26.–31.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[2][0]
KilpailuaSuomalaista

Viasat golf

Etusivu Foorumit Yleistä Viasat golf

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #167914 Ilmoita asiaton viesti

  Tästä tiedotteesta on nyt vähän aikaa. En ole edes halunnut ajatella asiaa.. Tämä ilmeisesti suomeksi tarkoittaa, että Mastersin lisäksi Viasat on nyt menettänyt myös US Openin sekä PGA-tourin!! Sanokaa, että olen väärässä.. ’Nyt laaditun sopimuksen myötä Viasat Finlandin Viasat Golf -kanava sekä Viaplay-palvelu esittävät Suomessa yksinoikeudella golfin major-turnauksista British Open Championshipin ja PGA Championshipin. Myös PGA European Tourin, Ryder Cupin, World Golf Championshipin sekä LPGA:n ja Asian Tourin lähetykset jatkuvat Viasatilla ja Viaplayssa yksinoikeudella vuoteen 2018 saakka.’

  #526114 Ilmoita asiaton viesti

  Joo, hyvältä näyttää vai näyttääkö sittenkään?

  “Meillä on takana kaikkien aikojen golf-kausi. Ilosen Mikon huippusuoritukset ovat saaneet meidät suomalaiset sekaisin huippu-golfista ja olemme erittäin ylpeitä saadessamme tarjota nämä urheilukulttuurimme kohokohdat suomalaisille myös jatkossa. Tämä sopimus antaa meille myös mahdollisuuden kehittää golf-tarjontaamme pitkäjänteisesti niin perinteisen tv:n välityksellä kuin myös uusilla tavoilla, joilla tuomme maailman parhaat golf-kilpailut kotisohville!”, hehkuttaa Viasat Finlandin toimitusjohtaja Johannes Leppänen.

  “Viasat Golf ja Viaplay tarjoavat huippulaadukkaan palvelun golf-yleisölle. Golfin suurkilpailuiden taustatahot ovat iloisia, että nyt pääsemme syventämään yhteistyötä pidennetyllä sopimuskaudella, kommentoi sopimusta lähetysoikeuksia markkinoivan IMG:n Senior Vice President Kristian Hysén.

  Jos nyt sallitte oman kommentin: Käsittämätöntä paskapuhetta (paitsi tietysti kommentit Mikosta)

  #526115 Ilmoita asiaton viesti
  MOD Q8
  Moderaattori

  PGA Tourin osalta 2010 julkaistu diili piti olla vuoden 2015 loppuun asti. Sopimus

  #526116 Ilmoita asiaton viesti
  MOD Q8
  Moderaattori

  Q8 kirjoitti: (21.12.2014 23:20:46)
  PGA Tourin osalta 2010 julkaistu diili piti olla vuoden 2015 loppuun asti. Sopimus

  Eli jos nyt pitäisi jotain arvata, niin nyt julkaistu sopimus liittyy kyseisten Tourien ja kisojen välittämiseen vuoden 2018 loppuun asti. Ei siis liity muihin olemassa oleviin sopimuksiin, kuten PGA Tour (2015 loppuun). Majoreissahan US Open siirtyi Jenkeissä Foxille muutamaksi vuodeksi, en tiedä vaikuttaako Suomessa.

  Kunnes toisin todistetaan, en usko että tämä julkaistu diili vaikuttaa ensi vuonna katsojalle mitään.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Viasat golf