23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista

tv-lähetykset

Etusivu Foorumit Yleistä tv-lähetykset

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #188143 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Gofpiste.com etusivulla on torstaista lähtien teksti ’ tänään ei lähetystä.’ Joka päivä to – su tuli kuitenkin lähetykset Etelä Afrikasta Europa Tourin Dunhill championship- kilpailusta. Mistä moinen disinformaatio ja miksi missään ei kerrottu kuka k.o.kisaa selosti? Kysyin asiaa lähetyksen aikana myös tekstiviestinä, mutta en saanut vastausta. Asiallista tiedotusta toivoo hannukka mummeli

    #484394 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    EFC

    Tais olla Antti Vaalas äänessä, korjatkaa jos meni pieleen….

    #484395 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Samaa asiaa käsitteltiin ketjussa:
    Asiallista tiedotusta

    #484396 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Tervehdys!

    Ja terveisiä syvästä Afrikasta, Fancourtin golfkeskuksesta jota voisi kehua loputtomiin. Se jääköön toiseen kertaan ja eri artikkeleihin. BNW:n kansainvälinen loppukilpailu on varsinainen ’spektaakkeli’ ja jokaisen kilpailunälkäisen amatöörigolfarin taivas.

    Pahoitteluni siitä, että Golfpisteen sivuilla ei ole ollut päivitettyinä urheilukanavan golftarjontaa. Tästä palvelusta vastaa Urheilukanava, jonne laitan nootin hetmiten kohta.

    Alkaneella viikolla Etelä-Afrikan avoimista tulee lähetykset, to-pe klo 22.00, la 20.30-22.55 ja su suorana 12.55- ’ratkaisuun asti’, arviolta noin klo 16.00 jollei tule uusintaa.

    Dunhill Championshipin selosti ansiokkaan tapaansa Antti Vaalas. Katsojakilpailun kysymys nettisivuilla ei ollut ajantasalla, silti kaikki sinnekin vastanneet ovat mukana kisassa ( elsin yhteistulos -6), palkitut ma klo 23.00 sivuilla.

    Euroopan Tourin lähetysoikeuksista käydään kaiketi edelleenkin kädenvääntöä, Canal + / Viasat pohjoismaisella tasolla. Urheilukanavan tulevasta golftarjonnasta kerromme välittömästi Golfpisteessä kun se on valmiina, samoin Viasatin ja Canal plussan välisen ottelun tuloksista.

    Teemu T

    #484397 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kiitoksia Teemulle tiedosta Viasatin ja Canal +:n kamppailusta. Pikkuisen on tullut ihmeteltyä, että missähän golffin lanseeraus viipyy Plussalta. Paras olisi tietty, jos tuota ilmaiseksi näkisi, mutta siitä tosi isosta paketistakin sen 20 rahaa maksaisi, jos ET:kin kuuluu mukaan.

    Nuo UK:n ohjelmatiedoissa on kyllä ollut aivan käsittämättömän paljon virheitä kautta aikain, ei pysty ihminen ymmärtämään kuinka siinä onnistutaan. Muutaman kerran on tullut nauhalle jotain pullinkia, kun on ohjelmaoppaita, näitä sivuja tai joskus selostajaakin etukäteen uskonut.

    #484398 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Ahaa, tämä onkin GP:n uutiskanava. Aiemmin luin GB:n oikeilta uutispalstoilta, että ET:n kisat menevät Canalplussalle ensi vuoden alusta. Kiirehdin hankkimaan canalin katselukortin. Onneksi tuli jostain tarjouksesta otettua vain puolen vuoden kontrahti, joten pääseepä siitä sitten irti, jos kädenvääntö päättyy C:n tappioon.

    #484399 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kiitos kaikille viestiini vastanneille! Kun kerroitte, tunnistin minäkin Antti Vaalaksen äänen. Ja vaikka GP:n etusivu ei ollutkaan ajantasalla, onneksi HeSa: takasivu tietää…..

    Ja TT:lle mahtavaa loman jatkoa!
    Hannukka mummeli

    #484400 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Teemun selityksen mukaan Urheilukanava vastaa osasta Golfpisteen sisältöä.
    Kyllä teillä on pojat ihan oma painovapauslakinne ja julkaisulainsäädäntönne.

    #484401 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Parahin Senior!

    Tartuit kirjoittamaani seuraavasti:

    ’Teemun selityksen mukaan Urheilukanava vastaa osasta Golfpisteen sisältöä.
    Kyllä teillä on pojat ihan oma painovapauslakinne ja julkaisulainsäädäntönne!.

    Kuten varmasti hyvin ymmärrät, tarkoitin sanomallani sitä, että Urheilukanava päivittää omia ohjelmatietojaan sivuillemme. Vastuu sanan olisi tässä voinut toki korvata päivittää versiolla mutta en arvannut että joku tähän tarttuu.

    Juridisesti arvioiden olet toki oikeassa, mutta siitähän tässä ei ollut kysymys. Oleellista oli siis se, että tietoa ei vaan ollut.

    Hyvää joulunalusaikaa kaikille!

    Teemu

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
Vastaa aiheeseen: tv-lähetykset

Etusivu Foorumit Yleistä tv-lähetykset