23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][15]
KilpailuaSuomalaista

Uusi kausi ja uudet ravintolayrittäjät

Etusivu Foorumit Yleistä Uusi kausi ja uudet ravintolayrittäjät

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Uno

    Hei

    Monesti kauden alussa golfkenttien ravintolaiden tarjonta ei välttämättä vastaa kysyntää.
    Monet yrittäjät haluavat tarjota ison valikoiman, joka on sinänsä hyväasia, mutta tarkoittaa yleensä pientä varastonkiertoa.

    Yksinkertaiset ja järkevästi hinnoitellut takeaway tuottavat todennäköisesti yrittäjälle parhaan tuoton sekä golfyhteisö saa näin laadukkaampaa ruokaa.

    Minusta sama yksinkertaistamisen sääntöä on hyvä noudattaa myös lounaissa, vähintään golfkentillä joissa ei ole ulkopuolisia ravintola-asiakkaita.
    Varoitan myös etukäteen, että kaikkia ruokia ei tänäpäivänä pysty pelkästään rasvalla ja kermalla parantamaan.

    Hei,

    mä oon huomannut sen, että yleisesti ottaen golfklubien ruokatarjonta ei kyllä päätä huimaa.

    Oon aika hyvin viime vuosina kierrellyt kotimaisia kenttiä ympäri Suomen ja havainnut, että esim. kasvisruokaa on miltei mahdotonta saada. Itse kun en lihaa syö, niin on ollut tilanteita, että tarjonnasta ei ole löytynyt kerrassaan mitään sellaista missä lihaa ei olisi.

    Tuntuisi siltä, että eri ruokavalioiden (ei ainoastaan kasvisruoka) osuus pelaajien joukossakin kasvaa koko ajan ja mielestäni klubien pitäisi pystyä vastaamaan tähän kysyntään paremmin. Olisihan se mukava syödäkin kierroksen jälkeen jotain jos ei omia eväitä reissussa jaksa alkaa metsästämään.

    Uskoisin ainakin paremmissa paikoissa etukäteen ilmoittamalla onnistuvan.

    Varmasti näin on.

    Olen törmännyt kyllä todella hyviinkin ravintoloihin (esim. Hirsala), jossa sinänsä yksinkertaisessa ja suht. edullisessa tarjonnassa oli otettu huomioon ruokavalioita (esim. kasvissyöjät). Uskoisin niin, että tuo toimiva ravintolapalvelu on varmasti sen itse ruuan ohella kentille myös yleistä houkuttelevuutta lisäävät tekijä. Se ei vaadi mahdottomia missään nimessä, riittää että perusasiat on kunnossa. 🙂

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
Vastaa aiheeseen: Uusi kausi ja uudet ravintolayrittäjät

Etusivu Foorumit Yleistä Uusi kausi ja uudet ravintolayrittäjät