16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Uudet säännöt

Etusivu Foorumit Säännöt Uudet säännöt

Esillä 14 viestiä, 1 - 14 (kaikkiaan 14)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Katselin tuossa hieman sääntömuutoksia kesää varten ja seuraava sääntö oli minusta erikoinen: 13-4 Pallo esteessä Poikkeus 2 Ennen pelaajan lyöntiä esteestä mailapoika ei enää saa tasoittaa hiekkaa tai maata esteessä. Miksei pallopoika saa maata esteessä. Täytyyhän hänellä olla oikeus huilata, kun raahaa raskasta bägiä. Ja onhan hiekalla (vertaa biizi) mukavampi maata kuin märällä nurmella. Säännössä pitäisi olla vain maininta, että jos pallopoika makaa esteessä, ei hän saa kertoa hiekan laatua pelaajalle. Vai mitä mieltä te olette tästä (tai muista) sääntömuutoksista. Lue lisää: Uudet säännöt

    Kyllä mun mielestä toi sääntö, ettei pallopoika saa maata hiekkaesteessä ennen pelaajan lyöntiä, on ihan asiallinen. On paljon vaikeampi valvoa, ilmoittaako pallopoika hiekan laatua jollain tavalla pelaajalle, kuin se, että missä pallopoika goisaa, jos toi bägin raahaaminen alkaa väsyttämään.

    Tuohan on aivan selvä juttu! Mailapoika ei saa maata, ennen kuin hän on lyönyt pelaajan esteestä. Eihän kunnon lyöntiä saa makuulta aikaiseksi. Eikä siinä esteessä mahdu kunnolla makaamaan, kun se pelaaja on siinä, se täytyy lyödä ensin pois!

    Menkää heti huuhaa-ketjuun täältä pelleilemästä, tai ilmiannan teidät asiattomasta käytöksestä.

    Tässä asiassa täytyy nyt muistaa se, että äijät, jotka näitä sääntöjä siellä viilaa, pelaavat kentillä, joissa ei greenin lisäksi paljon muuta olekaan, kuin biitsiä.

    Golf on melko vanhoillinen laji. Kyllä R&A:n huru-ukoilla olisi kiire nitropurkille, jos mailapoika kentällä ja vieläpä kisoissa makaisi jonkun, vaikkapa katsojan. Houkutus voi joskus olla suuri, sillä esteissä on joskus katseilta jonkun verran suojaavaa pöheikköä.

    Kyllä minä tulkitsen niin, että pallopoika ei saa maata ennen eikä jälkeen pelaajan poislyömisen. Säännön todellinen tulkintavaikeus koskeekin pallopojan ISTUMISTA esteessä! Siitähän ei mainita mitään?

    Mitenkäs pitää tulkia astuminen tahi astuttaminen esteeseen/esteessä… ennen tahi jälkeen lyöjän lyömisen? Potkia ei kaiketi kuitenkaan saa?

    Nimetön

    Minä kiistän kaikki makaamiseni enkä eroa!

    Tämähän meni jo väkisinmakaamisen puolelle.

    Siis hetkinen pojat!!! Milläs kentällä te oikein pelaatte, kun tuollaisia täytyy miettiä?

    Uteliaisuuttani minä vaan ;o)….

    Uusien sääntöjen mukaan (6-4) jos käyttää kahta mailapoikaa menettää reiän. Enimmäisrangaistuksena voi menettää jopa kaksi reikää !

    Nimetön

    Ainiin joo.. minähän olen jo eronnut, eli rangaistukseni oli yhden reiän menettäminen 🙂

    Nuo englanninkieliset säännöt on ollut jo pitkään läppärillä. Suomenkielelle käännettynä ne saataneen bägiin kauden alussa (paitsi tietty Tetsa).

    Lue lisää: Arton vastaus

    Että oot sitten menny kyseleen näitä juttuja ihan joltain asiantuntijalta. Etkös enää luota meihin klupilaisiin, tosin en minä tästäkään asiasta olisi mitään tiennyt, mutta esim. ih-ketjussa olisi joku kertonut sinulle tuon julkaisuajankohdan, vähintään tuhannensosasekunnin tarkkuudella.

Esillä 14 viestiä, 1 - 14 (kaikkiaan 14)
Vastaa aiheeseen: Uudet säännöt

Etusivu Foorumit Säännöt Uudet säännöt