Aihe: Uutta kotikenttää etsimässä? - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista

Uutta kotikenttää etsimässä?

Etusivu Foorumit Yleistä Uutta kotikenttää etsimässä?

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #185778 Ilmoita asiaton viesti

  Joudun muuttamaan pääkaupunkiseudulle ja pitäisi etsiä uutta kenttää missä pelata? Varmaan ollu aikasemminkin jo keskusteluntynkää, mutta en löytänyt ja kysyn silti…Eli missä on edullista pelata ja käykö etäjäsenyys vai pitääkö lisäksi liittyä seuraan ja maksaa lisää:( ? 40 km Helsingistä olisi maksimi matka. Kiitos….

  #405923 Ilmoita asiaton viesti

  rakonaama kirjoitti: (17.4.2008 22:20:28)
  Eli missä on edullista pelata ja käykö etäjäsenyys vai pitääkö lisäksi liittyä seuraan ja maksaa lisää:( ? 40 km Helsingistä olisi maksimi matka.

  nim rakonaama
  Tällä palstalla on ollut useita viestiketjuja pk-seudun pelimahdollisuuksista. Vastausviestien kirjoittajia varmaan vielä löytyy, mutta 40km helsingistä eli keskustasta vai rajalta vai itään vai länteen vai pohjoiseen….? Pk-seutu on tavallaan iso alue ja linnuntiematka ei ratkaise vaan liikenneväylät / liikenteen sujuvuus. On eri asia ajaa moottoritietä 25min kuin ajaa 40km rajoituksella pikkuteitä. 🙂
  Toinen asia mikä on edullinen..? Käsite on suhteellista, koska monilla kentillä on nykyisin aikaa sidottuja greenfee hintoja. Parhaat lähtöajat primetime klo 15-18 ajat täyttyvät osakejäsenistä, joilla on etuoikeus teeaikavarauksissa. Viikonloppuisin on kentät usein täynnä erilaisista kilpailuista.
  Jotkut pk-seudun ovat avanneet jäsenyyden eli ei tarvitse omistaa pelikausimaksua/ osaketta/ pelioikeutta, mutta sitten joutuu maksamaan käyvän greefeehinnan pelikierroksesta. Jos on jo etäjäsen jossain seurassa, niin miksi vaihtaa seuraa, jos aikoo pelata vain greenfee hinnoilla.
  Pk-seudulla on monen tasoisia kenttiä ja siinäkin kannattaa miettiä mitä itse odottaa golfkentältä ja paljonko on valmis maksamaan. Viihtyvyyden kannalta, voi pohtia haluaako ’pelimiesten’, ’lapsiystävällisen’, ’ulkoilun’ vai ’terassi’ golfseuran pariin. Ehkäpä jonkunmuulaisen golfyhteisön. Seuroissa ja kentissä on eroja kuin vesissä.
  Perustiedot löytyy helposti täällä golfpiste kenttä sivuilta, joilta linkit seurojen omille sivuille tai golf.fi sivuilta kohdasta kentät.

  Ehkä kannattaisi tarkentaa uudella viestillä omaa kysymystään pienillä yksityiskohdilla, kuten mitä haluaa, mitkä ovat omat resurssit… (raha, aika, taito, jne.)

  #405924 Ilmoita asiaton viesti

  Etsitään uutta kotikenttää, mielummin etänä ja lisäksi siitä ei haluta maksaa lisää. Eikä siinä kaikki, 40km piremmälle ei kiinnosta lähteä. Jaa mutta tätähän voisi lähteä vaikka kysäsemään pääkaupunkiseudun kentiltä vaikkapa sähköpostilla koska tuskin ne tätä tietoa kotisivuillaan tarjoavat.

  #405925 Ilmoita asiaton viesti

  Pelimatkojen kannalta aivan olennainen kysymys on, millä ilmansuunnalla asut. Kenttiä voi sitten katsella samalta suunnalta. Jos asut Stadin itäpuolella, menee jo helposti puolisen tuntia siirtymiseen länsipuolelle. Tai päinvastoin. Lännessä ja pohjoisessa kelpo kenttiä ovat Peuramaa, Kurk, Pickala, Keimola, Master, Ringside, SHG, idässä Vuosaari, Talma, Nevas, Porvoo ym.

  #405926 Ilmoita asiaton viesti
  r

  En ymmärtänyt, joten päätin vastata. Eihän gf-pelaaminen mitään jäsenyyttä naapurikentällä edellytä, kunhan vain jossain on. Eli kysymys lienee pelioikeudesta ? Hintoja voi tsekata golfpisteen pörssistä ja golfpisteen kartasta voi katsoa sijainnit. Käsittääkseni pelioikeus ei yleensä edellytä paikallista jäsenyyttä ? mutta jäsenyys saattaa hyvinkin edellyttää saman kentän pelioikeutta.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Uutta kotikenttää etsimässä?