9.4.–16.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][9]
KilpailuaSuomalaista

Varoitus! Tämä on alkoholimainos!

Etusivu Foorumit Yleistä Varoitus! Tämä on alkoholimainos!

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 48)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • KL

    Tuhlatessani vaivalla hankkimiani palkkarahoja Kuusamon Tropiikin baarissa happy hour -oluisiin silmäni osui hyllyllä olevaan pulloon, jossa luki jotakin ’10 Laphroaigh’ tai sinne päin (oli aika hämärää). Muistaen Jäsen Isohkon ja jonkun muunkin mainostaneen kyseistä tislemerkkiä päätin uskaltautua maistamaan tuota lientä. Ottaen huomioon, etten ole suuri enkä edes keskikokoinen viskin ystävä (paitsi kooltani) täytyy myöntää tuon nesteen maistuneen varsin hyvältä ja ennen kaikkea poikkeavan edukseen muista maistamistani viskeistä. Maku oli hieman savuinen ja ennen kaikkea pehmeä. Tämän elähdyttävän kokemuksen rohkaisemana saatan joskus jopa hankkia pullollisen tuota lientä, ihan vain rikastuttamaan entisestäänkin lukuisten (harvoin avaamieni) viskipullojen laumaa baarikaapissani.

    Parahin KL

    Nyt jos menet keräämään hatullisen naavaa jollekin lyhytjalkaiselle porolle, täytät elintenluovutustestamentin, viet vaimon Posiolle Pentikin myymälään tai teet jonkin muun mainittavan hyvän työn, saatat saada anteeksi sen, että käytät Laphroaigista, jopa kahteen kertaan, nimitystä liemi.

    Muilta osin suorituksesi on myönteisiä ajatuksia herättävä, semminkin kun ymmärsin sinun maksaneen jalon juoma-annoksesi itse. Minä tilaan, ja kernaasti tilaankin, Laproa ravintolassa vain silloin kun joku toinen, yleensä työnantaja, maksaa. Ja tämä tapahtuu mielestäni turhan harvoin. Olen joskus vilkaissut kuittia ja järkyttynyt: parin grogin hinnalla saa kolmivaihteisen naistenpyörän!

    Hyvää jatkoa avaamallasi uudella ladulla!

    KL

    Arvoisa Iso Veljeni,

    Olen jo mielestäni tehnyt useita tarkoitukseen soveltuvia mainetekoja, kuten elinluovutustestamentin (tosin olen luovuttanut elimeni monesti jonkun toisen käyttöön siitä itsekin nauttien), ottanut appivanhempani mukaan tänne Kuusamoon, vienyt vaimoni kylpylään (ja noutanut poiskin) sekä ottanut askeleen kohti suurempaa sisäistä kasvua katsomalla kaksi sekuntia vanhaa Lapatossu-elokuvaa, jota appiukkoni herkeämättä tuijottaa kannettavalta peeceeltään.

    Uhrasin todellakin itse ansaitsemiani eurosia tuon nautintoaineen hankkimiseen, se maksoi 8 euroa. Jäät tulivat samaan hintaan (ja nyt emme aloita keskustelua siitä miten viskiä pitää juoda). Ottaen huomioon tämän Kuusamon visiitin kokonaishinnan, voisin laskun millään muotoa olennaisesti kasvamatta juoda vielä kymmenen samanlaista….

    Kiitän Sinua latukoneena toimimisesta.

    Myy

    No, voi pentele! Se on tänään voitettava Rukan kierros, sillä muuten joutuu konkurssiin, kun tuli luvattua KL:lle, että tarjoan paikallisessa päivän voittajalle. Se kun on näköjään päässyt kalliin juoman makuun…. 😉

    KL kirjoitti: (28.3.2006 8:53:36)
    Jäät tulivat samaan hintaan (ja nyt emme aloita keskustelua siitä miten viskiä pitää juoda).

    Toiveesta huolimatta: ihan on turha Laphroaighia juoda, jos jäitä sinne laittelee. Tai tietysti, jos tykkää keitetystä jäätelöstä tai pakastetusta paistista…

    Tuohon asiaan ei kyllä auta edes JXXL:n mainitsemat katumusharjoitukset.

    Ensi kerralla laita Laproon teelusikallinen vettä. Se avaa maun. Muuta sinun ei pidä juomaan sotkeman.

    Myy: jos jouduit tarjoamaan, niin voit korvata Lapron ns. Barman Specialilla (se ämpäri johon baarimikko kaatelee jämät laseista) ja jääpaloilla. Uskoisin käyvän kuin väärän rahan.

    Testausta…. asadadsads

    Testausta taaas…..

    KL

    Voi voi, olisi sittenkin pitänyt säästää ne jäät ja lähettää Papalle, jotta hän olisi voinut laittaa ne hattuunsa….

    Tiedäthän, makuasioista ei voi kiistellä. Ja muistathan ne kymmenen miljoonaa kärpästä….

    Kukin nauttii tavallaan, pääasia että nauttii.

    Nyt kun siellä olet päässyt aitojen asioitten lähteelle, suosittelen lämpimästi sitä Posiolla käyntiä. Anna rouvan tehdä ostoksia ja anna appiukon maksaa. Palattuanne maistele muitakin singeli maltteja koska siellä päin hinnat tuntuvat kohtullisilta. Näillä nurkilla, mistä Ruotsin laivat lähtevät, Laproa ei alle kympin tuoda pöytään.

    Ei kannata moiseen merkkiin sekautua. Ko. viskissä on pirun huono korkki. Aine vain haituu pullosta nopeasti ja vähin äänin ???

    Myy

    Nyt tässä on Jäsen Vallan Mahtava kaksi vaihtoehtoa; mun täytyy opetella pelaamaan tai sitten opetat veljet vähän halvemmille juomatavoille. Onneksi sain Rukalla puhuttua itseni pussista ja pubissa tarjottiin pistepoksu kisan voittajalle. Vaatimattomana immeisenä tyydyin keppanatuoppiin. 😉 Pyytäisin nöyrimmästi, että jatkossa vannoisit hanaveden puhdistavan vaikutuksen nimeen makoisana golffarin juomana, jotta voin jatkossakin uskaltautua poikain kanssa golfkentälle kisailemaan.

    Koska arvoisat jäsenet osoittavat huomattavaa hengen sivistystä ymmärtämällä jalon elämän veden arvon niin joudun toistamaan täällä aikaisemminkin esittämäni suosituksen: kertokaa emännille että teidät on yllättäen kutsuttu EU:n nopean toiminnan joukkojen harjoituksiin Irlannin merelle. Ja että peittääksenne matkan todellisen luonteen teidän on hämäykseksi otettava bägi mukaan.

    Ja sitten vaan liput Islayn saarelle ja Machrien hotelliin. Siellä on hulvaton links kenttä suoraan hotellin ovelta. Plus Laphroaigin valkoseinäinen tislaamo on mukavan lähellä, kiertokäynnin lisäksi myymälästä löytyy kaikenlaista kivaa. Saisko olla 30 vuotista?

    Saat kaiken sympatiani, koskapa tiedän tunteesi; olenhan itsekin joutunut olemaan maksajana.

    Pahintahan näissä tapauksissa ei suinkaan ole se juomien maksaminen, vaan se, että nämä hyvän tuurin ja olosuhteitten heitä suosiessa juomansa tienanneet tekevät tilaustaan aina kovaan ääneen ja ilmoittavat maksumiehen olevan ’tuo mies tuossa, se maksaa nämä juomat kun se ei tätä peliä osaa’ jne…

    Minähän en tällaiseen koskaan syyllistyisi!

    Juomien maksamisesta tuli mieleen notta tein viime viikolla henkilökohtaisen ennätyksen maksamisessa. 1400 egeä neljään mieheen upahti alle 4 tunnissa.

    EFC

    Sehän jää alle 100:n euron tunti / äijä…. 😉

    Niinno, eihän se noin ajateltuna niin paljon olekaan. Halpaa kuin saippua.

    No olitteko edes kännissä?

    Maku oli hieman savuinen

    Onnittelut hyvästä löydöstä, mutta ’hieman savuinen’ on aika lievä ilmaisu – Laphroaigissa savun maku on normaalisti aika selvä. Laimeus johtunee jääpaloista joita joukkoon laitoit. Jätä ihmeessä ne ensi kerralla pois ja lisää joukkoon hitunen vettä ja nauti rauhassa. Kyseessä ei ole mikään janojuoma, josta maku piilotetaan tarjoilemalla kylmänä 🙂

    Jäsen XXL kirjoitti: (30.3.2006 22:39:20)
    No olitteko edes kännissä?

    Ihan selvästi.

    KL kirjoitti: (28.3.2006 8:05:48)
    Maku oli hieman savuinen ja ennen kaikkea pehmeä.

    Kuten golf.

    No jos tää kerta on viskiarviointi, ni mites tää, minkä mä sain synttäri/valmistujaislahjukseks: The Balvenie, kakstoistvuotias sinkku?

    Hiffasin sun stiflat! Ei silleen pahat. The Balvenie, 12 vuotias paloviina on samaa kaliberia.

    Heh – ’tacky’ vois olla oikea sanavalinta, jos noi oikeesti tilais =) Sitpait, mulla on IHan uudet Köpikset

    Mutta se, että kummeiltani saamaani elämän vettä sanotaan paloviinaksi, niin… Lapro = liemi?

    =p

    KL

    Ihan vain osoittaakseni sisälläni kytevän kasvupotentiaalin kirjailen tähän tilannetiedotuksen Lapro-rintamalta.

    Eilen lähtiessäni Hki-Vantaalta löysin 10 v vanhaa Laproa hintaan 50 euroa. Vaikka hinta per jäätilsoilla pilalle uitettu juoma-annos oli selkeästi Kuusamon Tropiikin hintaa halvempi kieltäydyin mielessäni investoimasta niin paljon rahaa juomaan, jota en edes (muutaman golfveljeni kommenttien perusteella) osaa juoda.

    Tänään Wienin lentokentällä ilmeeni kirkastui löydettyäni saman tuotteen hintaan 34 ja risat. Tällä kertaa päätin investoida oppimiseen ja kantaa yhden litran vetoisen lekan kotiin. Huomasin myös, että juoman vahvuus poikkeaa yleisestä viskin vahvuudesta (48% vs. 43%), joten ehkä vielä jonakin päivänä narautan (sori Veli Valtavan Kookas, tiedän tuon sanan olevan yksinoikeuttasi…) tuon pullon auki ja yritän juoda sen vesitilkalla laimennettuna huoneenlämpöisenä (siis en koko pulloa, vaan tilkan sisältöä). Ihan tasapainon vuoksi saatan mennä istumaan pakastimeen tai lumihankeen, vuodenajasta riippuen, ihan vain saadakseni jotakin kylmää mukaan tuohon kokemukseen, vieroitusoiereiden välttämiseksi.

    Näin tämä kevään odotus sujuu paremmin uusia kokemuksia hankkien!

    P.S. Tasapainon vuoksi maistoin tax freessä tarjolla ollutta sitruunavodkaa. Se olisi kaivannut jääpaloja, vaikka tarjoileva nuori kaunis naishenkilö maistiaispulloja varta vasten jääkaapissa säilyttikin.

    P.P.S. Hienoja nämä sivistyneissä kaupungeissa olevat ilmaiset WLANit. Wienin lentokenttä saa tästä pluspisteitä.

    EFC

    Ostin noin 6 tuntia sitten 10 v Laproa litran pullon hintaan 28 € (kyllä kaksikymmentäkahdeksan) paikka oli Moskovan kenttä.

    PS. sinne oli jo kesä tulossa, sillä vessassa pörräs kärpänen, ulkolämpötila oli tosin sielläkin vaivaiset +5.

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 48)
Vastaa aiheeseen: Varoitus! Tämä on alkoholimainos!

Etusivu Foorumit Yleistä Varoitus! Tämä on alkoholimainos!