23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Uusi yritys

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Uusi yritys

Esillä 14 viestiä, 1 - 14 (kaikkiaan 14)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #174196 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Eli Tali jatkaa naisten ET:n kisaisäntänä. Toivottavasti paremmalla onnella. Lue lisää: Kisaisäntä

    #252409 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Lisäinfoa kilpailusta. Nimi muutettu siis Finnair Mastersiksi ja luonnollisestikin siis pääsponsoriksi saatu Finnair. Lupaa hyvää ainakin kilpailun rahoitukselle.

    Lue lisää: Lisäinfoa

    #252410 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Tarjolla olisi myös maailmanluokan kenttiä mutta tärkeämpää on näköjään se että päästään ratikkamatkan päähän.

    #252411 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    juuri niin ,miksi sitä nepailu kisaa ei voida pitää esim,hämeenlinnan juuri valmistuneessa hienolla kentällä joka täyttää tour stanut siis vanajalla MIKSI??? Siksi kun pari nöttiskuidea haluaa näytellä jotain suomen vanhinta kenttää jossa marsallkka MANNERHEIM JA AATU JA HIMMLER ON nepannut rundin NIINKÖ OI MIGHTY BIG BROTHA!?

    #252412 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Silloin, kun raha ratkaisee kentän valinnassa, jää kentän omainaisuudet ja laatu auttamattomasti toiselle sijalle.

    Esim. Finnairin kannalta Helsinki on mahdottomasti parempi paikka saada tapahtumaan mukaan omia asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan. Ei Finnair saisi raahattua niitä kauaksi Helsingistä: kutsutuille shuttle-bussi Linnaan ja kestää tunnin/sivu. Haloo! Kyllä olisi vip-teltoissa tyhjää.

    Ei Finnski tai muut kilpailun rahoittavat yritykset mitään hyväntekeväisyyttä harrasta. Niiden pitää saada vastinetta rahoilleen. Vastine on pääasiassa näkyvyys, imago ja myynnin edistäminen. Keskellä metsää ja liian kaukana sijaitsevalla tapahtumalla kunnon vastinetta on vaikea tai mahdotonta saada.

    #252413 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Hörhö kyllä nyt liioittelee; ei kentän tarvitse olla keskellä kylää jotta siellä voisi isot kisat järjestää. Viittaan Tässä nyt Barsebäckin suuntaan joka sijaitsee keskellä ei mitään. Lähin lentokenttä taitaa olla Kastrup Tanskan puolella. Veikkaankin, että suuri osa kisavieraista yms populasta joutuu budjaamaan Malmössä tai Helsingborgissa. Ja B:bäckissä on sentään järkätty miesten E-Tourin kekkereitä! Tosin ei Finskin sponssaamia.

    #252414 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Kommenttina extra largelle, että sepä se Barsebäckin pointti onkin… se sijaitsee Etelä-Ruotsissa ja siellä on järjestetty ET -skaboja.

    #252415 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    ts

    Kertoiskohan joku vielä, mikä vika Talissa tuon kisan järjestämiseen on?

    Miesten kisan kohdalla tilanne tietysti olisi toinen, mutta naisille mitta ja vaativuus varmasti riittää. Ei sitä ainakaan viime kesänä nöyryytetty.

    #252416 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Tyry juuri kommentoi selostuksessaan ET:n kenttävalintaa noin yleisellä tasolla: Kisat pidetään sopivimmilla kentillä, ei parhaimilla. Sopivuuden määrittelee monta asiaa ja määrittelyn tekee melko pitkälle se, kenen pussista kulut maksetaan.

    #252417 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Eiköhän nuo kisajärjestäjät ole aika tarkkaan selvittäneet sitä, millä kentällä kilpailun järjestäminen onnistuu parhaiten tai missä se on ylipäätänsä mahdollista järjestää.

    Ilman suurta rahapanostusta tuollaisia kisoja ei voida järjestää ja kysymys onkin hyvin pitkälle siitä, millä kentällä/paikkakunnalla pidettävään tapahtumaan yritykset haluavat panostaa ja millä paikkakunnalla järjestetyssä tapahtumassa yritykset katsovat saavansa parhaan tuoton sijoitukselleen. Jossain Master-kilapilussa tilanne on varmaankin toinen ja merkitystä ei niin paljon ole sijainnilla, mutta nyt onkin kysymys yhdestä suht tuoreesta LET osakilpailusta.

    Saisivatko Finnairin kaltaiset yritykset mm. paremman näkyvyyden ja vip-henkilöiden suuremman osallistumisprosentin Hämeenlinnan kupeessa keskellä ei mitään vai Helsingin keskustan kupeessa? Lienee notorinen kysymys. Ei Finnair (tai muut yritykset) panosta kisaan siksi, että saataisiin kisat kunnon kentälle ja voitaisiin näyttää muulle maailmalle täällä olevan myös hyviä kenttiä, vaan se panostaa siksi, että se saisi kasvatettua myyntiään.

    #252418 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Talin pituus kyllä riittää naisille, kun sitä viritetään. Kentän kunto onkin sitten suuri arvoitus ja arpapeliä. Jos joku sylkäisee kadulle Munkkivuoressa, niin Talissa pitää ottaa talvisääntö käyttöön. Moni muistanee esim. viime kisan aikaiset runsaslukuiset ja pysyvät lammikot kentällä. Ei muilla pääkaupunkiseudun kentillä juuri vastaavaa samaan aikaan näkynyt.

    Jos massoja ajattelee, niin sijainti on loistava.

    #252419 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Olen kanssasi samaa mieltä Talin sopivuudesta kaikin puolin kisajärjestäjäksi. Eikä vähiten sijaintinsa puolesta.

    Esitin ajatukseni lähinnä yleisellä tasolla; kentän ei välttämättä tarvitse sijaita HKL:n reitin varrella. Epäilen kuitenkin, että jossain vaiheessa kisa saatetaan järjestää jossain muualla. Nythän Suomessa vasta harjoitellaan tämän kaliberin kinkereitten järjestämistä. Ja sehän on tietenkin paras tehdä paikassa jossa siihen on parhaat valmiudet.

    Omasta puolestani Helsingissä saa järjestää mitä tahansa kisoja paitsi näitä saatanan city-marathoneja. Sotkevat liikenteen ja mä en pääse himaan! Juoskoon skutsissa tai Stadikalla!

    Kurkissa on myös muutama väylä joka ei meinaa kuivua millään pienenkään sateen jälkeen, mutta nehän ei ole kisoja hakeneetkaan!

    #252420 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Juu, yhdyn sinuun kaikilta osin…

    #252421 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Lisäys:

    Tuon City-Marathonin lisäksi pitäisi sama kohtalo olla tuhansia osanottajia keräävällä Silakkamarssilla. Tai sellaiseksi ainakin sokeat sitä kutsuvat, kun eivät näe, mistä se aromi oikeasti tulee…

Esillä 14 viestiä, 1 - 14 (kaikkiaan 14)
Vastaa aiheeseen: Uusi yritys

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Uusi yritys