23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Unohtumattomia hetkiä kentällä

Etusivu Foorumit Yleistä Unohtumattomia hetkiä kentällä

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Nimetön

    Tälläisiä on aina hauska lukea mitä muille on tapahtunut tai nähnyt kentällä tapahtuvan. Itse todistin kauden ensimmäisen kierroksen aikana Vihdissä seuraavaa: Olimme ryhmämme kanssa odottelemassa griinin vapautumista neljännen reiän tii-paikalla, kun takana tuleva ryhmä oli lyömässä kolmannen reiän lähestymis lyöntejä griinille. 6:lta oli avaamassa neljän hengen ryhmä (tulee vastaan kolmos väylää). Käännyin katsomaan taaksepäin kun reipas henkinen FOOOR!! huuto kuului kutosen avauspaikalta ja pallo lensi suoraan kolmosen väylälle mennen vain metrin päästä yhtä pelaajista. Noin 30 sekuntia ja uusi FOOOR huuto, pallo osui kolmannella väylällä olevaan mies pelaajaan joka oli juuri äsken väistänyt edellisen pallon. 30 sekuntia lisää ja kolmas FOOOR!! tämäkin pallo päätyi kolmannelle väylälle. Yksi pallo heidän ryhmästä oli omalla puolella ja ryhmän 3 pelaajaa kävelikin kohti kolmatta väylää ja pyyteli anteeksi. Selvästikin huumori henkinen mies johon pallo oli osunut sanoi vain että hyvä että huusitte mutta aika huonosti löitte kun vaan yksi pallo osui. =) Että tällästä Vihdissä kauden ensimmäisellä kierroksella.

    Vihdissä viime kesäisellä kierroksella kuulin enemmän fore!-huutoja kuin muualla koko kesänä yhteensä. Ja hyvä että huusivat, sillä palloja tuntui satelevan joka suunnasta.

    Olen kuullut, että Vihdissä on mukava kokeilla draivin kantavuutta, koska väylät ovat leveitä, raffi on lyhyt, vesiesteitä on vähän ja naapuriväyliltä on aina hyvä edetä. Se kaiketi aiheuttaa tämän suruttoman menon?

    Nimetön

    Yyterissä tapahtuu… Kerran kyseisellä kentällä pelatessani olimme kakkosväylän tiillä. Yksi ryhmämme pelaajista valmistautui avauslyöntiinsä. No, kaikkihan tietävät että Yyterin kakkosväylän oikealla puolella, jokseenkin lähellä väylää, kulkee autotie. Ja juuri kun tämä henkilö heilautti mailansa backswingin huipulle alkoi kuulua moottorin ääntä. Ja juuri oikella/väärällä hetkellä pallo lähti hienosti slaissaten tien suuntaan, ja yllätys yllätys osui kuin osuikin auton kylkeen.

    Siihen sitten autoa ajanut herrasmies:’ Melkein napakymppi, 10cm oikealla ja olisit osunut etuvaloon. ; )

    Vihdin usein toistuvat fore-huudot voivat johtua myös siitä, että Vihti on yksi harvoja Suur-Helsingin alueen golfkentistä, johon vieraspelaajat (etäjäsenet) pääsevät 54 tasoituksella.

    Itselläni unohtumaton hetki on ensimmäinen birkkuni.

    Pelasin myöhään syksyllä Peuramaalla ja kesken takaysiä alkoi hiljallen tiputella majavan hännän kokoisia lumihiutaleita. Ohittaessamme vielä etuysiä pelaavia pelaajia, virnuilimme iloisesti tiiaus-ajan onnistuneesta valinnasta ja lähdimme viimeiselle kolmen reiän metsätaipaleelle lumentulon yltyessä. Lumentulo voimistuikin aika vauhdilla ja seitsämännellätoista reiällä lähestymisen onnistumisen pystyi arvaamaan vain siitä, ettei nähnyt minne pallo putosi. Lyhyeksi leikatulla greenillä oli jo sen verran jo lunta.

    Viimeisellä reiällä (par 3) löin avauksen pari metriä vasemmalle ja aloin ihmettelemään puttilinjaa tulosuuntaan kallistuvalla greenillä. Lunta oli greenillä jo sentin verran. Puttasin pallon kuppia kohti, mutta märkää suojalunta kertyi pallon kehän ympärille niin, että pallo muistutti enemmänkin jääkiekkoa. Pallo vieri sentin pro puolelta ohi ja pari senttiä pitkäksi, pysähtyi hetkeksi, mutta kun painopiste oli niin korkealla ja greeni oli kalteva reikään päin, kellahti kyljelleen kuppiin.

    Luulenpa muistavani ensimmäisen birkkuni lopun ikäni. #:=)

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
Vastaa aiheeseen: Unohtumattomia hetkiä kentällä

Etusivu Foorumit Yleistä Unohtumattomia hetkiä kentällä