4.–11.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][10]
KilpailuaSuomalaista

Välineiden saatavuudesta

Etusivu Foorumit Välineet Välineiden saatavuudesta

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #1318081 Ilmoita asiaton viesti

  Näyttää siltä, että poikkeusolot ovat vaikuttaneet koko alan väline saatavuuteen? Itse olen ollut tänä kesänä poikkeuksellisen aktiivinen välineiden ja varusteiden hankinnassa. Parasta aikaa odottelen uutta fitattua rautasettiä, toimitusaika on venähtänyt jo yli kuukauteen, eikä lopullinen toimituspäivä ole vieläkään tiedossa. Kyseessä erään myydyimmän mailamerkin tuotteet.
  Uusissa välineissä vaikuttaa varmaan itäinen rahtiliikenne tai sen puute?
  Käytettyjen mailojen ja järvipallojen osalta olen myös törmännyt samaan ongelmaan. Silmäilin golfbidderistä käytettyä stiff vartista driveria, koska fittauksen yhteydessä todettiin nyky raippani varsi hieman löysäksi minulle. Ajattelin pirruuttaan kokeilla käytettyä stiffiä, miltä se tuntuisi? Bidderissä oli kuitenkin aika heikosti mailoja myytävänä ja 90% niistä reguja tai laitteja! Minusta aiemmen suhde on ollut lähes päinvastoin ja mailoja ollut hyvin saatavilla?
  Tilailin myös järvipalloja keväällä Englannista. Niiden nyt loputtua 🙂 ryhdyin etsimään lisää hukattavaa. Lähes kaikissa kaupoissa oli sold out merkinnät niiden pallomallien osalta joita raaskin ostaa hukattavaksi (NXT, AD333, A6ym.)ProVeetä tuntui vielä löytyvän, mutta luonto ei anna periksi niiden kylvämiseen..

  #1318279 Ilmoita asiaton viesti

  Olis cobra long tom stiffivarsi(blackbird) 48 tuumanen, lapa 10 astetta(ei kynttilöity). Palloja ad333 50 kpl mukaan yhteensä 130 egee. Varren voin lyhentää jos se on liian pitkä. Maila ja pallot löytyvät kantahämeestä.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Välineet Välineiden saatavuudesta