16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Vänstra sidan?

Etusivu Foorumit Yleistä Vänstra sidan?

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Mielenkiinnosta tiedustelen mistä tämän palstan vasuripelaajat ovat ammentaneet ensilyönneilleen kirjallista tietoutta. Minua harmitti aikonaan ( ei kovin kauaa sitten) kun ei löytynyt kirjoja sitten millään. Jokainen tekniikkaan liittyvä opastus piti kääntää väärinpäin. Ainoa tietämäni on Jackin parikymmentä sivua vasureille tarkoitetut vinkit kirjassaan. Kaikki kunnia Nicille mutta svingikin on tuossa vuosien saatossa muuttanut hieman muotoaan. Pieni huvittava yksityiskohtakin on muistissa kun katselin kirjojen kuvia peilin kautta että miltähän se vasurina näyttäisi!

    Minä en kyllä ole kokenut oikeakätisiä kirjoja kovinkaan suurena haittana.

    Tärkeämpää mielestäni on se, että prot kykenevät laitteillaan esittämään vasenkätisiä mallisvingejä, joihin omaa räpellystään voi eri kohdissa verrata.

    Sanatonta kommunikointia?:)

    No nyt vörkkii! Äsken kun aukaisin viestin ei näkynyt tekstiä ollenkaan? Joo, ei kirjojen puute enää hämää ja hyvä pro opettaa vasuria siinä kuin muitakin.

    Totuus on poijaat , että jollei Phil taikka Canadan vasuri rupee kirjoittaan ei niin opuksia paljoa ole.

    Itse olen lueskellut noita muita opuksia ja aika pian oppii kääntään jutut itselle.

    Joka tapauksessahan kaikki ohjeet on sovellettava itselle, omaan svingiin ja omaan otteseen jne.

    Totuushan on että vasurit jo olemuksellaan saa aikaan vapinaa kanssapelaajissaan……, on mukava ottaa noita doglegeja kun saa antaa slaissata….

    Kirjojen ohjeet toki täytyy muistaa kääntää päinvastaisiksi, mutta niinhän se on kaikkien kuidenkin ohjeiden kanssa. Siihen on vasurina saanut tottua.

    Kirjojen tai videoiden kuvissa meillä vasureilla kuitenkin on lyömäten etu. Peilissä näkyvää omaa kuvaa voi verrata suoraan. Ei tarvitse kuvitella itseään kääntyneenä toisinpäin, kuten oikeakätiset joutuvat tekemään.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
Vastaa aiheeseen: Vänstra sidan?

Etusivu Foorumit Yleistä Vänstra sidan?