23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Tunisia

Etusivu Foorumit Matkailu Tunisia

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #1299340 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Joulun jälkeen tarkoitus lähteä Tunisiaan pelailemaan, kenttänä El Kantaoui. Mitä kokemuksia sieltä viime aikoina?

    #1301143 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Viime yönä palanneena takaisin moisesta paikasta

    Molemmat kentätä ihan OK kuntoisia. Väylillä hyvät vihreät maalit ja viheriöt hienossa kunnossa mutta aikas pehmeet.

    Nyt vihdoin on löytynny se JPS:N kaipaama ”kaalimaa” Vuoden aikana käynny ”tutustumassa muutamaan golfkohteeseen. Bulgaria, Turkistania sekä Tunisia ja ei ole vaikeeta päättää minne mennä jos maksulliselle reissulle lähtee..

    Hotelli ihan ok, ja siisti sekä palvelu ihan normitasoa ns 4-5:n tähden majatalolle. Taksit koittaa kusettaa ihan normisti rahojen takaisin annossa ja liikenne tuntuu sellaiselle että kaikki on saaaneet ajo-oikeudensa samassa kamelinajokoulussa.

    Talossa oli niitä tähtiä jokaisessa ovessa ja akkunassa, muttei riittänny juurikaan muualle.

    Huonona puolena Iberostarissa veskeissä on ”kivilattiat” ja ottaa perkeleesti polviin jos joutuu polvillaan tyhjentämään oksut ylälautta.. muistaa laittaa pyyhe laattialle, ettei tarvi kotona selitellä rupisia polvia.

    ps pikkuvinkkinä. jos pallo eksyy (oma tai kaverin) paikalliseen pusikkoon, niin antaa sen olla siellä. Paikalliset varoitteli että käden selkämyksessä on yksi tai kaksi reikää nopemmin kun saat sen pallon sieltä pois. Bulgarialainen droppi yhdellä rankulla puskan viereeen ja peli jatkuu ilman kärmeen tai korpionin iskua.. (Ihan oikeesti olkaa varovaisia…. senlisäksi ottaaa mukaan rohtoja joilla sapuskat pysyy sisällä paremmin kun Rapalan kolmihaaraiset. Meidän ryhmässä 110% sai kunnon mahataudin.. paikallinen kädäri hommasi porukoille kunnon lääkitystä jolla homma hoitui..

    #1301144 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    paikallista saunaa mainostettiin Suomalaisena saunana ja kertoivat sen olleen Harvian tekemä. No ongelmana kuulemma oli että joku asiakas oli menny heittämään vettä kiukaalle ja se meni särki…

    Vastaanoton mukaan se sauna oli muuttunnu viikolla meksikolaiseksi/Venäläiseksi saunaksi. kun kysyn mikä siinä on erikoista – no se ei toimi ja lämpöä oli torstaina 44 eikä hirmeesti innostannu saunomaan..

    paikallinen SPAN liotusaltaassa oli mukaavan lämpöistä (28,2) vettä jossa oli kiva lillutella pelin jälkeen ennen ”saunomista”

    #1301234 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Hyvä kuulla, että ainakin kentät ovat ok.
    Hyviä vinkkejä muutenkin. Mitähän ihmerohtoja sinne pitää ottaa mukaan, että pakki ei mene sekaisin!? Tähän asti olen selvinnyt ilman vatsaoireita kaikilla reissuillani, saa nähdä, toivottavasti tästäkin.
    Paras olla sitten myös lyömättä niihin puskiin. Takseja saa nyt varoa joka paikassa, jopa Saksassa. Viime viikolla Düsseldorfissa takseista ei meinannut millään löytyä korttikonetta, mutta löytyihän se aina, kun vaan jaksoi pitää pintansa ja vaatia sitä.

    #1301279 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kannattaa konsultoida paikallisen apteekin henk kuntaa, minulle ainaskin laittoivat paketin mukaan jolla selvisin itse ja osa kavereietskin kohtuullisesti reissun, Nyt reisun jälkjeen kyllä tuloo oikein kunnolla

    #1301368 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    GolfReseptin reissulla Hammametiin ja Citrus Golfiin ei ollut ruoansulatuksen kanssa mitään ongelmia kenelläkään.
    Kentät ja hotelli myös hyvää tasoa!

    #1301622 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Single Malt
    GolfReseptin reissulla Hammametiin ja Citrus Golfiin ei ollut ruoansulatuksen kanssa mitään ongelmia kenelläkään.
    Kentät ja hotelli myös hyvää tasoa!

    Me oltiin ilmeisesti väärän matkanjärjästäjän reissulla.. Olisko myös osasyynä matkanjohtaja joka ei ollu pda-roo

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
Vastaa aiheeseen: Tunisia

Etusivu Foorumit Matkailu Tunisia