16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Vermossa kuin Venäjällä?

Etusivu Foorumit Yleistä Vermossa kuin Venäjällä?

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Vieläkö Vermon hallissa joutuu lyömään pipo päässä ja rukkaset kädessä? Entä onko siellä vieläkään saatu pölyjä imuroitua lattioilta? Entä demomailoja.. onko mahdollisuus kokeilla uutuusmailoja maksutta? Löytyykö hallia jossa voi kokeilla uutuusmailoja?

    jaaha (?)… niin… että…? joo..

    Tietääkseni Kivenlahdessa saa ainakin testata demomailoja

    Kyllä lämmintä on viime aikoina riittänyt. Siellä tosiaan oli kylmä kun lämmityslaitteet hajosivat vähän väliä…

    Pölyistä en tiedä, en ole asiaan kiinnittänyt huomiota.

    Demomailoja en ole huomannut olevan, mutta siellä saa videokameran käyttöön veloituksetta !!!

    Eihän Vermo mikään exclusiivitason paikka ole, mutta kyllä pallon siellä lentää ihan yhtä väärään kuin muuallakin. Ihan kiva oli muuten huomata, että ei prässihousujen ja kauluspaidan puuttumattomuus juurikaan lyöntejä huonontanut. Ja ihmisetkin olivat ihan yhtä ystävällisiä tai kivikasvoja kuin kesäkentilläkin.

    Venäjän golfin taso muuten lienee jo aikaa sitten ohittanut kotimaisen.

    Olen siirtynyt kokonaan Kivenlahteen ja siellä tuli viimeksi lauantaina kokeiltua Taylor Maden uusimpia keppejä eli 300:sta ja 320:stä. Tuntuivat ihan hyviltä. Testimailavalikoima on ihan ok ja keväällä siellä on joku viikonloppu useita eri mailamerkkejä tarjolla.
    Mielestäni on hyvä kun on tälläinen palsta, jossa pystyy vaihtamaan mielipiteitä tai kommentoimaan asioita. Juttelin launtaina Kivenlahdessa ’omistajien’ kanssa ja kysyin lukeeko heistä kukaan näitä keskustelupalstoja ja vastaus oli ei. Tämä on huono juttu sikäli, että nämä kommentit ja valitukset palvelun huonoudesta jne. eivät mene perille. Seurat, välinemyyjät ja miksei hallien pitäjät voisivat pistää sähköpostiosoitteet palstoille, joihin nämä palautteet voisi golfpisteen toimesta välittää.

    Lue lisää: Golfpiste

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
Vastaa aiheeseen: Vermossa kuin Venäjällä?

Etusivu Foorumit Yleistä Vermossa kuin Venäjällä?