9.4.–16.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][9]
KilpailuaSuomalaista

Varapallo/yyköspallo

Etusivu Foorumit Säännöt Varapallo/yyköspallo

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Harjoituskierroksella sattunutta: Pelaaja lyö avauksen heviheinään, jonka jälkeen päättää lyödä varapallon, joka kuitenkin suuntautuu samaan suuntaan. Toinen varapallo sitten väylälle. Pelaaja löi epähuomiossa ykköspallon ja ensimmäisen varapallon täysin samanlaisilla palloilla. Kyseiset pallot löytyivät raffista vierekkäin ja koska pallot olivat samalaiset oli täysin mahdotonta sanoa kumpi on kumpi. Onko tässä tapauksessa ainoa vaihtoehto toimia pelaamattoman paikan sääntöjen mukaan?

  Pelaaja valitsee toisen heviheinästä löydetystä palloistaan. Se tulkitaan varapalloksi ja eikun lyömään etiäpäin…

  Dec 27/11

  pjs

  Periaatteessa molemmat pitäisi hylätä, mutta loordit ovat katsoneet että se olisi turhan epäreilua. Niinpä pelaaja saa valita vierekkäisistä palloista yhden, ja pelata sitä kuten alkuperäinen pallo olisi mennyt hukkaan. Eli neloslyönti lähtee. (Dec 27/11 kohta 4.)

  Nimetön

  Klubi-tuuppari kirjoitti: (16.9.2010 15:36:50)
  Harjoituskierroksella sattunutta:

  Pelaaja lyö avauksen heviheinään, jonka jälkeen päättää lyödä varapallon, joka kuitenkin suuntautuu samaan suuntaan. Toinen varapallo sitten väylälle.

  Pelaaja löi epähuomiossa ykköspallon ja ensimmäisen varapallon täysin samanlaisilla palloilla. Kyseiset pallot löytyivät raffista vierekkäin ja koska pallot olivat samalaiset oli täysin mahdotonta sanoa kumpi on kumpi.

  Onko tässä tapauksessa ainoa vaihtoehto toimia pelaamattoman paikan sääntöjen mukaan?

  Deccarista näkee, miten tärkeätä on erottaa toisistaan pelipallo ja varapallo. Jos niin olisi tehty, raffista olisi lähtenyt toinen lyönti neljännen sijasta. Yleensäkin penaltit tulevat huolimattomuusvirheistä.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
Vastaa aiheeseen: Varapallo/yyköspallo

Etusivu Foorumit Säännöt Varapallo/yyköspallo