5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][10]
KilpailuaSuomalaista

Tv-selostukset

Etusivu Foorumit Yleistä Tv-selostukset

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Täällä on kirjoitettu jonkin verran tv-selostusten tasosta. Kaikkia tänne lähetettyjä juttuja ei yksinkertaisesti jaksa eikä viitsi lukea. On ne niin huonolla maulla tehtyjä. Pysyykö, pysyy ym. jutut eivät minua häiritse, eikä vanhojen herrojen jutustelu muutenkaan. On kiva, kun selostajat ovat hyvätapaisia ja kohteliaita. Näitä ’rautasia ammattilaisia’ on aina ja heitä ei mikään inhimillinen jaksa kiinnostaa, aina pitää olla viimeisen päälle ’jyvällä’ asioista. Elämä on. Annetaan elämän olla ja suvaitaan kanssakulkijoitamme, eikä olla aina niin tietäväisiä. Kyllä niitä virheitä itsekullekin tapahtuu. Ja mikä on toiselle virhe on toiselle pieni lipsahdus ja toiselle ääneen ajattelua ja oikean tavan hakemista. Urheilukanavan toimittajalle toivoisin rautaisen ammattitaidon lisäksi tai sanotaan vaikka joskus sijaan empatiaa ’apuselostajaa’ kohtaan. Joskus voisi vastata kohteliaasti toisen esittämään näkökohtaan myöteiseltä kannalta, tapaan: aivan, ajettelet siis näin, eli tarkoititko tätä jne…

  Hienoa, että avaat ihan oman topicin, kun et jaksa etkä viitsi lukea muiden juttuja. Ainakin avaus tulee aina luettua. Mehän voisimme tehdä niin, ettei kukaan vastaa toisten ketjuun vaan avaa aivan oman. Näin tulisi kaikkien mielipiteet luettua.

  Siinä olen samaa meiltä, että aihe kieltämättä on melko loppuunkaluttu. Mielestäni kommentit eivät kyllä ole menneet riman ali.

  Tuosta kohteliaisuudesta ja hyvätapaisuudesta voi tietysti olla toistakin mieltä eli itse olen katsellut vierestä kun Arkkola otti oman käytöksensä johdosta lähes matsia marshallin kanssa eräässä kisassa (Suomessa). Myös Tilanderin kirjoitukset Golflehteen ovat olleet aika provosoivia ajoittain – varmasti tarkoituksellakin ja aiheet usein hyviä – niiden heijastama arvomaailma onkin sitten toinen juttu. Joka tapauksessa herroilta puuttuu sanovarastosta aivan täysin sanat ’olen pahoillani, muistin väärin’, ’tarkistan myöhemmin’ yms. Tämä ärsyttää ainakin minua virheitä enemmän. Mutta, selostuksessa on tietysti kysymys makuasioista – tämä kieltämättä on arvostellessa hyvä muistaa.

  Tyry on mielestäni vieraitaan kohtaan hyvinkin kohtelias (esim. Roope Kakon sääntömokailut talvella).

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
Vastaa aiheeseen: Tv-selostukset

Etusivu Foorumit Yleistä Tv-selostukset