29.9.–6.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][17]
KilpailuaSuomalaista

Unkariin?

Etusivu Foorumit Matkailu Unkariin?

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #631621 Ilmoita asiaton viesti

  Onko kokemusta pystyykö Budapestin lähistöllä pelaamaan jo helmi-maaliskuun vaihteen tienoilla? Millaiset kentät, hinnat yms? Kiitos!

  #633172 Ilmoita asiaton viesti

  Pannonia pelattu ja se on aika hieno kokonaisuus sellaisessa laaksossa ja ainakin silloin prima kunnossa.

  Magyar Kisorozsi oli aika heikko esitys ja huhtikuussa märkä. Polus Palace oli ainakin jokin aika sitten konkurssissa enkä tiedä ovatko jo saaneet avattua uudelleen.

  Sitten ei Budapestin lähistöllä oikein ole kenttiä, on pakko ajaa Balatonille tai Itävallan rajalla on hieno European Lakes.

  #633173 Ilmoita asiaton viesti

  Unkariin emme lähde. Pääministeri on kuin Putin. Sananvapautta ahdistellaan. Ihmiset (lienee) haisevat Victor Orbanin saippuaveron ansiosta. Viina on kallista saman paikallisen Putiinin ansiosta. Muuten mukavaa, sitä kokeillaan sitten kun joviaalisempi johto valtakunnassa.

  #1284383 Ilmoita asiaton viesti

  Onko kellään tuoreempia kokemuksia Budapestin alueen kentistä kuin allaolevat?

  #1284437 Ilmoita asiaton viesti

  Pannonia ehdottomasti kannattaa kokea, Royal Balaton kanssa ihan hyvä mutta matka esim Budapestitä melkoinen verrattuna Pannoniaan. Budapest – Pannonia n.30min.
  Klubi rakennus hieno ja hyvä ravintola. Henkilökunta palvelevaa. Kenttä tarpeeksi haastava vaikka tilaa löytyy väylien ulkopuoleltakin. Kunto hyvä! Greenfee muistaakseni n.+60e (2018 hintoja).

  #1284439 Ilmoita asiaton viesti

  Muutaman viikon päästä tulee tuoretta tietoa. Pelaamme Unkarissa Pannonian ja Old Laken.

  #1284479 Ilmoita asiaton viesti

  Golfmessuillakin mukana ollut Zala Springs on tasokas resort, ja oli hyvässä kunnossa jo maaliskuun alussa. On tosin 2h ajon päässä Budapestista.

  #1284562 Ilmoita asiaton viesti

  Voin suositella Zala Springsiä: lähden sinne 14.4. neljättä kertaa kahdeksi viikoksi. Ns. kalenterikuukauden greenfee maksaa vain 255€ sisältäen myös rangepallot ja mailojen säilytyksen klubilla. Asuminen on edullisinta läheisessä (10 minuutin ajomatka klubilta) Hevizin kylpyläkaupungissa varsinkin pikku hotelleissa (panzio), joissa kahden hengen huone aamiaisella maksaa n. 40€ (esim. Hegyi Panzio). Saunamaailma Hevizin kylpylän yhteydessä on käymisen arvoinen. Kahden viikon golfmatkan (lento, auto, asuminen, golf) maksaa n. 1000€. Ja Trent Jones Juniorin suunnittelema Zala Springsin kenttä on upea ja hyvin hoidettu.

  Karisma

  #1284651 Ilmoita asiaton viesti

  Kiitos vastauksista. Reissu buukattu. Pelaamme 2xPannonia, 1xOld Lake ja 1x Magyar GC. Hotelli aivan Budapestin ytimessä.
  Laitetaan sitten raporttia kiinnostuneille.

  #1286207 Ilmoita asiaton viesti

  JuKolle kommentti; kuinka golfari voi vielä matkustaa, jos jähtökohtana on maan hallinto (Unkari, Turkki, Thaimaa, Kiina), ihmisoikeudet (Arabiemiraatit, Marokko, Abu Dhabi, Bahrain, Malesia), ilmastokysymykset (Puola, Saksa, Unkari), naisiin ja erilaisiin mm. poliittisiin mielipiteisiin kohdituva twitter- ja facebooksota (USA, Venäjä). Summa summarum; eiköhän vain vierailla näillä kotimaasta lännessä olevilla olevilla kentillä (Ruotsi, Tanska, Norja ja Islanti)? Ja samalla toteutamme myös hallituksen ilmastotavoitetta.

  JooKo?

  #1287656 Ilmoita asiaton viesti

  Unkarin reissu nyt takana. Pelasimme Unkarissa 2 kenttää, menomatkalla Slovakiaan pelasimme Old Laken ja paluumatkalla Pannonian. Old Lake Golf on moottoritien varrella matkalla Bratislavaan melko lähellä Budapestiä. Opastus on kehnoa niin kentälle kuin kentälläkin. Klubi löytyi golfhotellin takaa hetken etsiskelyn jälkeen ja auto piti hakea hotellin parkkipaikalta klubin parkkipaikalle. Kenttä on puistomainen ja tasainen peruskenttä, kunnoltaan ihan kelvollinen, mutta ei kovin mieleenpainuva. Eniten jäi mieleen se, että opastus kentällä oli niin huonoa, että seuraavan väylän tiiauspaikkaa sai aina etsiä ja muutaman kerran tuli lähdettyä väärään suuntaan ja sitten palata takaisin ja lähteä toiseen suuntaan.

  Pannonia Golf sijaitsee vajaan tunnin ajomatkan päässä Budapestin keskustasta lounaaseen. Klubirakennus näkyy jo pitkän puukujan päästä ja on melkoisen vaikuttavan näköinen pytinki ehkä joku vanha armeijan kasarmirakennus, joka on kunnostettu. Kenttä on laadukkaan oloinen ja täällä väylien kunto oli selvästi reissun kentistä paras. Greenit olivat hyvät, mutta eivät niin hyvät kuin Itävällan Schloss Schönbornissa, jossa oli loistavat ja nopeat greenit. Kenttä on rakennettu matalahkon laakson pohjalla, joka välillä nousee laakson reunoille ja tarjoaa avarat näkymät.

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Matkailu Unkariin?