11.–18.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][10]
KilpailuaSuomalaista

Vaihtelua Espanjan golftalveen

Etusivu Foorumit Matkailu Vaihtelua Espanjan golftalveen

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #1271783 Ilmoita asiaton viesti

  Moi…olemme useamman vuoden viettäneet 2-3 viikon jaksoja tuolla Alicanten-Torreviejan seuduilla golfresorteissa. Tänä talvena olisi tarkoitus olla hieman pidempään ja mietimme miten toimisi yhdistelmä esim 2 viikkoa jossain golfresortissa pääasiassa pelaten ja perään 2 viikkoa vaikka Fuengirolassa ”normaalien ihmisten” seurassa lomaillen. Autoa ei ole tarkoitus vuokrata joten mitenkähän julkinen liikenne pelaa esim Torren-Fugen välillä että paikan vaihto onnistuisi bägien kanssa?
  Räätälöikö joku matkatoimisto tuon tyyppisiä matkoja?
  Lennot pitäisi tietysti järjestellä niin että meno olisi Alicanteen ja paluu lähtisi Malagasta…nostaisikohan tuo lentohintaa kohtuuttomasti?
  Fugen seuduilla ei ole ennen pelattu mutta varmaan sinnekin jostain kautta saisi edukkaita gf:ä jos jonkun kerran kentällä kävisi sielläkin.
  Ajatuksia/kommentteja…kiitos!

  #1271862 Ilmoita asiaton viesti

  Olin Murcian maakunnassa keväällä kuukauden verran pelaamassa ja lennot olivat suoraan Alicanteen, joka ainoa iso lentokenttä tuolla päin Espanjaa. Totean heti kärkeen että melko mahdotonta on pelata eri kentillä ja liikkua ympäri maakuntaa ilman henkilöautoa. Sellaisen vuokraaminen on erittäin helppoa ja todella edullista pidemmäksikin aikaa. Itse ajelin kuukauden aikana yli 3000 kilometriä ja oli mukavaa vaihtelua tutustua eri kaupunkeihin.

  Malagaan on matkaa useita satoja kilometrejä ja ainakin keväällä siellä sää on selvästi viileämpi ja sateisempi. Fuengirolaan varmasti pääsee linja-autolla Alicantesta, mutta matkaan pitää varata paljon aikaa.

  #1271948 Ilmoita asiaton viesti

  Jos hankit http://www.golfhaftet.com sivuilta kortin ja lisäät perushintaan tuon Plus lisän (sillä voi pelata saman kentän useammin kuin kerran ) niin saat 50% alennuksen listatuilla kentillä. Pelimaksut ovat Malagan seudulla 60-100 paikkeilla ja http://www.par1golf.com sivulta saat tarkat hinnat ja heidän toimistonsa kautta saa ostaa peliliputkin. Auton voi vuokrata myös niin että otat Alicanten kentältä ja palautat Malagan kentälle. Lentoja yhteen suuntaa saa kohtuuhinnalla molempiin kaupunkeihin joten eikun matkaan.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Matkailu Vaihtelua Espanjan golftalveen