23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Valtioapu Oulun kentälle

Etusivu Foorumit Yleistä Valtioapu Oulun kentälle

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Hyvät golffarisiskot ja – veljet , Oeln seurannut tuota keskustelua ja heittelyä tuosta Oulun Golfkentän tuesta ja olen ihmeissäni. Olemmeko me golffaajat noin kateellisia toisillemme moisesta asiasta. Ensinnäkin jokainen poliitikko tukee ensisijaisesti omaan äänestysaluettaan joko suorasti taikka epäsuorasti. En ole kenenkään jääkiekkoilijan taikka koripalloijan olevan kateellinen toisilleen kun valtio antaa rahaa uusine jäähallien taikka palloiluhallien rakentamiseen. Minusta S.Lindenin päätös oli oikea ja huomatan että virkamiehet sen valmisteli, eikä ministeri. Mun mielestä golfkentille voitaisiin (varsinkin uusille) myöntää valtion taikka kunnan rahaa ja antaa ne enemmän julkiseen käyttöön. Olisihan se mielenkiintoista nähdä kuinka hyvin kaupungin taikka valtion työntekijät pitäisivät kentän kunnossa, kun Tampereella ei tahdota saada edes jalkapallokentälle ruohoa kasvamaan kaupungin toimesta. Eli asian ydin on , että koetetaan yhdessä viedä lajiamme eteenpäin ja parantaa harrastusmahdollisuuksia eikä nokkia aina toisia klubeja taikka instansseja.

    Yhteiskunnan edun mukaista (henkinen ja fyysinen terveys) olisi tukea golf-kenttien rakentamista.

    Minusta pääpaino pitäisi suunnata kunnallisten tai jokamieskenttien rakentamiseeen. Se helpottaisi pitkällä tähtäimellä nykyisten kenttien ongelmia, tarkoitan lähinnä pelinopeutta ja ehkä puutteellisin valmiuksin pitkillä kentällä pelaavia.

    Osakepohjaisten kenttien laajennukset ja rakentamiset tulisi hoitaa edelleen samoin kuin minkä tahansa yritystoiminnan rahoitus.

    Jälkimmäisessä tapauksessa yhteiskunnan roolina olisi osoittaa ja kaavoittaa maa-alueita. Vaikka Suomessa riittää ns. lääniä, tuntuu siltä, että aina joku menettää koiranpiisityspaikkansa tai vastaavan kun uutta kenttää puuhataan ja valittajia ynnä viherpiipertäjiä riittää .

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
Vastaa aiheeseen: Valtioapu Oulun kentälle

Etusivu Foorumit Yleistä Valtioapu Oulun kentälle