23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Tuomas ja Toni maailmalla

Etusivu Foorumit Yleistä Tuomas ja Toni maailmalla

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Toni teki kelpo tuloksen tänään (-4), Tuomaksella sensijaan lipsuu vähän. Par 3:lla 9 huiskaisua on melkoinen tulos …. :-( Tsemppiä molemmille.

    Tonin pelissä todellakin näkyy piristymisen merkkejä. Toivottavasti ison tourin alkukankeus alkaa olla ohitse.

    Tuomasta alkaa käydä sääliksi. Hänellä ei ole ollut mitään hävittävää. Silti jokainen kilpailu isoissa ympyröissä alkaa bogisumalla. Hän on selvästi aivan väärässä paikassa.

    Ari on aloittanut niin hyvin, että arvelen hänen olevan kauden päättyessä Suomen ykköspelaaja.

    Entäpä Minni? Miehet voisivat ottaa oppia. Taas kerran tärkeään paikkaan tulos -5 ja kaksi lyöntiä kärjestä.

    Prboy kirjoitti: (5.5.2006 5:38:17)
    Tuomasta alkaa käydä sääliksi. Hänellä ei ole ollut mitään hävittävää. Silti jokainen kilpailu isoissa ympyröissä alkaa bogisumalla. Hän on selvästi aivan väärässä paikassa.

    Tuot, eiks Tuomas kummiskin niinkuin karsintojen kautta ole sanut pelioikeuden?
    Ei siis niin kovin väärässä paikassa voi olla.
    Antaa miehen kasvaa. Fyysinen puoli taitaa riittääkin, kun muita asioita loksahtelee kohdalleen niin tulokset ovat aivan toisenlaisia.

    Hyvää pelityskautta!

    EFC

    Mikä kummatossa oikeen on,juuri kun pitäis pitää asemat niin Toni tekee kasin (8). Ei Tuomas teki ysin (9), mikä ihme meissä suomalaisissa golfareissa on vikana??

    En olekaan jaksanut vähään aikaan kommentoida näiden herrojen edesottamuksia, mutta nyt täytyy taas tehdä se. Viimeisissä kisoissa näillä pelureilla ei ole ollut mitään asiaa viikonlopun kierroksille.

    Ilonen kertoi tämänpäivän urheilukanavan golflähetyksessä vastaukseksi kysymykseen, kenen arvelee lyövän itsensä läpi tänä vuonna, nimet Tuovinen ja Karjalainen. Perusteluna oli jotain ko. henkilöiden hyvästä pallonlyömisestä tms. Jos pallonlyöminen on hyvällä tasolla, niin missä kehon osassa vika sitten mahtaa piillä. En viitsi taas vastata, paikka on niin ilmeinen. Tänäänkin olisi TK:lla riittänyt helpolla kentällä yksi yli tulos cut’in tekemiseen, mutta sisääntuloon tärväytyi 41 lyöntiä. Surullista, mutta niin normaalia. Jossakin aikaisemmassa jutussa kerrottiin Tuovisen kertoneen tavoitteekseen pärjätä ainakin driving distance-osiossa, että sillä tavalla. Tavoitteita pitää ihmisellä olla.

    Tämänhetken paras suomalainen miespelaaja Savolainenkaan ei pärjää edes kaikille nuoremman( 16 v.) ikäluokan tyttöpelaajille, muista miespelaajista puhumattakaan.

    Kuvaavaa on, että mentaalivalmennusta ei ole esim. tämä Ilonen katsonut omalla kohdallaan tarpeelliseksi.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
Vastaa aiheeseen: Tuomas ja Toni maailmalla

Etusivu Foorumit Yleistä Tuomas ja Toni maailmalla