennä, kun lauantaina en olisi kerennyt olemaan kuin pari tuntia paikan päällä.’

  Tuohan ei olis ollu mikään este! Osa karsinnoista kun oli jo perjantaina… Itsekin olin karsinnoissa perjantaina ja lauantaina kotona flunssaa parantelemassa. Sunnuntaina sit palloilin taas siellä…

  #357931 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Ei siitä Hakkaraisesta mihinkään ollu..Kolme voittoo viidest(91m lipulle)..Janos löi parhaansa 381m simuun…

  #357932 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Se pikku pro on nimeltään Albert(hippu) , ikä 11w , tasuri 18 , Oakley lasit ja kotiseuta Lohja…

  #357933 Ilmoita asiaton viesti

  Naisten sarja tais olla lauantaina, ainakin kaverini, joka oli mukana sanoi, että lauantaina karsinta ja sunnuntaina finaali.

  Pitää toivoa, että saavat ensi vuodeksi samanlaisen kentän pystyyn. Oli hienosti tehty, tosin alusta näytti aika kovalta. Ei näkynyt mitään tajuttomia spinnejä.

  #357934 Ilmoita asiaton viesti

  Olisit helposti voinu pelata naisten sarjan karsintaa jo perjantaina miesten kanssa… Miesten kanssa ne naiset kai karsi lauantainakin. Eikä siinä kisarundissa menny ku pari tuntia.

  Mutta ens kerralla enemmän rohkeutta! 😉

  Uhanalaisia olemme me tikrut muutoinkin…

  #357935 Ilmoita asiaton viesti

  Tuota en tiennytkään, mutta ens vuonna sitten. Olin mukana silloin Talissa, mutta siellä meni maku, ku sääntöjä vaihdettiin kesken kisan.

  Pitäähän uhanalaisen lajin pelitaitoja myös sisällä parantaa ; )

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 25)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Viikonlopun golfmessut