15.–22.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][13]
KilpailuaSuomalaista

Vihti golf

Etusivu Foorumit Yleistä Vihti golf

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Pelasin eilen kierroksen vihdissä. Kenttä aivan hirveessä kunnossa. Greenit on hiekoitettu. Caddiemaster ei sanonut mitään tilatessa aikaa sieltä. Hintaakin kierroksella oli aivan sama kuin ennenkin. Mikä halvatun järki siinä on…?? muuten kentästä ei ole moittimista, väylät suht ok. mutta olishan se hyvä kun tällainenkin GF pelaaja saisi rahoilleen jotain vastinetta. vaikka peli muuten menikin aika hyvin. Muutkin pelaajat samassa ryhmässä moittivat kenttää, eikä niidenkään tarvitse tänä vuonna kiertää kyseistä kenttää.

  Hiekoituksesta oli mainittu sekä kotisivuilla, että fläppi-taululla caddiemasterin tiskin vieressä. Kesän säät ovat johtaneet nopeisiin ratkaisuihin (säiden mukaan), tämä on johtanut siihen, ettei aina aikaa etukäteen varatessa tiedä mitä kentällä tehdään parin-kolmen päivän päästä.

  Lainaus; Olkkosen Mara:

  ’Muutkin pelaajat samassa ryhmässä moittivat kenttää, eikä niidenkään tarvitse tänä vuonna kiertää kyseistä kenttää.’

  ’Kenttä aivan hirveessä kunnossa. Greenit on hiekoitettu. muuten kentästä ei ole moittimista, väylät suht ok.’

  -End Quote.

  Onko Martilla karannut mopo, vai oliko nuissa lauseissa muuten vaan ristiriitoja ja punaisen langan karkaamista?

  Mikä halvatun järki siinä on…?? että kenttä pelataan niinkuin se on. Siinä se järki on.

  Nimetön

  No ei liene ihme jos kentät täällä eteläisessä suomessa ovat hieman keskimääräistä huonommassa kunnossa sen viimeviikon monsuunin jäljiltä. Ja pakkohan kentälle on jotain sen jälkeen tehtävä että saadaan se kuntoon.

  Eihän kenttähenkilökunta voi jokaiselle erikseen käydä kertomassa kentän tilannetta vaan se kyllä jokaisen pelaajan omalla vastuulla seurata ilmoitustaulua / websivuja.

  ps. eihän kenenkään tarvitse kiertää mitään kenttää jos ei halua.

  Yleinen sääntö lienee se että mitä huonommin peli kulkee niin sitä huonommassa kunnossa kenttä on pelaajan mielestä (vika ei koskaan ole miehessä).

  japu- tilasin ajan noin 5 tuntia aikaisemmin.

  lavantauti- saattohan se mopo karata, kun töitä on niin V….ti, ja ihan pakko ehtiä myös lukemaan/kirjoittelemaan keskustelu palstaa. Saattoi se punainenkin lanka karata.

  jartza- kenttää en sinäänsä hauku muista kun greeneistä. Veden tuloon nähden väylät olivat hyvässä kunnossa. Ja pelikin meni ihan suhteellisen hyvin vaikka parin viikon tauko olikin. PB 34.

  Mutta tällaisessa tilanteessa voisihan sitä GF hintaa myös ehkä laskea…

  Jätetään tämä nyt ainakin tähän.

  PS. Hyviä kierroksia teillekin

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Vihti golf