Aihe: Tunisia - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista

Tunisia

Etusivu Foorumit Matkailu Tunisia

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #632568 Ilmoita asiaton viesti

  Suomen talven katkaisijana toimii perheellämme Tunisia Maaliskuun alussa 4-10.3 Sousse. Kokemuksia kentistä El Kantaoui (2 kenttää; Panorama ja Sea Course) ja Flamingo, jotka sijaiysevat soussea lähinnä (tietääkseni) .Oliko kenttien kunnolla ratkaisevasti eroa. Mitä taksi maksaa (4 thb?).Hotelliksi valiintui Le Marabout. Löytyykö kentiltä rangea, antaako kentät poikkeuksellisia hintoja kun lähtijöitä 4 kpl ja pelipäiviä 7. Kauanko taksimatka kestää?

  #639234 Ilmoita asiaton viesti

  Olen pelannut El Kantaoui:n kentillä 9 kierrosta. Panorama on kauniimpi. Molemmat ovat hyväkuntoisia kenttiä. Pallokauppiaita on häiriöksi saakka. Klubilla hinnat ovat ’apteekkihintoja’ ja ajantasaiset hinnat näet klubin weppisivuilta. Niiden mukaan toimitaan. Harjoitteluolosuhteet ovat hyvät. n 10 km matka maksoi taksissa 3… 4 paikallista rahaa (pari euroa), hinta riippuu ajankohdasta.. Taksiin ei saa rahaa uppoamaan. Taksit ajavat reilua ylinopeutta, ei siellä tarvitse pitkään autossa istua.
  Tuohon aikaan Sousse on hyvä golfkohde, eipä siellä ole juuri muutakaan järkevää tekemistä. Uimavesikin on melko viileää ja rannalla voi olla klo 10 ja 15 välillä. Älä jätä naisia yksin mihinkään(pl hotellin alue), sellainen on tapa Tunisiassa. Viisainta on uskoa se asia, eikä ryhtyä uhmaamaan paikallisia tapoja.
  Hyvää matkaa.

  #639235 Ilmoita asiaton viesti

  Marraskuussa 2005 ja nyt 2006 El Kantaoui yht n. 12 kierrosta.

  Viime vuoteen nähden banaanikauppiaat olivat kadonneet kentältä lähes kokonaan ja korvattu kiertelevällä baariautolla. Hyvät ja huonot puolensa: ei voi ostaa limpparia kesken kierroksen ’varmasta paikasta’, toisaalta pelinopeuden voisi toivoa säilyvän täydellä kentällä paremmin kun turistirouvat eivät parkkeeraa tauolle ja unohda olevansa pelaamassa golffia.

  Pallokauppiaita paljon vähemmän kuin vuosi sitten, eli ei ihan joka puskan takana. Viime vuonna kauppiaita oli oikeasti PALJON, ihan joka ikisen väylän reunalla joku hoki ’balls mister’. Oliko swingini niin surkean näköinen, että tuo varmaan tarvitsee palloja, en tiedä.

  Tänä syksynä kentän hoitohenkilökunta myyskenteli palloja melkein aina kun kohdalle sattui mutta vähän kuin salaa, olisikohan asiaan puututtu?

  Yleisilme siistimpi kuin vuosi sitten, Panoraman istutukset ei enää ihan tunkion näköiset.

  Greenit ok, mutta greeniheinän pituus ja siten nopeus vaihteli tosi paljon. Ei taida käsin työnnettävällä leikkurilla yksi mies ennättää leikata kun toisessa päässä kenttää jo greeni rehottaa.

  Väyläleikkurin terät tylsät, ainakin jälki melko huonoa viisisenttisine ohuine pystyhaituvineen. Tämä on vain esteettinen huomio, ei vaikuta pelattavuuteen yhtään.

  Kokonaisuus: iso JEES, hinta-laatu on vähintäänkin kohdallaan.

  Muista Tunisian kentistä ei ole valitettavasti (vielä) kokemusta.

  #639236 Ilmoita asiaton viesti

  Aiemmissa viesteissä viitattuja pallokauppiaita El Kantaouin kentillä tosiaan vilisee, vaikka caddie masterin toimistossa pallojen ostaminen kaupistelijoilta on ehdottomasti kielletty. Itselläni sattui tilanne, jossa Panorama -kenttää yksin kiertäessäni löin avaukseni dog leg –reiällä mielestäni keskelle väylää. Jäin avaukseni jälkeen hetkeksi hengähtämään ja ihailemaan maisemia ennen pallolle rientämistä. Oletetulle alastulopaikalle saapuessani en kuitenkaan löytänyt palloani. Pian kuitenkin puskasta ilmestyikin pallokauppias, jonka pallovalikoimassa oli juuri aiemmin lyömäni pallo.

  Toinen muistorikas tapahtuma sattui El Kantaouin Sea Coursen alkureillä (väylä nro 3 tai 4), pitkällä välittömästi ohi kulkevaan tiehen rajautuvalla par 3:lla, jossa avaukseni karkasi vasemmalle suoraan tiellä kulkevaa autoa kohti. Hetken aikaa ehdin jo huolestua, että mitä h***ettiä tästä vielä seuraa, mutta sitten muistin vanhan mentorini ohjeen: ”ota vahvempi oikean käden grippi.” Tämä auttoi, eivätkä avaukseni enää karkailleet vasemmalle.

  #639237 Ilmoita asiaton viesti

  Olisko kellään lisää informaatiota El Kantaouin kentistä? kumman kernit paremmassa kunnossa? tai muuta tietoa kentistä? Millaisessa kunnossa huhtikuun alussa?

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Matkailu Tunisia