16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][17]
KilpailuaSuomalaista

URHEILUKANAVA

Etusivu Foorumit Yleistä URHEILUKANAVA

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 32)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • KUKA ON KIINNOSTUNUT LENTOPALLOSTA TAI ESPANJAN JALKAPALLOLIIGAN OTTELUISTA NIINPALJON ETTÄ GOLF LÄHETYKSEN KOOSTE URHEILUKANAVALLA TYPISTYI 6 MINUTTIIN 2.4. MIKSI GOLF LÄHETYS JOUTUU SIIRTYMÄÄN, JA LYHENTÄMÄÄN LÄHETYSTÄ, MARGINAALI KATSOJA RYMÄN PAINOSTUKSESTA? Tarvittaisi pikku kommentteja asiasta,,

    Suosittelen pistämään palautetta Urheilukanavalle, ja jos sieltä vastataan niin voisitko sitten kertoa tälläkin foorumilla vastauksen sisällön.

    Näin tehdään :)) ja odotellan vastauksia.

    Eikös siellä ole jouduttu golfin takia myös siirtelemään ohjelmia. Kaikki kun eivät pelaa ja ole kiinnostuneita golfista. Oliko yllästys?

    Itse en edes jaksa katsoa kaikkia lähetyksiä (enkä edes pysty vaikka haluaisinkin), yleensä katson viimeisen päivän.

    Ymmärrän että lähetykset venyvät ja aikatauluja joudutaan rukkaamaan. joskus tämä tapahtuu golflähetysten hyväksi ja joskus taas ei.

    Se mitä EN ymmärrä, on se että kyseisessä tapauksessa lentopallon jälkeen näytettiin 5 tai 6 urheilukanavan ohjelmamainosta. Näiden täytepalojen näyttäminen pitäisi rajoittaa ns. ’luppohetkiin’, eikä niitä pitäisi näyttää kun ohjelmat ovat muutenkin myöhässä.

    Missä ohjaajan pelisilmä ?

    Kukas muistaa vielä miten Nelonen hoiti Ryder-cupin viime kerralla. Persilleen meni ja vielä poikittain.

    niin,

    futis, varsinkin La Liga, on käsittääkseni UK:n ykköslaji katsojaluvuilla ja lentiksessäkin oli todella jännä finaali. Ei nyt hirveästi jaksa sylettää, vaikka golf joutuu välillä taipumaan. Varsinkin, kun sunnuntai tulee livenä (näissä pikkukisoissa muut päivät ei nykyisen ’ylitarjonnan’ aikana älyttömästi kiinnosta).

    Itse olen lähettänyt UK:lle useita palautteita, että tulisi ainakin sunnuntai livenä ja aika hyvältä tämä kausi toistaiseksi vaikuttaa.

    Toki ne UK:n omat puffit oli tuohon paikkaan aika outoja.

    Nimetön

    Osuvasti sanottu Jamasa. Muistan hikoilleeni sohvalla, missaako Nelonen Montyn voittoputin, mutta muistaakseni kuvat palasivat juuri kuin pallo lähti liikkeelle. Fiilishän siinä meni totaalisesti. Mitenköhän Nelonen onnistuu pilaamaan Masters lähetyksen?

    jony: jos et kuitenkaan kirjoittaisi se capsi pohjassa. Et sä kai voi yhdestä golflähetyksen koosteesta suuttua noin silmittömästi?

    Teemu sentään informoi asiasta, kaikilla ei ole kyr..ä tehdä sitäkään. ;D…inside

    Espanjan ja muidenkin liigojen jalkapallo-ottelut sekä Mestiksen jääkiekko-ottelut voivat ja saavat kyllä siirtää golf-lähetyksiä, muttei mikään muu laji.

    Golf on Urheilukanavan 3. katsotuin urheilulaji, joten muut paitsi jalkapallo ja jääkiekko saavat antaa tilaa.

    Eli aina vaan palautetta kanavalle, jos lentopallo, speedway, salibandy etc. yrittää ohittaa tärkeydessään golfin.

    Minä ainakin katson mielummin salibandyä, jollei kyseessä ole jonkin iso kisa tai jollei suomalainen ole kärkisijoilla. Salibändyssä tapahtuu paljon enemmän. Golfia katson, kun ei ole muutakaan tekemistä.

    En nykyään enää viitsi katsoa noita kaikenmaailman pikkukisoja (elämään mahtuu muutakin). Itseasiassa lentopallon SM-finaali kiinnostaa huomattavasti enemmän. Lentopallo on sentään suomalaisittain kaiken lisäksi huomattavasti tasokkaampaa kuin suomalainen golf.

    Joskus illalla kun ei ole muuta katsottavaa niin voi katsoa vähän aikaa uk:lta golfia niin tulee nopeasti uni silmään kuunnellessa Tyryn selostusta.

    Luulisin kyllä, että golfin katsojat kuuluu itse juuri niihin marginaaliryhmiin…

    Fantti ja kumppanit ehättivät jo ilmoittaa, että ’minä ainakin katson… salibandyä… lentopalloa’ enkä golfia.

    Totta kai näitä katsojia on kaikilla lajeilla. Mutta Urheilukanavan katsojatilaston mukaan golfin edelle menevät vain jalkapallo ja jääkiekko. Siis kaikilla muilla lajeilla on vähemmän katsojia kuin golfilla. Siksi totesin, ettei golfin tarvitse lähetysajoista taistellessa kumarrella kuin kahdelle lajille.

    Niinpä, golf on äärimmäisen yksitoikkoista ja tylsää.

    Muuten, jos on vähääkään kiinnostonut golfista, eileniltainen BellSouth Classicin loppu viiden miehen uusintoineen hakkaa mennen tullen vuoden kaikki suomalaiset lento- ja salibandypelit yhteensä. Sitä vaan ei voi koskaan tietää, millä oksalla piru istuu. Ne golfkisat pitää katsoa kaikki.

    Mikäs muuten on suomalaisten saldo maailman lentisareenoilla? Historiankirja taitaa olla yhtä paksu kuin yhteenveto ruotsalaisten uroteoista toisessa mailmansodassa.

    Nimetön

    Naislentopallo on mukavaa. Niillä on riittävän pienet pöksyt jalassa, etenkin rantalentopallo on IHan ykköslaji.

    Olen kanssasi jyrkästi samaa mieltä. Golfin katsomisessa kiinnostavuuden puutteen riski on siedettävä. Mainitsemaasi uusintaa en ole nähnyt mutta näen sen keskiviikkona Eurosportilta joten oli herrasmiesmäinen teko olla paljastamatta lopputulosta!

    Suomalaisten saavutuksista maailman lentisareenoilla on kirjoitettu ensinmäisen sivun ensinmäinen kappale. Joku suomipoika saavutti jonkin eurooppalaisen lentopallocupin voittopalkinnon viikko, pari sitten. Tosin hän ei ollut loppuottelussa kentällä mutta mitali tuli kaulaan ja taivaalliset pasuunat soivat pitkään varsinkin ylä-Savon suunnalla missä lentis on suurta kansanjuhlaa.

    Toivoisin Urheilukanavan esittävän pelkästään golfia ja NBA-Actionia. Sitten voisi olla maalaisurheilukanava näille muille lajeille.

    Mua ei NBA:t, NHL:t tai muutkaan kiinnosta.
    Pitäis olla joka lajille ihan oma kanavansa…

    Raksutiikeri puhuu asiaa – hieno idea!

    Tosin oma kaukosäädin siinä varmaan sekoaisi, kun en osaisi päättää mitä lajia haluan katsoa ja sen seurauksena selaisin kanavia tiivistä tahtia… No sekös olis pieni murhe 😉

    Eikös se kaukis olis sit vähä niinku toi powerball??

    Nimetön

    minkähän lajin katsojat ovat marginaalisia ryhmiä? Minulla ei ole tietoa, uskon, että Urheilukanavan edustajilla on.

    Itse ihmettelen ainoastaan sählyn suurta osuutta ko kanavalla.

    Ehdottomasti pitäisi myös olla kaiken maailman urheilun vastustajille Urheilukanava jolla ei näytettäisi minkäänlaista urheilua koskaan.

    JJP

    Sählyä on halpa näyttää. Joku mainitsi lenttis menestyksestä…. eipä tällä koloffin saralla menestyksestä paksua teosta saa aikaiseksi ei edes vihkoa…. on se surullista….mutta onneksi siellä ns. divarissa hiulaa edes yksi suomalainen (pääsarja taitaa olla kuitenkin tuo jenkkilä). Hatun noston arvoinen suoritus. Vielä kun saisi ’pään’ kuntoon…

    Mutta itse tuo Espanjan Liigan näyttäminen on hieno asia.

    Nimetön

    Täällä aika ajoin mainittu sähly on kyykänheittoon verrattava hupi- ja kuntoilulaji, mutta televisiossa sitä ei olemattoman kilpailutoiminnan vuoksi ole koskaan näytetty.

    Sen sijaan maailmanlaajuiseksi huippu-urheiluksi levinnyttä salibandyä näytetään kiitettävän paljon. Suomi ja Ruotsihan kaiken lisäksi taistelevat vuoroon maailman herruudesta.

    Niinikään suomalaisia lisenssipelaajia on salibandyssä tuplaten verrattuna golfin pelaajiin.

    Näin ollen Urheilukanavan politiikka on täysin ymmärrettävää ja oikeaa. (Vaikka itse seuraankin ainoastaan golf-lähetyksiä – salibandyssä häärin paikan päällä kentällä, junnuvalmentajana sekä tuomarina.)

    Nimetön

    ’Sen sijaan maailmanlaajuiseksi huippu-urheiluksi levinnyttä salibandyä näytetään kiitettävän paljon. Suomi ja Ruotsihan kaiken lisäksi taistelevat vuoroon maailman herruudesta.’

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 32)
Vastaa aiheeseen: URHEILUKANAVA

Etusivu Foorumit Yleistä URHEILUKANAVA