Aihe: varren ja gripin vaihto? - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][16]
KilpailuaSuomalaista

varren ja gripin vaihto?

Etusivu Foorumit Yleistä varren ja gripin vaihto?

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #189421 Ilmoita asiaton viesti

  Ostin draiverini käytettynä ja siinä on mielestäni liian jäykkä varsia ja kulunut grippi, kannataako vaihtaa ne uusiin? Jos kannattaa, maksaako tämä paljon? Mailana on Callaway steelhead….

  #506699 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Gripin vaihto ei ainakaan ole kallis (mielestäni). Avomieheni vaihtoi juuri rautamailoihinsa gripit ja ne maksoivat 6 euroa/maila.. Siis uusi grippi tietysti sisältyy hintaan..

  Varren vaihto on vissiinkin aika kallista?!

  #506700 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  En osaa sanoa (siis onko varren vaihto kallista). Siis mielestäni.

  #506701 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Gripin vaihto ei ole ongelma ja hinnat menee siitä kuudesta eurosta kolmeentoista gripistä riippuen. Yhteen mailaan se on minuutin homma jos vaihdatat alan liikkeessä. Jos haluat kikkailla itse niin menee varmasti kauemmin =)

  Varren vaihto on sitten jo suurempi operaatio ja moni uusi varsi tulee usein maksamaan enemmän kuin vanhan mailan arvo olisi. Tietenkin jos lapa on toimiva niin toki kannattaa. Jos tuo on alkuperäinen Steelhead eikä Plus tai uusin III niin en ainakaan Callawayn omaa vartta siihen laittaisi. Se on hinnaltaan kallis ja vastaavaa vartta esim. Apollo Ballistik tai Rapport Oracle Plus saa huomattavasti edullisemmin (~50€).

  Itse laittaisin tuohon lapaan hieman timmimmän varren esim Grafalloy ProLite, mutta sille tulee hintaa jo satasen verran ja tosiaan jos haet löysempää vartta niin suuri kiertojäykkyys ei välttämättä ole tarpeen.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä varren ja gripin vaihto?