23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Vieraspelaaja ja Severiano, ketä nämä kaksi salaperäistä nimimerkkiä

Etusivu Foorumit Yleistä Vieraspelaaja ja Severiano, ketä nämä kaksi salaperäistä nimimerkkiä

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 15)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Moro Haluisin tietää teistä pikkusen tarkemmin, ootte aina kommentoimassa kaikkiin asioihin ja luulette olevanne kaikki tietäviä.

    Varmaan Arkola ja Tilander omilla salaisilla nimimerkeillä.

    HAH HAH

    Eikös täällä ole tarkoitus olla kommentoimassa kaikkeen golffiin liittyvään? Jokaisella on oikeus mielipiteeseensä ja jos ei itse ole samaa mieltä voi tuoda oman kantansa esiin. Ja jos keskustelu ei miellytä voi aina vaihtaa kanavaa tai sulkea koko aparaatin, ihan niin kuin telkkarin kanssa.

    Jos olen mielestäsi oikeassa, sillä ei ole väliä, jos olen mielestäsi väärässä, sillä on vielä vähemmän väliä..

    Golfistahan on mukava keskustella. Ei kai kyse ole siitä kuka on oikeassa ja kuka väärässä. Eiköhän enemmistö kommenteista yleensä ole mielipiteitä.

    Ulkomailla vastaavilla palstoilla keskustellaan paljon golfsäännöistä. Tällainen palsta olisi mielestäni syytä virittää. Probleemeja tulee kentällä päivittäin.

    Kyllä kaikki mielipiteet on ihan yhtä arvokkaita. Ja ainahan muiden hölmöjä mielipiteitä lukiessaan voi kiittää luojaansa, että on sattunut syntymään heitä fiksummaksi.

    Tosikoille tarkennuksena mainittakoon, että tämä oli tarkoitettu ironiseksi vitsiksi.

    Onko ’Seve’ sinun oikea nimesi? Piiloudutko itse nimimerkin taakse?

    Olen samaa mieltä PaksuPekan kanssa, että jos ei kiinnosta/ kyllästyttää lukea samojen ’ NAAMOJEN ’ juttuja ja kommentteja, niin pysyköön poissa täältä keskustelupalstalta. Itse huomaan ainakin, että tästä keskustelufoorumista on hyötyä, HYVÄ GOLFPISTE!

    Hauskoja pelihetkiä, vielä vihreitten griinien lähettyvissä

    Minkälaisilla tasoituksille herrat pelailee?

    Sehän on vaan kiva, että on mahdollisimman paljon keskustelijoita. Ja minusta vieraspelaajan ja severianon kommentit ovat olleet asiantuntevia.

    V****ako seven tarvitsee lukea kommentteja, ei täällä ole mikään pakko kaikkien viestejä lukea heidän viestejään. Et se sinäkään ole aina oikeassa seve! Mielipiteitä saa aina esittää oli ne sitten ’oikeita’ tai ei.

    Näitä kitisijöitä tällä foorumissa on vähän liikaa, koko ajan jostakin asiasta ollaan kitisemässä, muuten loistava foorumi.

    Severiano ja vieraspelaaja jatkakaa ihmeessä samaan malliin, älkääkä välittäkö tästä pellestä!

    Junnu – otahan iisiisti.

    Selvä, mutta ei joka asiasta tarvitse kitistä…

    Lyökää kuitenkin ahkerasti kaikki sitä valkoista ennen kuin lumet tulee….

    Joskus kun ei ole mitään sanottavaa on hyvä olla hiljaa.Ja kun taas tulee asiaa niin anna palaa.

    Nimetön

    Kaksikko puhuu monesti asiaa, mutta sanansäilä väistämättä kuluu noin kovassa käytössä. Kommentit kun tulevat asiaan kuin asiaan. Joskun kannatais olla hiljaa, uskottavuuden nimissä

    Fore!

    Mun mielestäni Severianon ja Vieraspelaajan mielipiteitä on oikein hauska lukea. Jokainen varmasti ymmärtää, että he esittävät omia – mun mielestäni usein varsin oikeaan osuvia – mielipiteitään lajista, eikös niin? Ja ei niitä kenenkään ole pakko lukea, jos ei nappaa.

    Mun mielestäni myös on ihan sama, millä händärillä herrat pelaavat. Eikä mua kiinnosta kenenkään muunkaan tänne kirjoittavan henkilön händäri. Ainakin mulle on tärkeintä jutun sisältö, ei esim. kirjoittajan seura, ikä, händäri, asuinpaikka jne

    Hyviä swingejä kaikille!

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 15)
Vastaa aiheeseen: Vieraspelaaja ja Severiano, ketä nämä kaksi salaperäistä nimimerkkiä

Etusivu Foorumit Yleistä Vieraspelaaja ja Severiano, ketä nämä kaksi salaperäistä nimimerkkiä