28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][2]
KilpailuaSuomalaista

Vedonlyönti-topic

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Vedonlyönti-topic

Esillä 18 viestiä, 1 - 18 (kaikkiaan 18)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Eli ajattelin pistää tällaisen kokonaisen oman topicin pystyyn, johon GOLFvedonlyöntiin liittyen jokainen voi: A) Laittaa kysymyksiä / kommentteja. Lähinnä siis suuret ulkomaiset, pääasiassa internetissä toimivat vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat viikottain monia pelimahdollisuuksia golfin saralla. B) Jokainen voisi laittaa ns. vinkit / mielestään SELKEÄT ylikertoimet (tämä tietysti suurimmalta osin myös arviointikysymys & subjektiivinen mielipide), mitä huomaa tarjottavan jollain käyttämällään yhtiöllä. Kertoimethan muuttuvat usein yhtiöillä nopeastikin, niin on hyvä, että voi katsoa nopeasti mitä missäkin on tarjolla ennenkuin ks. yhtiöt ehtivät korjaamaan kertoimet ’kohdalleen’. TÄMÄN TOPICIN TARKOITUS ON siis toimia eräänlaisena ylikerroin-koostetietopankkina & ’sisäpiiri’-tiedon jakamispaikkana. Itse en pelaa kuin centrebetille, mutta voin sieltä katsoessani aina pga-tour ja european-tour turnaus- ja kierroskohtaiset kertoimet heittää omia arvioitani, mikäli jotain selkeitä arviointivirheitä on yhtiöllä mielestäni kerroinasettelussa tapahtunut. Kun joku toinen pelaa Unibetille, kolmas Ladbrokesille, neljäs Paffille jne jne, niin saadaan jo aika hyvä otos. Edellyttäen tietysti että mahdollisimman moni osallistuu tähän juttuun sen verran, että viitsii kirjoittaa sen huomaamansa ylikertoimen / merkittävän uutisen pelaajasta tähän ketjuun jatkoksi! Topicin ohjeet: – Tähän ketjuun ei ole tarkoitus kopioida kerroinlistoja kokonaisuudessaan, vaan vain mainita mielestään SELKEÄT ylikertoimet ja mahdolliset ’sisäpiiri’- ja uutistiedot jostain pelaajasta, mitkä vaikuttavat ks. pelaajan urheilusuoritukseen = todennäköisyysarviointeihin. – Tietoja / uutisia kirjoittaessaan pitää mainita, onko ks. kirjoitus tieto vai huhu ja mahdollinen lähde. – Minkään vedonlyöntiyhtiön suoranainen MAINOSTAMINEN EI OLE SALLITTUA (ettei topiccia sensuroida), vaikkakin tietysti vinkeissä pitää kohdetta tarjoava yhtiö mainita. ********************TÄRKEÄ MUISTUTUS******************* Kuka tahansa voi kirjoittaa internetissä millä nimellä tahansa mitä tahansa informaatiota. Jokainen lukija on kuitenkin ITSE vastuussa, MITEN kirjoitettua tekstiä ja informaatiota haluaa käyttää / jättää käyttämättä. Jokainen vastaa omasta rahankäytöstään lopulta siis itse. ******************************************************** Toivottavasti tämä topic saa tuulta allensa! 🙂

  Hyvä juttu

  Kyllä noilla yhtiöillä tuntuu olevan eroja kertoimissa ja jopa näkemyksessä matsin voittajista. Esimerkiksi tämän illan matsiin IFK-TPS Veikkaus tarjoaa kertoimet 2,45-3,65-2,20 eli siiderin voittoa. Ladbrokes taas tarjoaa voittoa Koffille kertoimilla 2,20-4,50-2,25. Voittajissa kertoimien ero on marginaalinen mutta tasuriin uskovien kannatta todella miettiä, mihin rahansa pistää.

  duffer

  Sisälukutaitoa, poika, sisälukutaitoa!

  Vai mitähän se 1.kirjoittaja meinas sillä että tähän threadii pantais GOLF-aiheisia pelivinkkejä????

  Noi muut ylikertoimet varmaan hoitaa parhaiten Vuoksenmaan Jorma.

  Loistoidea, PeliManne. Minulla pelikohteena ovat pääsosin vain ET:n kisat (sitä tulee enemmän seurattua). Tili on useassa peliyhtiössä.

  Kokemus on osoittanut, että vaikea golfissa on kunnon tilille päästä. Mutta aina silloin tällöin turnauksen kestäessä saa tuottavia ja toteutuneita ahaa-elämyksiä. Jimenezin voitto muutama viikko sitten on viimeisin.

  Mutta näissä merkeissä, palataan asiaan!

  Mainio idea! Minullakin on tilit Paffilla, Expektilla, veikkauksella ja betandwin.comilla.

  Mielestäni golfvedonlyönti on kuitenkin huomattavasti epävarmempaa kuin vaikka kiekko- tai futispeleistä veikkaaminen, mutta olen kyllä mukana tässä golfvedonlyöntihommassa.

  Pitääkin heti mennä katsomaan, josko löytyisi hyviä kohteita…

  Kukahan voittaa Accenture Matchplay Championshipin?

  Tuossa ois kaavion osoite:

  http://images.worldgolfchampionships.com/r470/images/brackets_022304_2.gif

  Ja tuossa kertoimia expektiltä:

  Woods Tiger 4.50

  Singh Vijay 13.00

  Weir Mike 15.00

  Mickelson Phil 15.00

  Love III Davis 19.00

  Goosen Retief 21.00

  Maruyama Shigeki 34.00

  Garcia Sergio 34.00

  Clarke Darren 34.00

  Harrington Padraig 34.00

  Bjørn Thomas 41.00

  Appleby Stuart 41.00

  Allenby Robert 41.00

  Scott Adam 41.00

  Perry Kenny 51.00

  Leonard Justin 51.00

  Kaye Jonathan 51.00

  DiMarco Chris 51.00

  Campbell Chad 51.00

  Riley Chris 51.00

  Toms David 51.00

  Jacobson Fredrik 51.00

  Verplank Scott 67.00

  Flesch Steve 67.00

  Casey Paul 67.00

  Choi K J 67.00

  Howell III Charles 67.00

  Price Nick 67.00

  Baird Briny 81.00

  Tway Bob 81.00

  Estes Bob 81.00

  Montgomerie Colin 81.00

  Cink Stewart 81.00

  Kelly Jerry 81.00

  Couples Fred 81.00

  Haas Jay 81.00

  Cejka Alex 81.00

  Immelman Trevor 101.00

  Faxon Brad 101.00

  Waldorf Duffy 101.00

  Funk Fred 101.00

  Poulter Ian 101.00

  Huston John 101.00

  Rose Justin 101.00

  Sluman Jeff 101.00

  Roberts Loren 101.00

  Westwood Lee 101.00

  Campbell Michael 101.00

  Jimenez Miguel Angel 101.00

  Fasth Niclas 101.00

  Lonard Peter 101.00

  Micheel Shaun 101.00

  Leaney Stephen 101.00

  Herron Tim 101.00

  Mediate Rocco 101.00

  Hoch Scott 126.00

  Price Philip 126.00

  Izawa Toshi 126.00

  Davis Brian 126.00

  Katayama Shingo 151.00

  Romero Eduardo 151.00

  Curtis Ben 151.00

  Beem Rich 201.00

  Rollins John 201.00

  Hyvä että olet mukana asiassa Iizei!

  Älä kuitenkaan jatkossa postaa kokonaisia kerroinlistoja threadiin, kuten laatimissani ohjeissa sanotaan.

  Pointtina on poimia listoilta mahd. havainnot ylikertoimista ja vain ne listata keskustelun jatkoksi.

  Toivon myös että ei-vedonlyöjät, mutta golfuutisia seuraavat osallistuisivat tähän ketjuun uutisviesteillä kuten: ’Parnevik on sairastunut ennen huomisen kierrosta vatsatautiin’, ’Tigerin ranne on turvonnut kierroksen jälkeen’, ’Poulterin isä on kuollut viime yönä’ jne. eli uutisia, joilla on selkeästi vaikutusta ks. pelaajan suorituskykyyn.

  Centrebetiltä tällä hetkellä näkyvistä peleistä en löytänyt mitään pelaamisen arvoista kun tuossa aamulla katsoin läpi golflistat. Katsotaan jos kierroskohtaisiin veikkauksiin tulisi joitain peli-ideoita.

  Juu, en postaile enää noita kokonaisia kerroinlistoja. Meinasin linkittää sen sivun, mutta kun expektin sivu ei näyttänyt koko osoitetta, vaan ainoastaan etusivun osoitteen. Mutta ei siitä sen enempää…

  Mitenkäs tuon Accenturen osalta? En usko että ensimmäisestä lohkosta tulee voittajaa (Tigerin lohko), vaan voittaja on akselilla Weir-Goosen-Mickelson-Singh.

  Perustelut:

  Weir on ilmiliekeissä. Lähiaikoina Weir on ollut viimeisessä neljässä kisassaan kaikissa top 5:ssa.

  Goosen on aina varteenotettava kilpailija, ja lisäksi hänellä on kohtuullisen helppo lohko, jollei Weiriä oteta lukuun. Ensimmäiset vastustajat helpohkoja, ehkä Retief saa momentumia alleen.

  Mickelson on tunnetusti aika riskipelaaja, joka sopii mainiosti reikäpeleihin. Mickelsonin lähiaikojen pelitkin ovat olleet melko mallikkaita.

  Singh on eräs ennakkosuosikeista, mutta hänen tämänhetkisestä iskukyvystään ei kunnolla ota selkoa. Ensin pelasi loistavasti, kunnes kahdessa viimeisessä kisassaan on missannut cutin ja ollut sijalla 20+.

  Villikortti voisi olla Shigeki Maruyama jos kerrointa lähtisi hakemaan (150). Hyvä kisa pohjalla ja vastassa alkukierroksella Singh. Voittaessaan Singhin saisi varmasti itsevarmuutta seuraavia kierroksia varten. Toisella kierroksella vastassa luultavasti Sergio, joka myös hyvä päänahka, vaikkei Sergio välttämättä aivan huippukunnossa olekaan.

  Nyt kaivataan mielipiteitä. Accenturessa Ladbrokes antaa lyödä vetoa jokaisesta ottelusta erikseen. Niistä voi rakentaa hyvän pitkävedon.

  Mielipiteitä, mitkä ovat varmimmat matsit ekalla kierroksella? Ladbroken valinta on:

  Woods 1,16-Rollins 4,50

  Singh 1,25-Katayama 3,75

  Weir 1,33-Beem 3,25

  Howell 1,44-Curtis 2,62

  Mickelson 1,50-Westwood 2,50

  Pitkävetona nuo tekevät kertoimen 4,21. Onko ehdotuksia paremmista valinnoista.

  Jään odottamaan hyviä vihjeitä ’varmoista’ voittajista.

  Duffer

  Ps. Joku tuolla hehkutti Jimenezin puolesta. Kerroin Scottia vastaan olisi 2,10

  Tuo suosikkirivi tuskin pitää, mutta jos haluaa noita pelata, niin Centrebetiltä saa kertoimeksi 4,55. Reikäpelissä yllättäjillä luonnollisesti paremmat mahdollisuudet. Mutta eipä löytynyt oikein maistuvia yllättäjiä joita voisi kummemmin perustella, mutta yllätyksiä tulee..

  Itse aion lyödä Nick Pricen puolesta Montgomeria vastaan CB:llä kertoimella 1.85. Montgomerin nykykunto huono, ei ole pärjännyt kys. kilpailussa ja miehen mahdollisuuksiiin suhtaudutaan yleensäkkin ylioptimisesti. Price puolestaan menestynyt hyvin kys kilpailussa ja vaikkei olekaan takavuosien vedossa hänkään, tuolla kertoimella voi laittaa ihan reilusti Nickin puolesta. Montyn kerroin 1.90.

  Peliä myös Lonardin puolesta Mediatea vastaan kerroin 1.80. Lonard oli viime vuonna 4, Nissan open oli ensimmäinen kilpailu jenkkilässä tänä vuonna, MC, mutta parantaa. Mediatella vaisumpi jakso menossa, Roccokin ok reikäpeleissä, mutta Lonard vie.

  Vähän peliä myös yhdistelmälle Price-Lonard kertoimella 3.33.

  Totta, suosikkirivi tuskin pitää, ainakin yksi pettää mutta mikä?

  Ajattelin yrittää näillä tutuilla eurooppatourin pelaajilla

  Björn tuntuu olevan kunnossa

  Clarke on ollut ailahteleva, mutta pärjännyt ennen

  Goosen voisi onnistua

  Harringtonin vastus ei ole liian vahva

  Viime viikolla jossain vaiheessa kärjen tuntumassa pelaili B Baird (2,37), kannattaisikohan yrittää. Vastassa on Love III (1,53), joka pelasi huonommin viime viikolla.

  Eiköhän noista jokin yhdistelmä löydy.

  duff

  Eräs nettivedonlyöntitoimisto antaa 30 €:n bonuksen talletuksesta. Uusille sekä vanhoille asiakkaille. Lukekaa lisää etusivulta. Talletus visalla tai sähköpostilla. Sähköpostin välityksellä teet talletuksen pankkisi kautta ja laitat liitetiedostona kopion.

  Lue lisää: panosta reikäpeliin?

  Se 30 € on maksimisumma minkä voit saada bonuksena, ei vakiosumma jonka saat jos teet talletuksen. Tallettaessasi rahasumman saat 20 prosenttia bonusta. Maksimissa kuitenkin 30 €.

  Onneksi oikaisit minun huonosti kirjoitetun viestin. Itse talletin sen 150 ja kun olin saanut sen bonuksen niin nostin 150 eskoa pois pelitililtä.

  Ajattelin tehdä samalla tavalla… Pitääkös siinä ensin veikata ennenkuin sen bonusrahan saa käyttöön tai siirrettyä tilille?

  Siirsin rahat pelitille ja ohjeiden mukaan lähetin sähköpostin. Rahat tulivat noin 30 minuutissa tilille. Sen jälkeen, kun näin pelitilillä ylimääräiset 30 euroa niin nostin 150 €:a pois. Huomattavaa on se, että sinun pitää pelata 90 euron edestä ennenkuin voit nostaa tuon bonuksen pois–>3 kertaa bonus. Lukee siinä niiden mainoksessa.

  Rahat ovat jo poikineet muutenkin lisää ja lisää tulossa reikäpeleistä;)

  Eli tänään on tullut CB:lle viikonlopun kisojen ensimmäisen kierroksen ryhmäkohtaiset voittajavedot. Sieltä löytyi mielestäni kaksi pelaamisen arvoista kohdetta eli:

  Dubai Desert Classic – Round 1 Three Balls:

  Ryhmästä:

  WOODS, Tiger

  CASEY, Paul

  JIMENEZ, Miguel Angel

  Jimeneziä kertoimella 4.50

  Ford Championship at Doral – Round 1 Three Balls:

  Ryhmästä:

  GOOSEN, Retief

  TWAY, Bob

  SLOCUM, Heath

  Slocumia kertoimella 3.65

  EN siis väitä, että nämä olisivat todennäköisimpiä vaihtoehtoja, vaan sitä, että todennäköisyydet näille on suuremmat kuin kertoimien osoittamat 22% ja 27% –> ylikertoimia.

  Tähän riviin voisi vaikka lisätä ensi yön Nhl-peleistä Calgarya Detroitin vieraana kertoimella 4.70 tai Tps:ää Kärppiä vastaan 2.95.

  Kiitos Majava 30 euron vinkistä.

  Eilen avasin tilin, ja laitoin ’muutaman’ vedon (tennistä vain tosin), ja heti sain kiinni, niin että voitolla ollaan jo 86 eur (plus 30 eur).

  Mikäli itseäni yhtään tunnen, niin nuokin rahat ovat loppujen lopuksi ’tuolla’ minne sijoituksen tein.. joten tuokin 30 euron ’kampanja’ toimii…

Esillä 18 viestiä, 1 - 18 (kaikkiaan 18)
Vastaa aiheeseen: Vedonlyönti-topic

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Vedonlyönti-topic