23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista

Vihjeitä Ruotsissa pelaamiseen pääsiäisenä

Etusivu Foorumit Matkailu Vihjeitä Ruotsissa pelaamiseen pääsiäisenä

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Olisin kovasti kiitollinen kaikesta informaatiosta, mikä liittyy golfiin pääsiäisenä Etelä-Ruotsissa. Matkustus, majoitus, kentät, green feet jne. Tarkoitus olisi pelata muutama päivä suht. edullisesti.

    Kiitos vain kovasti!

    Tuossa hieman alempana on samasta aiheesta 27.2. aloitettu keskustelu…

    Lue lisää: Etelä-Ruotsi

    Juttelin tänään pitkään Skånessa asuvan golfaavan kollegan kanssa aiheesta. Hän oli sitä mieltä, että jos pääsiäisenä aikoo pelata, niin on syytä suunnata Tanskan puolelle. Etelä-Ruotsissa on lunta enemmän kuin vuosikymmeniin, paikoin jopa puoli metriä, joten vielä pääsiäisenä on ainakin jeevelin märkää…

    Viime viikolla keskellä Jyllantia oli lunta. Voi olla, että jossain Tanskassa voi pelata, mutta olen nyt ollut Tanskassa pari kertaa kuukaudessa 4 vuoden ajan, ja talvella tai edes maalis-huhtikuun alussa ei kyllä kukaan tuntemani tanskalainen golfari pelaa. Kyllä sielläkin odotetaan huhtikuun loppua, toukokuuta. Muistan hyvin, että viime vuonna tammi-helmikuu taas oli niin kylmä, että jouduimme rajoittamaan tuotantoa tehtaallamme, pakkasta oli pahimmillaan yli 15 astetta ja lunta 25 cm maassa.

    Eli en kyllä ymmärrä tätä keskustelua ympärivuotisesta pelaamisesta. Toki, voihan Suomessakin pelata ympäri vuoden. Harva meistä kuitenkaan enää marraskuussa pelaa, klubit ovat Tanskassakin kiinni talvella.

    Kokeilepa tuota linkkiä…

    Lue lisää: BedingeGK

    Nimetön

    Onko sitä lunta tullut vasta viimeaikoina koska ainakin Landskronassa pelattiin pari viikkoa sitten kesägriineille?

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
Vastaa aiheeseen: Vihjeitä Ruotsissa pelaamiseen pääsiäisenä

Etusivu Foorumit Matkailu Vihjeitä Ruotsissa pelaamiseen pääsiäisenä