23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Uudistuksen uudistaminen

Etusivu Foorumit Yleistä Uudistuksen uudistaminen

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • KL

    Perustanpa uuden ketjun, jossa kerromme Golfpisteen Jere Jaakkolalle ynnä muille asioihin vaikuttamaan kykeneville mitä Golfpisteen softan pitäisi kyetä tekemään (ja kenties olla tekemättä). Pitäytykäämme lyhyissä ehdotuksissa ilman pitkiä kehyskertomuksia.

    Aloitan itse:
    – ’uusin viesti ylinnä’ -toiminto takaisin
    – helposti käytettävä ’lainaus’ -toiminto takaisin (ja käyttäjäasetuksiin liittyväksi, kuten aiemmin)
    – ’esikatselu’ -toiminto takaisin
    – äänestysnappula hevon v*****n tai pelkkä + -nappi, kuten sivistyneillä forumeilla
    – yläpalkki automaattisesti piilottuvaksi

    Mitä muuta?

    – pörssi aiemman version malliseksi
    – zoomausmahdollisuus ipadille

    Ns. murupolku, esim. tämän ketjun Etusivu » Aiheet » Yleistä » Uudistuksen uudistaminen tulisi olla myös ketjun lopussa.

    Kirjautumisen jälkeen ei foorumille pääse kuin ylävalikon kautta.

    Ipadilla ei voi siirtää kursoria keskellä kirjoittamaansa tekstiä.

    Pörssissä hyviä uudistuksia, jatkona voisi olla mahdollisuus tehdä hakuja monipuolisemmin. Myöskin kuville varataan turhaan ns. placeholder vaikka kuvaa ei ole.

    En tiedä miten onnistuin homman sössimään, mutta kun tilasin uuden salasanan, niin yhtäkkiä olinkin uusi käyttäjä. Vanhalla tunnuksella en pääse (tietenkään) enää kirjautumaan sisään, joten tässä sitä nyt ollaan: uusi elämä.

    Sinällään no harm done, mun golfpiste-minä kaipasinkin piristystä. On kokonaan oma kysymyksensä, onko nimimerkin päivitys (Sweet_J –> Sweet_Jebus) riittävä, vai pitäisikö jotain tapahtua pään sisälläkin..

    Leaderboardin kilpailujen kyljessä on Suomen lippu, jota painamalla viereen avautui nimilista. Tämä ominaisuus ei ainakaan iPadillä onnistu.

    Värimaailma sellaiseksi, että auringossa pystyy iPadilläkin lukemaan = tummemmaksi

    Leaderboard ei aukea, näyttää tyhjää sivua. Minulla on Nokian 2320 tablet, johtuukohan siitä? Läppärillä kyllä näkyy kaikki sivut.

    PG

    LG:n smartTV:ssä uudistettu sivusto ei aukene ollenkaan.

    Sivusto on selkeästi hidastunut. Macini käyttömuisti on tupalttu ja silti voin ”syödä voileivän” odottaessa sivujen aukeamista. Epäilin alkuun asian olleen puhelimestani kiinni jolla käytin ohjelmaa mutta kuten jo aiemmin epäilin on ohjelmassa liika päälekkäisyyksiä ja homma on kuin lankakerä huolimatta nyt koneeni lisätehosta. Pelkistäkää sillä vanha ohjelma toimi paremmin koneeni puolella teholla kuin nykyinen tuplatulla teholla. Laittakaa kaiki pyörimään niin että esim. takaisin palautuminen edelliselle sivulle toimii vaivattomasti.

    h i d a s p s k o n

    ts

    Kuraa ja karkkia, kuten suurin osa nykyään. Aito toiminnallisuus on sivuseikka noiden rinnalla.

    Onko joku löytänyt jotain positiivista ? Itse en ole.

    Jos nyt aloitetaan etusivulta:

    1) Kentät-osio on uudessa versiossa todella sekava. Ennen oli ilmaistu, että miltä kentältä oli tiedote/uutinen kirjoitettu. Nyt siinä on vaan suttuinen kuva. Jos mallia otettaisiin iltapäivälehdestä, niin otsikot olisivat muotoa: ”Pelioikeus 750€. Arvaa mikä kenttä?”

    2) Asiasta toiseen: Suttuiset logokuvat, jotka ei skaalaudu oikein.

    3) Selkein osio ja omaan silmään hienoin osio on mediatietolaatikko, joka löytyy etusivun pohjalta. Siinä on mustalla pohjalla vihreä teksti, mikä erottuu yllättävän hyvin. Siitä voisi ottaa mallia yläpalkkiin, joka kaipaa mustaa.

    4) Sivupalkki ei vastaa täysin tuotettuun sisältöön, kun nekin voisi ohjelmoida samaan tasoon. Esimerkiksi Matkaosion vierestä voisi löytyä Golf-matkat. Luontainen synergia tai muu muotisana tähän loppuun.

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)
Vastaa aiheeseen: Uudistuksen uudistaminen

Etusivu Foorumit Yleistä Uudistuksen uudistaminen