15.–22.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][13]
KilpailuaSuomalaista

Viasat

Etusivu Foorumit Yleistä Viasat

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #588351 Ilmoita asiaton viesti

  Itse vielä katselen Viasatin kautta Golfia. Hivenen on into vähentynyt, kun PGA jäi toiselle kanavalle, mutta hyviä pelejä on myös eurotourilla. Nyt kun seurasin viikonlopun Perthin Eurotouria, niin kyllä jäi harmittamaan. Suomalaisiakin olisi ollut framilla. Korhonen oli välillä kohtuullisen korkealla, eikä lopputuloskaan ollut kehno. Miten oli kuva- aika? Ei sitten mitään, ei yhtään mitään. Ruotsalainen selostus ja kuvauksen laatu. Kehno kokonaisuus. Ei kait tämä oikea paikka ole katkeruutta purkaa, mutta menköön. Harmittaa, kun laji on hajotettu kahdelle maksukanavalle.

  #588440 Ilmoita asiaton viesti

  Kyllä Viasatin selostukset ovat ihan alkuperäiskielellä, kun vaihtaa valikosta haluamansa kielen. En nyt hirveästi menisi arvostelemaan kuvauksen laatua, kun vertaa onnettomiin PGA-lähetyksiin, joissa hypitään ryhmästä ja ajasta toiseen, näytetään takautumia – onneksi vaatteista huomaa, että ei ole sama kisa tai kierros – kesken kisan ruvetaan henkevästi keskustelemaan – näyttäisivät edes kilpailua sen aikaa – kerrotaan jonkun osallistujan kehitystarina ja homma pysähtyy ja vaikenee paikallisten mainosten ajaksi vähän väliä. Viime vuonna taukojen aikana oli aluksi musiikkia ja myöhemmin joku nauhoitettu juttu, esim. et-tourin kierroksen tiivistelmä . Mitä meidän Korhoseen tulee, niin kyllä näkyvyys paranee, kun tulostaso rupeaa olemaan tuota luokkaa jatkuvasti. Ihan maalaisjärjellä ajatellen, siellä on monta pelaajaa, joilla on huippuonnistumisia ja monta, joiden oletetaan olevan ensimmäisten joukossa, kaikkia ei vaan voi seurata. Joku ennakkosuunnitelma on tehtävä, eikä siitä pystytä poikkeamaan montaa kertaa. Vaikka jokainen lyönti kuvattaisi, jonkun pitää kuitenkin olla päättämässä mitä kuvaa kulloinkin live-tilanteessa näytetään, mikä tulee hetken kuluttua nauhalta jne. Ei voi vaatia, että juuri suomalaista näytetään, kun poitiivisia yllättäjiä on useita. Ilonen oli kuvissa muutaman kerran, epäonnistuessaankin, ja mainittiin myös selostuksissa meriitteineen. Siihen pääsee, kun hyvä tulos on jo oletettavissa ja kilpailumenestystä löytyy. ET:llä pysytään onneksi kisan kärkipelaajissa. PGA:lla on tähdistö, johon kuuluvia kamera seuraa uskollisesti kaksi päivää, vaikka olisi selvää, että heillä ei enää edes ole mahdollisuutta päästä cutista. Siinä ikävästi vähätellään muita. Maxivisio teki hyvän tarjouksen, Viasat Sport ja MTV Total Sport yhteishintaan, kylläkin vuoden sopimuksella. Hinta niin edullinen, että kannatti pitää PGAkin vielä seurannassa. Se on palvelua! Formuloiden katsojathan nostivat metelin MTV Katsomon jakelumuutoksista, formulakisoja ei pystynyt ostamaan enää erikseen. Takana oli sellainen joukko katsojia, että Maikkari joutuu tekemään vanhoille asiakkaille tarjouksen, jossa loppuvuoden Katsomo Total Sportin saa puoleen hintaan. Toivottavasti tarjous koskee myös vanhoja koko Total Sport-tilaajia, sitten ehkä kannattaisi jatkaa tilausta myös Katsomon puolella.

  3.-6.3. huippugolfia Viasatilta, World Golf Championships: Cadillac Championship.
  Olipa loppujen lopuksi jännittävä kilpailu!

  MOD Q8
  Moderaattori

  tikkerberg kirjoitti: (28.2.2016 21:41:14) ET:llä pysytään onneksi kisan kärkipelaajissa. PGA:lla on tähdistö, johon kuuluvia kamera seuraa uskollisesti kaksi päivää, vaikka olisi selvää, että heillä ei enää edes ole mahdollisuutta päästä cutista. Siinä ikävästi vähätellään muita.

  Siitä olen samaa mieltä, että ET:n lähetykset ovat parempia kuin PGA:n (GC, CBS, Fox). Enemmän golfia vähemmän diipadaapaa. Mutta kyllä ET:n lähetyksissäkin on featured groupit, joita seurataan, vaikka tilanne pelaajan kohdalta ei kärkikahinoihin oikeuta. Mielestäni osoitat oman väitteesi vääräksi sillä, että Korhosta ei näytetty kertaakaan vaikka oli jaetulla 5. sijalla, samassa tuloksessa Wattelin kanssa, joka kuului featured groupiin.

  #694333 Ilmoita asiaton viesti

  Turha viesti lähti kun harjoittelin tätä uutta forumia….

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Viasat