Aihe: Uutta vartta väyläpuuhun - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

Uutta vartta väyläpuuhun

Etusivu Foorumit Yleistä Uutta vartta väyläpuuhun

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #189245 Ilmoita asiaton viesti

  Bägissä on Callawayn Steelhead III W4+ väyläpuu joka on ollut alkukaudesta luottomaila, lähes takuu suoria lyöntejä n. 210-230m. Mutta nyt on lyönnit alkaneet kääntyä sillä hukkiin tai pushiin. Olen alkanut epäilemään liian löysää vartta joka on Callan vakio firm flex. Olen alkanut kääntyä teräsvarren suuntaan esim. TT:n DG S300. Olisiko esim. Hörhöllä tai muilla mielipidettä tai kokemusta teräsvarsista väyläpuissa?

  #504335 Ilmoita asiaton viesti

  Olen itse käyttänyt jo muutaman vuoden teräsvarsia väyläpuissani, tosin tällä hetkellä käytössä on vain yksi varsinainen väyläpuu eli W4 ja terästä käytän myös draiverissa.

  Itse olen ollut erittäin tyytyväinen ratkaisuuni, enkä ole huomannut merkittävää pittushävikkiä lyönneissä. Tarkkuus parantui ja lisäksi arvostan teräsvarren helppohoitoisuutta ja huolettomuutta.

  Varsi on TT DG S300, kuten myös raudoissani.

  #504336 Ilmoita asiaton viesti

  Jos keskitytään ainoastaan varren ominaisuuksiin, eikä puututa lainakaan swingiin, niin varren löysyyden lisäksi syy hajontaan voi olla nykyisen vartesi keveys.

  Nykyinen vartesi on hyvin nostava ja vaihto S300:seen pudottaa kaarta varmaan aika paljon. Jos et halua niin suurta kaaren madallusta, niin erinomainen vaihtoehto on TT TX-90. Se on myöskin paljon kevyempi, kuin S300 ja paino on lähellä ’kunnon’ spoonivarsia, eli 90 g luokkaa. Vahto vakiovarresta S300:seen voi olla aika shokki painon osalta.

  Testasin Steelheadin spooniin TX-90:stä ja olin todella positiivisesti yllättynyt. Pallo nousee nopeasti ilmaan ja lentää melko korkealle ja teräsvarreksi hyvin pitkälle. Samassa lavassa oli ennen kiinni Fujikuran VP 90 ja pituudessa TX-90 jäi hyvin vähän jos yhtään. TX-90:stä pystyi lyömään kovaa ja hiljaa ilman, että lyönnistä tuli katastrofi.

  TX-90 on yllättävän jäykkä varsi, joten alapään lyhentämisen kanssa saa olla melko tarkka, etenkin kun kyse on Callyn lavasta. Johan Laaksonen kyllä tuntee TX-90:n käyttäytymisen. Hänen kanssa sitä minunkin mailaa mittailtiin ja pähkäiltiin.

  #504337 Ilmoita asiaton viesti

  Kiitos vinkeistä. Johan Laaksoselle minä ajattelin mailani viedäkin.

  Niin tuskin nuo hukit pelkästään varresta johtuvat mutta kun tuo varren vaihto on ollut mielessä jo jonkun aikaa ja draiverilla ei kyseistä hukki ongelmaa ole, siinä vartena UST Proforce 65 stiff.

  #504338 Ilmoita asiaton viesti

  Missäpäin Suomea Johan Laaksonen operoi, saisiko yhteystietoja?

  #504339 Ilmoita asiaton viesti

  Toimii Espoon Kivenlahdessa ja GSM-numero on 050-5990509.

  OF

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Uutta vartta väyläpuuhun