7.7.–14.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista

TV-matsi Viasat vs Ruutu+

Etusivu Foorumit Yleistä TV-matsi Viasat vs Ruutu+

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #1290384 Ilmoita asiaton viesti

  En muista tilannetta jossa kaksi maksukanavaa Suomessa näyttää saman golfkisan livenä. Tilanne on ns jo päällä kun sekä Viasat/Viaplay että Ruutu+ näyttävät tänä viikonloppuna naisten US Openin. Parin viikon päästä tilanne on sama kun miehet kohtaavat US Openissa. Ruutu+ kertoo Gogolfille että selostuskielenä on joko suomi, englanti tai molemmat. Hyvin mielenkiintoista kun Viasat on saanut kovaa kritiikkiä siitä että poisti englanninkielisen alkuperäisselostuksen.Ruutu+ on myös huomattavasti halvempi kuin Viasat, varsinkin kun US Masters-tyyppinen erillismaksu on poistettu. Tervetuloa siis Ruutu+ golfmarkkinoille – olettaen että alkuperäisselostus paikan päältä on saatavilla.

  #1290454 Ilmoita asiaton viesti

  Kiitos vinkistä, siellä onkin ilmainen kokeilu tarjolla.

  #1290564 Ilmoita asiaton viesti

  Kiitos vinkistä)

  #1291184 Ilmoita asiaton viesti

  Viaplayn huomisten US Open lähetysten (practice tee, featured groups ja holes) infoteksteissä mainitaan selotuskielenä vain englanti. Saa nähdä pitääkö paikkansa.

  #1291256 Ilmoita asiaton viesti
  MOD Q8
  Moderaattori

  Viaplayn huomisten US Open lähetysten (practice tee, featured groups ja holes) infoteksteissä mainitaan selotuskielenä vain englanti. Saa nähdä pitääkö paikkansa.

  Ei näissä ”erikoislähetyksissä” varmaankaan ole suomalaisia selostamassa. Koska vaihtoehtoja selostajiksi on vain pari, niin pelkkä päälähetyksen teko vie resurssit.

  Ja nuohan saa myös näkymään USopenin sivuilta ilmaiseksi.

  #1291417 Ilmoita asiaton viesti

  Jumankekka! Tää Rauhalahan vasta mcgyveri on, sehän tietää kaikesta kaiken. Pystyykö joku kuuntelemaan sitä? Saa avautua. Toivottavasti en ole yksin, koska silloin vika on minussa. hästäg Viasat, saataisiinko valittavaksi myös englannin kielinen selostus?

  #1291491 Ilmoita asiaton viesti
  HAM

  Toisessa ketjussa jo avauduin aiheesta. Ei sumenkielistä selostusta voi kuunnella. Ammattitaidotonta selostusta. Pieni vinkki selostajille: Monet selostajat käyvät puhe-/lausuntaopetuksessa.

  #1292205 Ilmoita asiaton viesti

  Kaikki urheiluselostajat tekevät virheitä kuten myös pallopelien tuomarit.Onneksi Viasat Golfissa saa yli 200 € vuosimaksulla suomenkielisen selostuksen, koska 99 % ymmärtää paremmin äidinkieltä kuin englantia. Suomalainen selostaja huomioi myös paremmin mahdolliset suomalaiset pelaajat 1-4 kpl turnauksessa. Äidinkieli tuo kanavalle myös lisää seuraajia. Rahalla pitää saada palvelua äidinkielellä- ei pakkoruotsia eikä pakkoenglantia! Valikossa voisi toki olla vaihtoehtona englanti tai vaikka gaelin kieli perusvalittajille ja Golfin niuhottajille, joista harva osaisi itse selostaa.
  Perustuuppari viidessä maanosassa

  #1292437 Ilmoita asiaton viesti

  ”Äidinkieli tuo kanavalle myös lisää seuraajia.”
  Tämä on niin varmasti ilmaistu, että vaatii ehdottomasti lähteen.

  ”Valikossa voisi toki olla vaihtoehtona englanti tai vaikka gaelin kieli perusvalittajille ja Golfin niuhottajille, joista harva osaisi itse selostaa.”
  Asia-argumentit kun puuttuvat, niin voihan sitä lähteä tällekin linjalle. Jos vaihtoehdon vaatiminen on niuhottamista, niin sinä se vasta niuhottaja olet, kun golfaat viidessä maanosassa, etkä tyydy yhteen.
  Niin kauan, kun palvelusta asiakas jotakin maksaa, on hänellä oikeus ”niuhottaa”, jos palvelu ei toimi edes tyydyttävästi. Tässä kyseisessä tapauksessa Tyryjen selostus on ala-arvoista sekoilua, alkuperäinen asiallisen viihdyttävää.

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä TV-matsi Viasat vs Ruutu+