15.–22.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][13]
KilpailuaSuomalaista

Vierumäki

Etusivu Foorumit Yleistä Vierumäki

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #188764 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Menneinä päivinä oli juttua Vierumäen Juha Skytän opetus dvd:stä. Skyttähän siirtyy nyt sitten golfliiton palvelukseen. Miksiköhän monia muitakin Vierumäen monivuotisia opettajia on siirtynyt muualle, esim. Riku Aarnio. Käydessäni kesällä oli opettajakunta kokenut melkoista uudistusta

  #498295 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Johtuiskohan siitä, kun Reima Kaija tuli takaisin pää proksi. Uudistuksia … Uudistuksia. Ja olihan Juha Skyttä entinen pro vetäjä…

  Tämä on täysin spekulointia, mutta jos joku tietää asiasta enemmän, niin viestiä ja faktaa kehiin.

  #498296 Ilmoita asiaton viesti

  Mää aattelin tosa Helmi-Maaliskuussa suksia Vierumäelle – oliskohan siinä ideaa?

  #498297 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Olen käynyt kursseilla Vierumäellä 7 kertaa ja olen ollut ihan tyytyväinen. Tosiaan viime kesänä vain huomasin että opettajista puuttui useita aiempien vuosien opettajia ja nyt Skyttäkin lähti pois. Nimenomaan enemmän pelanneille Skyttä ja Aarnio ovat olleet mainioita vetäjiä. Se on ainakin oma mielipiteeni.

  #498298 Ilmoita asiaton viesti

  Himasen Mia kehuu että kurssit sopii kaikentasoisille ihmisille. Mä taidan ilmoittautua tavoitteena yksinkertaistaa asioita.

  Broidi kävi syksyllä kurssilla ja kehui kurssin antia. Kaikki tosin kuulemma meni uusix ja nyt se sovittaa uusia oppeja kerran viikossa pressuun. Kyllä broidista näkee että jotain on toudella muuttunut; se hassu nykäisy (sorry vaan broidi;) taakseviennissä on kadonnut tiehensä. Swingi näyttää kaikenkaikkiaan levolliselta mutta rennon päättäväiseltä,

  #498299 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Uskonpa, että useimmat viihtyvät Vierumäellä eikä oppi ojaan kaada. Sinne vaan.

  #498300 Ilmoita asiaton viesti

  Se on siinä:

  • Tiedostaminen
  • Hyväksyminen
  • Sitoutuminen

  Tänään sain sitten varattua ajan vierumäelle.

  Tuntuu että tämä on ollut juurikin oikea tapa lähestyä asiaa. Jos olisin hypännyt suinpäin golfkoulutukseen syksyllä niin toudennäköisesti olisin vaan haaskannut vähintäänkin omaa aikaani. Itseasiassa pelotti että talven aikana opit unohtuu tai ainakin värittyy harmaaksi. Ja nyt on vielä aikaa orientoitua muutosideaan kunnolla:)

  Tällä lähestymistavalla on myös kääntöpuolensa; asioiden ’uudelleen oppiminen’ vie aikansa – ehkä koko kauden… toudennäköisesti useamman kauden. Olen kuitenkin saanut hahmotettua tulosten ’väliaikanen’ lasku on hinta joka on maksettava. Mihin tässä on kiire? Ja sitäpaitsi ne tulokset saattaisivat huonontua muutenkin; go figure. (tuloksilla en tässä kohtaa viittaa yksinomaan lyöntimääriin tuloskortissa).

  Tavoitteeni on ensi kaudella kehittyä pallonlyöjänä ja tämän tukemana myös golfarina. Toivotan sitä samaa kaikille palstalaisille tasoituksesta ja sukupuolesta riippumatta.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Vierumäki