23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

Ulkosuomalaisten pelit

Etusivu Foorumit Yleistä Ulkosuomalaisten pelit

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Morjens! Mitenkas on, kun asun tata nykya USA:ssa, ja kesalomalla Suomessa tekisi tietenkin mieli pelaamaan. Mita kentat vaativat ns. ulkomaalaisilta? Pitaako olla paikallisen maan liiton(USGA:n) jasen, ja pitaako kenties olla ajantasainen tasoituskortti. Taalla kun paasee pelailemaan ilman noita, ja handariakin olen yllapitanyt lahinna itsekseni. Ei nyt varsinaisesti saantojen mukaista, mutta ei haitanne suuremmin ketaan kun ei firman kesakisoja vakavimpiin kilpailuihin ota osaa. PS. taalla itarannikolla ruoho vihertaa mukavasti, nyt kun ennatys’kova’ talvi on takana.

    Jonkinnäköinen tasoituskortti/seurakortti pitänee esittää caddielle.

    Kaikilla ’ex pateilla’ kun ei tarvitse kohdemaassa tuota tasoituskorttia olla, niin kekseliäämmät ovat askarrelleet sellaisen itse ja laminaatit päälle…

    Itse ostin kotiklubiltani (USAssa) handaripalvelun $45:lla jolla sai lapun bagiin. Suomessa kaydessani sita ei satuttu kysymaan mutta sainpahan pelata hyvalla omallatunnolla.

    Kysyin muuten asiaa Golfliitosta meilitse pari-kolme kertaa viime kevaana saamatta asiaan vastausta, joten virallisesta suhtautumisesta en tieda.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
Vastaa aiheeseen: Ulkosuomalaisten pelit

Etusivu Foorumit Yleistä Ulkosuomalaisten pelit