28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][2]
KilpailuaSuomalaista

Tunnetuin pelikaverisi?

Etusivu Foorumit Yleistä Tunnetuin pelikaverisi?

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 97)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Hei vaan kaikille! Kuka on tunnetuin ihminen, jonka kanssa olet päässyt/joutunut samaan ryhmään golfurasi aikana? Joko golfarina tai muilla elämän saroilla kunnostautunut peluri. Menikö pasmat sekaisin vai sujuiko peli normaaliin tapaan? Itse pääsin jokunen vuosi sitten junnukisoissa pelaamaan Minni Blomqvistin kanssa, ja ei voinut jo silloinkaan muuta kuin ihmetellä tytön taitoja. Oli muuten erittäin samanoloinen kuin nykyäänkin haastatteluissa yms, eli ilmeisesti jalat on pysyneet hyvin maan pinnalla menestyksestä huolimatta. Toinen on Suomen mestari Kaisa Ruuttila. Entäpä teillä muilla? Ja ainiin, turpiinhan siltä Minniltä tuli reikäpelissä niin että nasahti.

  Nimetön

  Kreikan entinen presidentti.

  Nimetön

  Roope kakon faija. Eli ei itsessään ehkä kuuluisa mut kuitenkin!

  Eino Grön, käytti varsin värikästä kieltä epäonnistuneiden puttien jälkeen.

  Veikko Torkkeli.

  Oulun jäähallin hallipäällikkö (tjsp), ja jäähalleista on hänellä vähäsen muitakin näyttöjä.

  Ei mennyt peli tavallista enempää sekaisin. Mukavaa seuraa oli hän. Erittäin mukavaa.

  Urheilupuolelta: Anssi Kukkonen ja Jari Puikkonen. Molemmat ’melko’ puheliaita, eli juttua riitti. Mukaavaa peliseuraa.

  Nimetön

  Viivi Avellan.

  Ihan normaalisti sujui, miksipä ei olisi sujunut hyvässä peliseurassa.

  Nimetön

  Mitä, ei mennyt peli sekaisin, vaikka itse hallipäällikkö oli seurana???

  No joo, taitaapi olla entinen Kärppien (hoki) ja OLS:n (jääpallo) peluri.

  Siis missä?????!!!!!

  Suomen -> Puolan suurlähettiläs, lyhyt lyöntinen(omasta mielestään) hcp~11, varmaa konemaista peliä + Kerran Skotlannissa Kingsbarns kentän talousjohtajan kanssa Dalmallyn 9 reikäisellä.

  Oliks noi nyt sitten tunnettuja?

  Nykyinen pelaava pro Mikko Korhonen, varusmiesten sm-kisoissa muutama vuosi sitten. Toimin merkkarina ja ensimmäistä kertaa katsoin vierestä bruttotuloksen alle 70 ja 9 reikää alle 30.

  Toinen on Sotkan mainoksista tuttu Jere Alenius, junioreiden alue-tourilla 10 vuotta sitten.

  Pia Koivuranta n. kolme – neljä vuotta sitten Talin kisoissa.

  Pitemmälle se löi kuin minä, punaisilta tosin.

  Eipä mennyt pasmat sekaisin, kovasti yritin oppia ottaa.

  heh…

  Ilkka Kanerva 😉

  Jenkkifutari, joka löytyy myös Hall-of-Famesta

  Pelikavereina on ollut Suomen parhaimpia pelimiehiä: Kalle Väinölä, Pasi Purhonen, Mikko Korhonen, Keijo Jaakola jne. Osan kanssa olen pelannut kun ovat olleet junnuja. Mukava on ollut seurata heidän kehitystään.

  Kaikki tosi mukavia pelikavereita,vaikkei aina peli silloin kulkenutkaan.

  Julkimoista vois mainita Kojon ja ’Simo Vaatehuoneelta’. Muutama muukin on lisäksi.

  Menee hieman OT, mutta työkaverille tarjoutui mahdollisuus pelata tennistä Frederikiä vastaan Teneriffalla. Jätti kyllä tarjouksen käyttämättä … 🙂

  Tietääkö joku pelaako Reetu golfia? Itse olisin halunnut pelata Speden kanssa.

  Lohjan FGT:n voittanut eero kangasniemi,pelannut hnen kanssaan sekä futista että golfia,samassa tiimissä ja vastaan.

  norjan yh-maajoukkueen valmennusportaan kanssa oli kiva väitellä norskien epon käytöstä.

  lyö hyvin niin peli kulkee…

  Ei nyt varsinaisesti pelikaveri, mutta kerran pullasin draivin melkein Martti Ahtisaaren golf cartiin 🙂

  Ei oo oikeen nimimiehia sattunut flaitteihin. Jokusia ’maailmanluokan urheilijoita’ on ollut, niin kun norjalaisia maajoukkuejaapalloilijoita, yks jenkkilainen ex-maajoukkuelentopalloilija ja sitte on kaikenmaailman biljonaaria ollut, mutta nimia en muista. Noita sikarikkaita tapaa kun pelaa viikolla paivasaikaan hyvilla klubeilla.

  Toissa viikolla tapahtui tosin hellyyttava juttu kun pelattiin kaverin kanssa tuolla rannikolla ja ohitimme sitten yhden jo ikaantyneen naiskaksikon seiskatiilla. Vedin draivin siististi draw:lla pitkalle ja naiset oli: Ooooh, wow! Should we know you? Are you someone from the Tour?

  Kylla nauratti!

  Tan kaverin vakigolf-partneri on muuten Steve Yzerman, jolta tulee/tuli hyvaa updeittia NHL lakosta aina valilla. Kertoi mm tuon sopimusjutunkin (mika tuli ulos viime viikolla) jo toissa viikolla.

  tmv

  Steve Yzerman – now we’re talking business! (Mainittakoon tässä yhteydessä että ko. seura on lempijoukkueeni NHL:ssä – ja Yzermanhan on ikäänkuin Red Wingsien ikoni jo). Hommaahan mulle välittömästi jazzerin nimmari sieltä! =) =) =)

  Jaa aiheeseen jotain… noh. Henkilökohtaisesti ei kokemuksia ole julkkisten kanssa pelaamisesta. Vierekkäin rangella on tullut lyötyä Sarfvikissa Spede Pasasen kanssa. Rupesi muuten avopuolisoa pallokoneella katselemaan hippasen ’siihen malliin’… :o) Noh. Spedellä oli oma nuori tyttö mukana.

  Samoin Teukka Salama elikkäs Selänteen Teemu on useampaankin otteeseen bongattu Peuramaan rangella. Se nyt tosin ei ole mikään ihme, siellähän tuo aika usein Suomessa kesäaikaan ollessa käy.

  Nimetön

  En kyseenalaista sitä ettetkö olisi pelannut Steve Yzermanin kanssa, enkä myöskään sitä että hän saattaisi tietää ’ekana’ noista työsulkua koskevista asioista. Mutta sen tiedän ettei yzermankaan tiedä viikkoa ennen neuvottelua neuvottelun tulosta. NHLPA ja NHL itse julkistavat tiedon ’heti’ kokouksen jälkeen medialle, juuri siksi koska he jos jotkut sitä ilmaista PR arvoa nyt jos koskaan tarvitsevat. Toki on siis mahdollista että yzerman tietää samana päivänä asiasta ja lehdet huomenna. Joten se siitä viikon ’etukäteis’tiedosta. Toki hän voi tietää mitä NHLPA tarjoaa ja mistä tullaan neuvottelemaan, mutta neuvottelun lopputuloksesta ei edes lemiux tiedä.

  IHte melko läheltä hokia pyörivänä väitän että nhl sellaisenaan kun se oli on historiaa…

  Nyt päästiin pitkälle ohi aiheen. Joten vastataan aiheeseen että maajoukkuegolfarin kanssa tullut kierrettyä. Myöskin sm-liigan erään osa-alueen johtajan kanssa on tullut pelattua. Ja parin viikon päästä uudestaan..

  Yzermanilla pojot himaan – ja kirkkaasti. Niin kauan kuin Kanadassa pelataan kiekkoa asiat ovat tolallaan.

  Kaveri bongasi Kuubassa päivän kolmatta rundia pelanneen KUNINKAAN eli Diego Armando Maradonan ja ilahdutti meitä vielä kuvalla, jossa hän on kaapannut kaikkien aikojen jalkapalloilijan kainaloonsa.

  Eikös se Viivi joskus valitellu, että kun hän pelaa golffia vieraiden miesten kanssa, ni ne miehet aina tuppaa tekemään liiaksi tuttavuutta ja kuvittelee, että juuri he olisivat se ainoa oikea Viiville… 😉

  Nimetön

  No voihan se olla, että jotkut Viivin kanssa pelanneet ovat tunkeilleet.

  Itse en kuitenkaan tällaista kehdannut tehdä kun on tuota ikäeroakin sen verran, ettei Viivi voisi minulle ainakaan olla ’se oikea’. Tiedä sitten toisinpäin 😀

  Korjaan nyt sen verran, kun ette ihan tajunneet tekstistani, etta mina en ole pelannut Yzermanin kanssa, vaan hyva ystavani, joka asuu Torontossa. Han pelaa myos naapurinsa Doug Gilmoren ym jannujen (mm Mats Sundin) kanssa.

  Siita en myoskaan osaa sanoa, mita Steve tietaa ja mita ei, mutta joka kerta tolta kaverilta on tullut faktaa jo ennen niiden julkasemista mediassa. Niin myos nyt. Itse en edes tiennyt, etta kokous oli viime viikolla, kun kuulin tan jutun jo toissa viikolla.

  Hommia myos ’vahan’ nahneena, tiedan, etta noita juttuja hoidetaan helevetisti myos ’ovien takana’ ja ’kaytavilla’, ei suinkaan kaikkia noissa kokouksissa. En siis epaile Steven ’ennen aikaisia’ tietoja enka myoskaan kaverini rehellisyytta.

  Mutta siina olet iikka oikeessa, etta NHL on kuollut sellaisena kun me se tiedettiin. Tulevaisuudessa NHL on hyvinkin toisenlainen sirkus.

  90-luvun puolivälissä pääsin muutaman kerran sponsorin vieraana pelaamaan HIFK-golfissa.

  Pelikavereina mm. Sakke Lindfors, Simo Saarinen, Chrisu Ruuttu ja palkintojen jaossa tietysi koko liuta muita HIFK- ja yhteistyökumppanijulkimoita.

  Niin ja yhtenä vuotena jopa pokkasin palkinnon ylemmän tasoitusryhmän pb-kisassa.

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 97)
Vastaa aiheeseen: Tunnetuin pelikaverisi?

Etusivu Foorumit Yleistä Tunnetuin pelikaverisi?