5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][10]
KilpailuaSuomalaista

Varren jatkaminen?

Etusivu Foorumit Yleistä Varren jatkaminen?

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Pitäisi saada spooniin ½ tuumaa lisää vartta. Jatkaminen lienee jokseenkin ’kurantti’ tapa saada sitä. Onko tietoa, löytyykö Tampereen seudulta jatkopaloja. Mahtaako ko lisäys vaikuttaa mailan muihin ominaisuuksiin, kuin pituuteen tietenkin.

  Nimetön

  Itse olen jatkanut grafiittivartta leikkaamalla vanhasta katkenneesta varresta sopivan pituisen pätkän. Ota semmoinen pätkä, että saat työnnettyä katkenutta vartta vähintään pari tuumaa jatkettavan varren sisään. Karhenna hiekkapaperilla jatko-osaa, levitä epoksia ja työnnä jatkopätkä varren sisään. Anna kuivua vuorokausi ja leikkaa sopivaan pituuteen.

  Jotain tuollaista ajattelin itsekin; puuttuu vain se katkennut graffavarsi. Ajattelin, että painon ja svingipainon pysyttämiseksi lähes ennallaan lyhyempikin pätkä riittäisi.

  Muuttuiko sinulla tuntumat mailaan mitenkään?

  Nimetön

  Juu, svingipaino tietysti kasvaa ja se oli osittain pidennyksen tarkoituskin. Pidensin mailaa tuumalla, kun siitä tuli alun perin liian lyhyt.

  Nimetön

  osta jatko biitti vaikka J.Laaksoselta tai sitten golf centeristä.

  Joo ostaisinkin, mutta molemmat ovat siellä Suomen laidalla ja itse pidän tomumajaani täällä keskemmällä Suomea hieman Tampereen takana.

  Nimetön

  Luulisi, että paikallisten pro shoppiem roskiksista löytyisi katkenneita varsia, jos shaft extendereitä ei ole. Kysy.

  anteeksi jos kysymykseni on tyhmä mutta miksi spooniin pitää saada 1/2′ lisää mittaa?

  Ei mitään anteeksipyydeltävää! Hyvä kysymys. Ostin spoonin käytettynä ja kokeilematta. Sen takia en kokeillut, kun olin testaillut samanlaista mailaa aikaisemmin. Kotona huomasin puuttuvan ½ tai oikeastaan 3/4 tuumaa. Eli se on samanpituinen puuvitoseni kanssa ja oletan mainitulla pidentämisellä olevan jonkinverran vaikutusta lyönnin pituuteen. Muuten maila on just passeli!

  ok, kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että varren pidentäminen tuo mahdollisen (lyönnin) lisäpituuden lisäksi mahdollisesti myös epätarkkuutta, jopa suuremmassa määrin kuin lisäpituutta eli jos lyöt mailalla hyviä lyöntejä niin minä en lähtisi vartta peukaloimaan..

  lyönnin mittaan enemmän vaikuttava asia on loft, itselläni on 13-asteinen spoon, jonka antamaan lyöntipituuteen olen erittäin tyytyväinen

  Juu kyllä toimii näinkin, mutta eteenpäin elävän mieli. Eli vähän pidempänä täyttäisi paremmin aukkoa ajurin ja p-vitosen välillä, uskoisin…

  totta, jos se spoonisi on 15-asteinen ja puu-5 esim. 17-asteinen niin käytännössähän sulla on kaksi puu-5:sta lähes samoilla nostokulmilla

  15 & 19 asteiset, joten…

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
Vastaa aiheeseen: Varren jatkaminen?

Etusivu Foorumit Yleistä Varren jatkaminen?