23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Viaplay hinnoittelu..ryöstö keskellä päivää..

Etusivu Foorumit Yleistä Viaplay hinnoittelu..ryöstö keskellä päivää..

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Viplay on ympännyt kaikki palvelut yhteen eli sarjat, leffat, Elisa Viihde ja ahnehtinut kaiken mahdollisen urheilun. Urheilusta kiinnostuneen täytyy ottaa kaikki tämä sanoisko ylimääräinen paska ilman vaihtoehtoa. Hinnoittelu 35e oli sanoisiko törkeä tähän asti ja siirtyy kategoriaan härski nyt 40e hinnalla..esim jos haluaa katsoa vain golfia ja valioliigaa..

    Ei kauhean asiakaslähtöistä palvelua, jossa meillä katsojina on mahdollista valita mistä olemme kiinnostuneet ja maksaa siitä.

    Olen halunnut toimia rehellisesti, mutta nyt harkitsen ensimmäistä kertaa minäkin VPN palveluita ja siirtyä ulkomaiden tarjontaan..koska tää on monopoliaseman väärinkäyttöä ja ryöstö keskellä päivää..

    Se lienee Elisan paketointi, kun TeliaTV:llä Viasat maksaa edelleen 19.99€/kk ja se toimii myös tabletilla (eli varmaan samansisältöinen kuin Viaplay) +

    DNA:lla on V-sport Golf hintaan 19.90. Lisäksi hintaan sisältyy V-sport Suomi myös.

    Mutta hei Viaplay tarjoaa bonarina vormulat, eikä tarvita enää CMORE pakettia .. kun korkeintaan UEFA Championsliigan seurantaan.

    Nimetön

    Toi roskan paketointi samaan kasaan on ärsyttävää.. mulla on Eurosport player, josta näen olumppialaisia, PGA Tour, snooker, ATP-tennis. Varmaan muutakin mutta ei oikein kiinnosta. Golfin majoreita ei taida näkyä eikä naisia eikä suomalaisia. Mutta ei hintakaan hirvitä, 7 euroa / kk.

    Tökkikö muilla eilen Viaplayn striimi Ladies Openissa? Ei tullut katsomisesta mitään, välillä jumitti kuva ja lopulta kuva tuli jotenkuten mutta ilman ääntä. Sama juttu päätelaitteesta ja verkosta riippumatta, joten vika ei ollut kyllä omassa päässä (tai siis tällä puolen). Muut Viaplayn lähetykset kuten tuo pakkosyötetty joutava moottoriurheilu kyllä toimi.

    Tökki. Reklamaatio lähetetty.

    Reklamaatio tehty myös.

    Tökki – niin maan perusteellisesti. Mutta se on Viasheetia. aikanaan katselin sitä satelliitista ja silloinkin jo tökki. Nyt luulisi nettiyhteyden toimivan paremmin, mutta ei.

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
Vastaa aiheeseen: Viaplay hinnoittelu..ryöstö keskellä päivää..

Etusivu Foorumit Yleistä Viaplay hinnoittelu..ryöstö keskellä päivää..