23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

viikkokilpailut?

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu viikkokilpailut?

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • mitä ovat nämä ns.viikkokilpailut (vai ovatko ne nyt viikonloppukilpailut?)? missä niitä pidetään ja kuinka osallistutaan? entä onko niissä jotain tasoitusvaatimuksia? kannattaako aloitteijan osallistua vai missä vaiheessa uraa? kiitos.

    Lähes joka seurassa on arki-iltana kerran viikossa jonkinlainen viikkokisa. Osanottomaksu on pieni, voittajalle muutama pallo ja pari viikkokisapistettä. Elikkä viikkokisa on se hyvä syy, kun anoo vaimolta iltalomaa.

    voiko niihin osallistua vaikkei ole jäsen ko. seurassa? esim olen etäjäsenenä botniassa ja haluan osallistua vuosaaren viikkokisaan. kuinka paljon pelimaksu yleensä on?

    Hemmo! Yleensä viikkokisa on klubin jäsenien välinen kisa. Joskus saataa olla jonkun sponsorin järjestämiä ’nimikko’-kisoja jolloin voi myös ulkopuoliset osallistua.

    Hemmolle vastaus:

    Viikkokilpailut ovat lähes yksinomaan kyseisen seuran sisäisiä kilpailuja, joihin siis ei muiden seurojen jäseniä lasketa.

    Mutta jos haluat pelata kilpailuja niin seurat järjestävät avoimia kilpailuja (A), jotka ovat kaikille golfliiton jäsenille vapaat osallistua, tosin osallistumismaksu on kalliimpi kuin viikkokisoissa mutta kuitenkin yleensä halvempi kuin kyseisen seuran GF. Suosittelen noita avoimia kisoja, pelimuodoissa ja tasoitusrajoissa löytyy laidasta laitaan, ja kilpailutilanne tuo aina oman kutinansa peliin.

    Golfpisteen kisakalenterista voi tehdä haun kriteereillä avoin/sisäinen, seurakohtaisesti, sarja, pelimuoto etc…

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
Vastaa aiheeseen: viikkokilpailut?

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu viikkokilpailut?