Aihe: Ulkosuomalaisten pelit - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista

Ulkosuomalaisten pelit

Etusivu Foorumit Yleistä Ulkosuomalaisten pelit

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #189922 Ilmoita asiaton viesti

  Morjens! Mitenkas on, kun asun tata nykya USA:ssa, ja kesalomalla Suomessa tekisi tietenkin mieli pelaamaan. Mita kentat vaativat ns. ulkomaalaisilta? Pitaako olla paikallisen maan liiton(USGA:n) jasen, ja pitaako kenties olla ajantasainen tasoituskortti. Taalla kun paasee pelailemaan ilman noita, ja handariakin olen yllapitanyt lahinna itsekseni. Ei nyt varsinaisesti saantojen mukaista, mutta ei haitanne suuremmin ketaan kun ei firman kesakisoja vakavimpiin kilpailuihin ota osaa. PS. taalla itarannikolla ruoho vihertaa mukavasti, nyt kun ennatys’kova’ talvi on takana.

  #512414 Ilmoita asiaton viesti

  Jonkinnäköinen tasoituskortti/seurakortti pitänee esittää caddielle.

  Kaikilla ’ex pateilla’ kun ei tarvitse kohdemaassa tuota tasoituskorttia olla, niin kekseliäämmät ovat askarrelleet sellaisen itse ja laminaatit päälle…

  #512415 Ilmoita asiaton viesti

  Itse ostin kotiklubiltani (USAssa) handaripalvelun $45:lla jolla sai lapun bagiin. Suomessa kaydessani sita ei satuttu kysymaan mutta sainpahan pelata hyvalla omallatunnolla.

  Kysyin muuten asiaa Golfliitosta meilitse pari-kolme kertaa viime kevaana saamatta asiaan vastausta, joten virallisesta suhtautumisesta en tieda.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Ulkosuomalaisten pelit