Aihe: Vierumäki Cooke kentän kunto? - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista

Vierumäki Cooke kentän kunto?

Etusivu Foorumit Yleistä Vierumäki Cooke kentän kunto?

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #188209 Ilmoita asiaton viesti

  Millaisessa kunnossa mahtaa olla Vierumäen uusi kenttä (erityisesti viheriöt). Melko halvalla (20e) näyttäisi pääsevän arkena mutta ei viitsisi lähteä pitemmästä matkasta jos griinit ovat kehnot.

  #485840 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Kenttä oli pari viikkoa sitten erinomaisessa kunnossa. Viheriöt olivat sangen kohtuullisessa kunnossa; huomattavasti huonommilla on tänä kesänä enimmäkseen puttailtu. Kenttä kannattaa käydä pelaamassa jo pelkästään lay-outin vuoksi. Kysymyksessä on huippukenttä, joka laittaa ajattelemaan erilaisia strategisia ja taktisia vaihtoehtoja, joita poikkeuksetta riittää. Karheikoista kannattaa kuitenkin pysytellä loitolla, sillä ne rankaisevat niin kuin kaiketi on ajateltukin. 20e tästä kentästä on vitsi, jopa antimidakselle. Hauskaa ja jännitystä luvassa.

  #485841 Ilmoita asiaton viesti
  KL

  Jotain ovat sitten onnistuneet viheriöille tekemään, koska heinäkuussa ne olivat huonommat kuin Vihdin viheriöt huhtikuun alussa!! Toisin sanoen ihan p….at.

  Mutta layout on hieno, sitä ei voi kiistää.

  #485842 Ilmoita asiaton viesti

  Elokuun loppussa kenttä oli muuten aivan mahtava mutta griinit oli tosi kovat. Ei ne mitkään ihan huonot olleet ollenkaan, ruoho kasvoi tasaisesti tai niin hyvin kuin voi olettaa mutta kovia ne oli! Ei meinaa meikän taidoilla pallo pysy griinille kun lähestyy.

  Kenttä oli aivan mahtava niin ku lay-out mielessä ja jos pääsisin arkena sinne niin menisin heti täältä hesasta käsin, mutku en ehdi millään.

  Ehdoton peukku ylös jos pääsee 20e pelaan. Ja minusta se raffi ei ollut yhtään niin paha kuin oletin, ehkä kuiva kesä vaikutti siihen. Se oli kuitenkin aika harvaa se ruoho ja on tullut paljon pahempiakin takkupuskaruohikkoja vastaan normikentillä. Hmmm… pitäsköhän ottaa lomaa tai sairaspäivä ja lähteä v-mäelle? 🙂

  #485843 Ilmoita asiaton viesti

  Itsellä kokemusta ainakin syyskuun alusta tuolta kentältä ja silloin oli kyllä todella hyvässä kunnossa siihen nähden että tänä vuonna avattu. Ensin pelattiin pari rundia Vierumäen vanhalla kentällä, niin on kyllä Cooke siihen verrattuna aivan toiselta planeetalta. Itse tykästyin todella paljon layouttiin. Harmi vain että lyönti silloin ei oikein kulkenut… Raffit tulevat varmaan ensi vuonna (ellei satu toista tällaista kesää peräkkäin [toivottavasti sattuu]) todella haastavat.

  #485844 Ilmoita asiaton viesti

  Cooke course on nyt pelattu ja 20e:n hintaan kannattaa kyllä käydä katsastamassa. Tiit ja väylät hyvässä kunnossa. Joidenkin griininen edustat hieman kaljuja. Greeneillä jotaikin heikkokasvuisia laikkuja, ei kuitenkaan hiekkaa eikä mitään isoja ilmastointireikiä, pallot myös pysähtyivät hyvin. Greenit kasteen takia hieman hitaat (mikä oli vaan paransi puttausta) mutta olivat sen näköiset ottä lyhyeksi ajettuna puttaus voi paikoitellen olla haastavaa. Eli tiivistetynä giinit täysin putattavia eikä yksikään putti mennyt ohi griinin kunnon takia.

  Itse en pidä kenttää kovin ahtaana. Pari palloa meni veteen mutta sinne se paska slaissi saa mennäkin. Pallot löytyivät raffeista hyvin (olikohan ’tappajaraffeja’ vähän lyhennetty).

  Päällimäisenä Cooke kentästä jäi mielleen ehkä sana leppoisa jonne varmasti tulee vielä palattua uudestaan.

  #485845 Ilmoita asiaton viesti

  Eilen pelattu ja kunnossa on. Greenit tuntuvat välillä nopeilta, välillä hitailta, mutta lokakuun puolivälissä ei saa valittaa. Mukava kenttä näin syksyisin, koska pysyy kuivana eikä pienistä duffeista aina lähde julmettua lättyä.

  #485846 Ilmoita asiaton viesti

  Kentän kylvöhän epäonnistui lähes täysin ja siellä on tuuli vienyt väylänsiemeniä viheriölle jne, griinit kovat ja vähän ns. ’karvaa’ toisin sanoen harvahko ruoho ja vaikuttaa taasaiseksi jyrätyltä onko sitä mene ja tiedä mutta nopeiksi niitä kait voi tähän vuodenaikaan sanoa.
  Väylät hyvässä kunnossa, kyllä se käymisen arvoinen on kovin suoraa baanaa vaan tahtoo olla, olisiko yksi tai kaksi väylää jolla lippu ei näy tii boksiin.
  Itse pidän paljon enemmän vanhasta, maku asia kuten Äiti tai Tytär jne. jne.

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Vierumäki Cooke kentän kunto?