12.–19.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][16]
KilpailuaSuomalaista

Vermo Vs Kivenlahti

Etusivu Foorumit Yleistä Vermo Vs Kivenlahti

Esillä 17 viestiä, 1 - 17 (kaikkiaan 17)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #190943 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Minun mielestä vermo on Suomen ylivoimaisesti paras harjoittelupaikka talvella siellä on mukava ilmapiiri ja muutenkin asiat kohdallaan maksan mielummin vähän enemmän vermossa kun että menisin sinne Kivenlahteen missä on ERITTÄIN huono palvelu ja ilmapiirikin on ihan Perästä. Mitkä on teidän mielipiteet

  #525270 Ilmoita asiaton viesti

  Minunkin mielestä Vermo on hyvä paikka, mutta jos harjottelee paljon niin se tulee ajan myötä kalliiksi. Sen takia käynkin aika usein vapaa-aikana mielummin Malmilla, missä saa hakata niin paljon palloja kun haluaa tunnin aikana ja siellä on myös bunkkerin ja aidonmukaisempi greeni. Ja siellä on myös muuten simulaattorikin. Kannattaa tutustua, jos ei ole vielä käynyt. Eli Season Golf.

  #525271 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Ilman muuta Vermo. Paikkoina molemmat ovat hyviä, mutta ilmapiiri Kivenlahdessa on todella ikävä (katso aikaisempi keskustelu).

  #525272 Ilmoita asiaton viesti

  -Hinnoissa Season parempi
  -Lyöntimatkassa Vermo hieman parempi
  -Liikenneyhteyksissä Vermo parempi
  -Palvelussa Vermo hyvä, mutta ei se palvelu Seasonissakaan niin huonoa ole
  -Puttigreeni Seasonissa parempi, tosin kummassakaan paikassa ei ole bunkkeria

  Vermo vs. Season, vastaus: SEASON ON PAREMPI

  #525273 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Vermossa palvelu huomattavasti parempaa. Hallina taas Kivanlahti on viihtyisämpi (näin naisen näkökulmasta). Palvelu Kivenlahdessa ylimielistä ja töykeää mikä on halon kokoinen miinus!!
  Kivenlahti puolestaan on lähempänä minua, joten nielen kiukkuni ja keskityn lyönteihini.

  #525274 Ilmoita asiaton viesti

  Kyllä kaikista paras halli Helsingin seudulla on Malmin halli, Green Golf. Sijainti on hyvä, palloja saa hakata tunnin aikana niin paljon kuin haluaa ja siellä on bunkkerikin, jota ei missään muussa Helsingin hallissa tietääkseni ole.

  #525275 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  En ole käynyt Kivenlahdessa, mutta Vermossa on tullut käytyä jo parin vuoden ajan ja minun mielestäni Vermo ei ole mikään parhaita harjoituspaikkoja. Tänä talvena pakkasten paukkuessa 15 ja 25 asteen korvilla Vermossa lämpötilat olivat 3-5 plus asteen puolella, joka ei ole mikään suotuisin lämpötila harjoitella golffia, koska ei swingaamisesta tule mitään hanskat kädessä ja toppatakkki päällä. Kaikenlaisia ongelmia siellä on ollut, lämmityskanavat tukossa ja pallot loppu (joka ei ole mukavaa jos olet maksanut lyöntipaikasta ja et saa lyödä kuin kolmasosa korillisen palloja). Kannattaako paikasta maksaa jos siellä saa lyödä vähän palloja 5 asteen lämpötilassa? Ja oli olosuhteet mitkä niin aina rahat peritään..

  #525276 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Vermo kirkkaasti parempi vaikka se hintaa vähän enemmän vaatiikin

  #525277 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Minä käyn Kivenlahdessa yksinomaan siksi, että saan olla siellä niin kauan kuin haluan. Onhan siellä pari jannua tiskillä, jotka on kuin seipään nielleitä, mutta minua se ei kiinnosta. Menen sinne harjoittelemaan, en seurustelemaan.

  Vermossa tunnin harjoitteluaika on aika vähän ja siinä ajassa ei ehdi tehdä paljoa mitään muuta kuin venytellä ja lämmitellä.

  Me voidaan näillä sivuilla kitistä ja itkeä tätä surkeaa palvelua ja olosuhteita, mutta mitä se hyödyttää: ei se viesti näiltä sivuilta perille mene. Kysyin muutama viikko sitten Kivenlahdessa, onko heistä kukaan lukenut näitä arvosteluja mitä on käyty eri harjoittelupaikoista ja vastaus oli, että ei ole. Sama on varmaan tilanne myös Vermossa, koska mitään ei ole tapahtunut. Joten paras tapa on äänestää jaloillaan ja olla siellä missä on tyytyväinen. Näinhän kai jokainen hakee myös sen kotiseuransa, jonka viheriöitä kuluttaa???

  Te, jotka ette ole tyytyväisiä Kivenlahden palveluun, ette varmaan osta myöskään golfkamaa Lauttasaaren putiikista? Heillä kait tavara on halvinta, mutta pitäähän palvelustakin maksaa, jos sitä muualta saa!!!

  Lue lisää: Golfpiste

  #525278 Ilmoita asiaton viesti

  Omituinen kannanotto Istolta, että tällä keskustelulla ei ole vaikutusta Kivenlahden hallin toimintaan. Vaikka he eivät olisikaan itse seuranneet näitä keskusteluja, niin ovathan he kuulleet asiasta esim. Istolta. Itse käyn Vermossa ja aion käydä jatkossakin. Ei tämä ole ainakaan hyvää mainosta Kivenlahdesta. Kyllä huonosta palvelusta saa ja pitääkin valittaa.

  #525279 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Kiitos Tommy kritiikstä.

  Taisin ilmaista asiani hiukan epäselvästi. Olet ihan oikeassa Tommy, että asiakkaat äänestävät jaloillaan, jos palvelu jne. ei tyydytä.

  En ole itse kuitenkaan kovin vakuuttunut siitä, että arvostelu harjoittelupaikojen puutteista ja kritiikki palvelun heikkoudesta menee perille tämän kanavan kautta siinä määrin, että se saisi jotain aikaan. Pääkaupunkiseudulla on kuitenkin asiakaspotentiaalia niin paljon, ettei muutamien asiakkaiden tyytymättömyys lyhyellä aikavälillä vaikuta heidän toimintaansa taloudellisesti mitenkään.

  Se, että itse olen ottanut asian esille yhden henkilön kanssa, ei ehkä vielä ole saanut mitään aikaan, mutta aion puhua paikan omistajan kanssa seuraavaksi.

  Minä en muuten ole nähnyt yhdessäkään harjoittelupaikassa minkäänlaista palautelaatikkoa, johon voisi tuntojaan purkaa. Se olisi jo paljon suorempi kontakti, jos palautetta ei kehtaa antaa kasvokkain.

  Toivotaan, että tulevina vuosina kilpailu talviharjoittelupaikkojen asiakkaista kiristyy ja sitä myötä viihtyvyyteen ja palveluun joudutaan panostamaan entistä enemmän.

  Lue lisää: Golfpiste

  #525280 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Siis munmielestä season on paljon parempi koska siellä on lämpimämpi ja kiva se ympäristö palmuja ja kaikkialla vihreätä ja silleen toisin ku Vermossa paksasen näköiset kuplan seinät ja hyytävän kylmä ja poletit maksaa niin V***sti ja sillä saa pari palloa ja se lyöntipaikkakin maksaa 50 jos menee joskus viikonloppuna ja arkena onko se viiden jälkeen ihan perseestä sanon mä ja sitä paitsi mitä V****a te kitisette että seasonissa on huono palvelu mua ei ainakaan kiinnosta että kuka ne rahat ottaa tai kuka ottaa rahat kahvista ja pullasta ihan sama me ollaan menossa sinne harjoittelemaan, et sä varmaan ainakun sä lyöt niin ajattele että prkl. että se oli tyhmä se myyjä, mä ainakin keskityn siihen olennaiseen eli golfaamiseen sitä paitsi seasonissa on parempi putti greeni ku vermossa seasonissa ilmainen vermossa 1.7e vai mitä se nyt onkaan että mun puolesta saatte käydä ihan missä huvittaa harjoittelemassa/tarkkailemassa henkilökuntaa mutta mä käyn itte seasonissa piste.

  #525281 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  sori piti kirjoittaa tohon yhteen kohtaa -paskaisen näköiset kuplan seinät!-

  #525282 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Oon seurannut tiiviisti keskustelua sisäharjoituspaikkojen paremmuudesta. Itse en voi vertailla eri paikkoja keskenään, koska oon käynyt ainoastaan Kivenlahdessa löymässä palloa. Oon viihtynyt paikassa ja lyönnit ovat parantuneet, palvelun töykeyteen oon kyllä myös kiinnittänyt huomiota.
  Positiivista oli kuitenkin huomata, että tällä keskustelulla (Vermo vs Kivenlahti) on kuitenkin jo ollut vaikutusta Kivenlahden palveluun. Kävin viime viikolla yhtenä iltana treenaamassa ja sain erittäin hyvää, iloista palvelua…Olivat ilmeisesti palkanneet uuden kohteliaan ja tosi mukavan sällin!

  #525283 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Tämähän on Suomen johtava golfkeskustelu foorumi, joten kyllä varmaan Kivenlahdessa ollaan hyvinkin tietoisia käydystä keskustelusta. On mielestäni todella hienoa että golfpisteen keskustelu toimii näin hyvin.

  #525284 Ilmoita asiaton viesti

  Outoa että Vermon palvelua pidetään parempana kuin Kivenlahden. Olen käynyt kahtena talvena Vermossa 10-12 kertaa, ja useimmiten palvelu on ollut tyypillistä suomalaista eli lähes töykeää. Tänä talvena olen käynyt muutaman kerran Kivenlahdessa. Vaikka palvelusta en vielä paljon osaa kommentoida, itse paikka ainakin on paljon viihtyisämpi. Lisäksi koska mielelläni harjoittelen pari tuntia kerrallaan, Kivenlahti on huomattavasti edullisempi. Isoin miinuspuoli Vermoon nähden on lyhyempi pallon lentomatka, eikä pallon lentorataa näe kunnolla.

  #525285 Ilmoita asiaton viesti

  Joo tää on mahtava juttu!

Esillä 17 viestiä, 1 - 17 (kaikkiaan 17)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Vermo Vs Kivenlahti