Aihe: Uudet säännöt - Golfpiste.com

21.–28.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][32]
KilpailuaSuomalaista

Uudet säännöt

Etusivu Foorumit Säännöt Uudet säännöt

Esillä 14 viestiä, 1 - 14 (kaikkiaan 14)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #182936 Ilmoita asiaton viesti

  Katselin tuossa hieman sääntömuutoksia kesää varten ja seuraava sääntö oli minusta erikoinen: 13-4 Pallo esteessä Poikkeus 2 Ennen pelaajan lyöntiä esteestä mailapoika ei enää saa tasoittaa hiekkaa tai maata esteessä. Miksei pallopoika saa maata esteessä. Täytyyhän hänellä olla oikeus huilata, kun raahaa raskasta bägiä. Ja onhan hiekalla (vertaa biizi) mukavampi maata kuin märällä nurmella. Säännössä pitäisi olla vain maininta, että jos pallopoika makaa esteessä, ei hän saa kertoa hiekan laatua pelaajalle. Vai mitä mieltä te olette tästä (tai muista) sääntömuutoksista. Lue lisää: Uudet säännöt

  #299710 Ilmoita asiaton viesti

  Kyllä mun mielestä toi sääntö, ettei pallopoika saa maata hiekkaesteessä ennen pelaajan lyöntiä, on ihan asiallinen. On paljon vaikeampi valvoa, ilmoittaako pallopoika hiekan laatua jollain tavalla pelaajalle, kuin se, että missä pallopoika goisaa, jos toi bägin raahaaminen alkaa väsyttämään.

  #299711 Ilmoita asiaton viesti

  Tuohan on aivan selvä juttu! Mailapoika ei saa maata, ennen kuin hän on lyönyt pelaajan esteestä. Eihän kunnon lyöntiä saa makuulta aikaiseksi. Eikä siinä esteessä mahdu kunnolla makaamaan, kun se pelaaja on siinä, se täytyy lyödä ensin pois!

  #299712 Ilmoita asiaton viesti

  Menkää heti huuhaa-ketjuun täältä pelleilemästä, tai ilmiannan teidät asiattomasta käytöksestä.

  Tässä asiassa täytyy nyt muistaa se, että äijät, jotka näitä sääntöjä siellä viilaa, pelaavat kentillä, joissa ei greenin lisäksi paljon muuta olekaan, kuin biitsiä.

  #299713 Ilmoita asiaton viesti

  Golf on melko vanhoillinen laji. Kyllä R&A:n huru-ukoilla olisi kiire nitropurkille, jos mailapoika kentällä ja vieläpä kisoissa makaisi jonkun, vaikkapa katsojan. Houkutus voi joskus olla suuri, sillä esteissä on joskus katseilta jonkun verran suojaavaa pöheikköä.

  #299714 Ilmoita asiaton viesti

  Kyllä minä tulkitsen niin, että pallopoika ei saa maata ennen eikä jälkeen pelaajan poislyömisen. Säännön todellinen tulkintavaikeus koskeekin pallopojan ISTUMISTA esteessä! Siitähän ei mainita mitään?

  #299715 Ilmoita asiaton viesti

  Mitenkäs pitää tulkia astuminen tahi astuttaminen esteeseen/esteessä… ennen tahi jälkeen lyöjän lyömisen? Potkia ei kaiketi kuitenkaan saa?

  #299716 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Minä kiistän kaikki makaamiseni enkä eroa!

  #299717 Ilmoita asiaton viesti

  Tämähän meni jo väkisinmakaamisen puolelle.

  #299718 Ilmoita asiaton viesti

  Siis hetkinen pojat!!! Milläs kentällä te oikein pelaatte, kun tuollaisia täytyy miettiä?

  Uteliaisuuttani minä vaan ;o)….

  #299719 Ilmoita asiaton viesti

  Uusien sääntöjen mukaan (6-4) jos käyttää kahta mailapoikaa menettää reiän. Enimmäisrangaistuksena voi menettää jopa kaksi reikää !

  #299720 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Ainiin joo.. minähän olen jo eronnut, eli rangaistukseni oli yhden reiän menettäminen 🙂

  #299721 Ilmoita asiaton viesti

  Nuo englanninkieliset säännöt on ollut jo pitkään läppärillä. Suomenkielelle käännettynä ne saataneen bägiin kauden alussa (paitsi tietty Tetsa).

  Lue lisää: Arton vastaus

  #299722 Ilmoita asiaton viesti

  Että oot sitten menny kyseleen näitä juttuja ihan joltain asiantuntijalta. Etkös enää luota meihin klupilaisiin, tosin en minä tästäkään asiasta olisi mitään tiennyt, mutta esim. ih-ketjussa olisi joku kertonut sinulle tuon julkaisuajankohdan, vähintään tuhannensosasekunnin tarkkuudella.

Esillä 14 viestiä, 1 - 14 (kaikkiaan 14)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Säännöt Uudet säännöt