15.–22.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][13]
KilpailuaSuomalaista

Vietnam

Etusivu Foorumit Matkailu Vietnam

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #631870 Ilmoita asiaton viesti

  Terve!

  Onko kellään kokemusta Vietnamista golfkohteena vuoden sisällä? Millainen hintataso, millaiset kentät, hotellit, kuljetukset jne?

  #634940 Ilmoita asiaton viesti

  Joo, kokemusta alueelta Da Nang/Hoi An heinakuulta. Kannattaa asua Hoi An, vanha kaupunki ja turisteille loytyy ruoka ym palveluja ja jotain nakemistakin on. Tama siis jos ei halua beach resort tyyppista hommaa. Tosin ranta vain 5 km paassa, joten siellakin voi paivat makoilla.
  Kaksi hyvaa golfkenttaa puolen tunnin ajomatkan paassa, Montgomery Links ja Danang Golf Club. Vierekkain ja molemmat links tyyppisia hiekkadyyni pohjaisia kenttia, itse pidin Danang kentasta enemman, vaikkakin vahan halvempi. Hinnat siina 100+ USD kieppeilla, tiettyina paivina erikoishintoja. Mielestani erinomaisia kenttia, tulee jopa tunne etta pelaa jossain Skotlannin kentilla poislukien ilma ja ruuhkat. Kaiken kaikkiaan kiva golfkokemus ja muutenkin ok. Vietnam viela ottaa ensi askeleitaan turismiteollisuudessa ja kaikki ei pelaa niinkuin esim Thaimaassa, mutta kun siihen osaa asennoitua niin no problem. Hotelleista kannattaa muistaa etta 3 – 4 tahden hotellit saattavat olla mita vaan, mutta pienella vaivalla esim nettikommentteja tutkailemalla kylla saa kuvan ko hotellin tasosta. Kuljetukset ja varaukset pitaa jarjestaa itse, mutta paikan paalla auton+kuljettajan jarkkaaminen ei ole ongelma.
  Hinnoista pitaa tinkia ja opiskella mita mistakin kannattaa maksaa. Esimerkkina pyykin pesu: hotlan vieressa pyydettiin 15 000 Dongia (1 Usd on n. 23000 Dongia) per vaatekappale, hieman syrjemmassa sai samalla rahalla koko paivan pyykkinsa pesetetyksi.
  Muutakin Vietnamia on kierretty useaan otteeseen, mutta ei golfin merkeissa.

  #634941 Ilmoita asiaton viesti

  Vietnamissa olen pelannut kolmella kentällä joita kaikkia voin lämpimästi suositella. 200 km Saigonista (HCMC) pohjoiseen – kuuden tunnin bussimatkan päässä – Phan Tiepissä on kaksi kenttää( Sea Links ja Ocean dunes) joista varsinkin ensin mainittu vetää nöyräksi. Mahtavat maisemat ja majoitus ihan vieressä. Bussimatka jotain 10 euroa ja molemmat hotellit 4-5 tähteä. Nyt saattaa mennä diskrimoinnin puolelle mutta alue on venäläisturistien suosimaa mutta koska he eivät vielä golfin päälle ymmärrä niin Sealinksiä he eivät ole löytäneet.
  Oma lukunsa on Da Lat, jonne on vajaan tunnin lento Saigonista. Sieltä löytyy mesta, joka on golfarin taivas. Miellyttävä ilmasto ( 20-25 c) eikä juuri lainkaan turisteja. On kylläkin paikallisten suosima hää- tms kohde mutta pelaamaan pääsee aina. Parkkipaikkallekaan en taida kymmentä autoa enempää mahtua.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Matkailu Vietnam