23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Viasat GOLF ei lähetä US Mastersia

Etusivu Foorumit Yleistä Viasat GOLF ei lähetä US Mastersia

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 69)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Tämä on ainakin minulle viimeinen niitti, ja siirryn katsomaan tästä lähtien golfia nettiin siltä osin kun se on mahdollista ja katkaisen tämän VIAPASKAN. Paskallahan ei tee mitään jos ei ole peltoa, ja en ole maanviljelijä

    Onko tämä mahdollista! Hankin Viasatin juuri sen vuoksi, että näkisin majorit pitkinä lähetyksinä ja alkuperäiskielellä selostettuna. Mistä tässä mahtaa oikein olla kysymys, paitsi perinteisestä huijauksesta?

    Nelonen Pro 1 näyttää livenä torstain, lauantain ja sunnuntain. Perjantaina ohjelmatiedoissa Pro 2 näyttäisi livenä, mutta ei vaan kanavaa mistään löydä.

    Voiko olla totta, onneksi en ehtinyt tilata tätä VIASATTIA!!!!

    JA ONNEKSI NÄKEE KOLME PÄIVÄÄ PORO YKKÖSELTÄ, kun kakkonen ei tietenkään näy!

    Tietääkö joku -kumpi on maksullinenPro 1 vai Pro 2 kaapelissa?

    Siis pitääkö tämä oikeasti kutinsa? Jos pitää, aikamoinen farssi.

    Viimeksi tosin pelästyin jo tällaista, kun Viasat tarjosi eioota jonkun suuren kisan yhteydessä, mutta soitto Welholle paljasti että se joku rinnakkaiskanava lähetti samanaikaisesti Viasatin lähetystä. Olisiko juurikin ollut joku näistä Pro-kanavista.

    Joh Ant kirjoitti: (31.3.2011 13:49:31)
    Voiko olla totta, onneksi en ehtinyt tilata tätä VIASATTIA!!!!

    JA ONNEKSI NÄKEE KOLME PÄIVÄÄ PORO YKKÖSELTÄ, kun kakkonen ei tietenkään näy!

    Tilaa vaan, koska Viasatilta näkyy niin Pro 1 kuin Pro 2:kin. Mutta on tuo tympeetä, kun haluaisin katsoa/kuunnella nuo alkuperäiselostuksella.

    KL

    Livestream kirjoitti: (31.3.2011 13:56:20)
    Tietääkö joku -kumpi on maksullinenPro 1 vai Pro 2 kaapelissa?

    Ainakin Pro 2 on.

    Kummatkin ovat maksullisia ainakin Welhossa. Welhon osalta on kuitenkin sellainen mielenkiintoinen lisä, että eivät ole päässeet sopimukseen jakelusta Pro 2:n osalta eli ei näy edes rahalla tällä hetkellä.

    Viime vuonna oli Viasatin kanssa ihan samanlainen tilanne. Reilu viikko ennen kisoja ei ollut missään ohjelmatiedoissa, mutta kisojen koittaessa näkyi täysinä lähetyksinä. Toivotaan samaa nytkin

    Mä nyt en vielä rupeis hyperventiloimaan.. Eiköhän ne kumminkin näy, vaikkei ohjelmatiedot tällä hetkellä niin kertoisikaan. Ei olis ihan eka kerta kun prog.info ei täsmää itse lähetysten kanssa..

    voihan perse. ja vieläkun digiajan mahdollisuudet ei ole avautuneet näille 4pro hepuille, tarkitan selostusta. tempun selostukseen sen kummemmin paneutumatta haluaisin sen alkuperäisen, erittäin asiantuntevan selostuksen edes vaihtoehdoksi. mutta taitaa olla pelkkää haavetta.

    k.

    Hakemalla löytää … jotakin.

    Onko niin väliä, vaikkei Viasat Golf -kanavalta tulekaan, jos kerran näkyy sama kuva PRO1 ja PRO2 -kanavilta ja nämä kuuluvat ainakin satelliittiasiakkaiden Platina-pakettiin. Monesti niilläkin se lähetys on ollut alkuperäiskielellä.

    Livestream kirjoitti: (31.3.2011 13:56:20)
    Tietääkö joku -kumpi on maksullinenPro 1 vai Pro 2 kaapelissa?

    Molemmat on maksullisia ja taitaa olla niin, että saa hankittua vaan Viasatin kanavapakettien yhteydessä, näin ainakin TTV:llä ja Soneralla

    Justiin tarjoteltiin puhelimessa nelosen kanavapakettia, jossa oli molemmat prot. Ilmaseksi kuulemma puoli vuotta ja sitten saa päättää jatkaako ja maksaako. Enpä tarvinnut kun on toi viasatelliitti.

    k. kirjoitti: (1.4.2011 11:02:36)
    Hakemalla löytää … jotakin.

    Noi on niitä 4Pron lähetysaikoja…

    LumoTV:n kaapeli ja IP-tv sis. Viasat Kulta (valtava paska) paketissa myös nuo prå1 ja prå2 kanavat. Maksaahan nuoki toki rahhaa…

    Alla oleva texti lainattu viasatin sivuilta. Onkos tämä kenenkään muun mielestä kusetusta.

    ’VIASAT GOLF on Suomen ainoa täysin golfiin keskittynyt kanava.

    Näet PGA European Tourin, US PGA:n, Ryder Cupin, Masterit sekä muut huipputurnaukset suorina lähetyksinä, alkuperäisselostuksella ja ilman mainoksia. Yli 4 400 tuntia ammattilaisgolfia vuodessa, 1 300 tuntia suorana ja yli 80 kansainvälistä huipputurnausta! Lähetysaika vaihtelee.’

    huomasin itsekin tuon mainoslauseen siellä. pahemman luokan kusetusta. eivät pidä meitä maksumiehiä minää. ilmeisesti ovat jalomielisiä koska näkyy siellä pro puolella. mutta mistä saamme sen perjantain tapahtumat näkyviin? perkele että v…ttaa. laitoin heille palautetta johon pyysin vastauksen sähköpostilla. tähän mennessä tuli sellainen automaattinen vastaus joka tulee ilmeisesti jokaiseen palautteeseen joka sinne laitetaan. nyt joka jannu laittamaan heille jotain palautetta tästä asiasta.

    ruikutan vielä lisää vaikka meidän valittajien riesaksi on oikein oma viestiketju perustettu. syy löytyy ilmeisesti siitä että masters näkyy tuolla viasatin päämarkkina-alueella valtakunnan verkossa.svt.se. meillä laitetaan viasat sport kanava pimeäksi kun ruotsin puolella näytetään esim enkku futista, formula 1stä, nyrkkeilymatseja jne, muttakun asiat olisi päinvastoin niin eipäs enää löydykkään intoa.

    Itse aloin juuri katselemaan ohjelmatietoja loppuviikkoa varten ja ihmetykseni oli myös suuri, kun ei Viasat Golfin ohjelmatiedoissa puhuta Mastersista mitään. Minä olen pari vuotta maksanut kulta-pakettia vain ja ainoastaan golf-kanavan vuoksi, ja kisoja katson ehkä viisi vuodessa. Majorit ja Ryder Cupit on kuulunut lähinnä ohjelmistoon. Jos nyt ei kisat näy, niin lähtee kyllä paketti pois. Tästä pitäisi kyllä tehdä joku valitus esim. kuluttaja-asiamiehelle, jos kerran mainoslauseissakin sanotaan nettisivuilla, että Masters näkyy, niin perkele sehän sitten näkyy.

    Jaa, no näköjään ainakin Nelonen Sport Pro 1 ja 2 näkyvät, eli ilmeisesti niiden kautta pääsee seuraamaan kaikkien päivien lähetykset.

    goldencap kirjoitti: (4.4.2011 18:32:54)
    Jaa, no näköjään ainakin Nelonen Sport Pro 1 ja 2 näkyvät, eli ilmeisesti niiden kautta pääsee seuraamaan kaikkien päivien lähetykset.

    Telkku.com, sieltä löytyvät nämä ohjelmatiedot ja niiden lähetysajat.
    Kannattaa myös katsoa Nelonen Pro 1:ltä torstaina ennen varsinaisen live-lähetyksen alkua edellispäivänä tapahtunut Par-3-kilpailun yhteenveto. Siinä tapahtumassa oli ainakin viime vuonna todellista hauskanpitoa, kun pelaajilla oli esim caddeinä omia lapsia, pienimmät ’vaahtosammuttajan kokoisia’.

    Soitto Viasatin asiakaspalveluun selvitti asiaa hiukan. Miellyttävä-ääninen, ja epäilemättä kaunis nainen kertoi, että minun Welho – liittymäni Kultapaketilla näkyy Nelonen Pro1. Nelonen Pro2 ei näy, koska DNA ja Welho eivät ole päässeet asiasta soppariin. Näin lady tarinoi.

    Tilanne on minun kannaltani makoisa, koska juuri Pro1 näyttää la – su livenä US Mastersia. Pro2:ta en siis halua nähdäkään, koska to-pe touhuja en ehdi katsoa muutenkaan..

    Lausuin myös muutaman vihamielisen sanan siitä, että Golf Kanava ei Mastersia näytä kokonaan, mutta en ryhtynyt täysillä huutamaan paskaa ja perkeleitä, koska ymmärrän ladyn olevan asian tolaan viaton.

    Johtaja XXL kirjoitti: (5.4.2011 10:12:53)
    Lausuin myös muutaman vihamielisen sanan siitä, että Golf Kanava ei Mastersia näytä kokonaan .

    4pro:t kilpailun kyllä näyttävät, mutta onkohan selostus kotitekoinen? Ammattiselostajien ja -kommentoijien anti on Viasatin kuukausihinnan arvoinen. Suomalaisten höpinä kilpailuun liittymättömistä asioista ja joskus kuuntelijaa suorastaan huvittava keskinäinen sanailu eivät sitä ole. Onneksi äänen saa hiljaiseksi, tietysti, mutta se ei korvaa menetettyä kuuntelun ja katselun iloa.

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 69)
Vastaa aiheeseen: Viasat GOLF ei lähetä US Mastersia

Etusivu Foorumit Yleistä Viasat GOLF ei lähetä US Mastersia