23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista

tuleeko kaikista

Etusivu Foorumit Yleistä tuleeko kaikista

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Tuleeko kovasti harjoittelemalla ja/tai opissa käymällä kenestä vaan golfari vaikka kuin ois tumpelo mailan ja pallon kanssa. mille tasolle voi nousta pääseekö alle 36 tasoitukseen.

    Ei tule. Valitan.
    99,99% kyllä pääsis alle 36 tasoituksen, jos vähän satsais treeniin ja oppimiseen.

    No voi hyvänen aika. Kyse on lähtötasosta.

    Pihkura kun puuttuu se edit, mutta:

    kebax kirjoitti: (24.1.2012 14:08:55)
    No voi hyvänen aika. Kyse on lähtötasosta.

    Näin ne vaan ajatusket vuosien aikana muuttuu eli olen tätä joskus kysellyt otsikon kysymystä itsekin.

    Ja edelleen kaipaa edittiä. Vuosien aikana on paljastunut sellainen seikka että kaikista tulee. Eri aisa on taas mitä tulee.

    J_M

    Mites se Hogan sanoi suunnilleen että about 80 lyönnin kierrostuloksilla alkaa peli muistuttaa oikeata golffia, eli pelaaja voi ajatella olevansa ’oikea’ golffari.

    Ja jottei tuosta masentuisi, kyseinen mestari sanoi myös, että normaalifysikalla ja ominaisuuksilla varustettu siihen kyllä pääsee.. Vaatii tosin aikaa ja haluja treenata. Mutta ei tarvitse olla superhuman että pääsee single hcp:hen.

    Jos tähtää matalalle, päätyy todennäköisesti vielä matalammalle.. Realistiset tavoitteet vain hcp:n kehitykselle joka vuosi, ja pitkän tähtäimen tavoite riittävän alas. Sitten vaan kuokkimaan, systemaattista harjoittelua pelin joka osa-alueelle unohtamatta fysiikkaa & menttaalipuolta ja prolta tsekki aina välillä.

    Golfareita
    Nämäkin herrat on pelaa alle 36 tasurilla. Jos joku estää oppimisen, niin todennäköisesti se on oma asenne.

    Useimmista tulee,. mutta harvemmista heti – yleensä siinä menee ainakin pari vuotta, joten kärsivällisyyttä ja intoa harjoitteluun!

    nickel kirjoitti: (24.1.2012 15:40:33)
    Golfareita
    Nämäkin herrat on pelaa alle 36 tasurilla. Jos joku estää oppimisen, niin todennäköisesti se on oma asenne.

    Huimia herroja! Respect!!!

    Muistaakseni olen kuullut muutaman pron sanovan, että pelkästään korjaamalla virheitä pois swingistä, jokainen pääsee HCP 5 tasolle. Sitä parempaan tasoon tarvitaankin sitten harjottelua, paneutumista ja mahdollisesti lahjakkuutta. Näyttää pätevän ainakin omalla kohdallani kehityskäyrää seuratessa (joskin tuskastuttavan hitaasti).

    Southpaw kirjoitti: (25.1.2012 10:17:43)
    Muistaakseni olen kuullut muutaman pron sanovan, että pelkästään korjaamalla virheitä pois swingistä, jokainen pääsee HCP 5 tasolle. Sitä parempaan tasoon tarvitaankin sitten harjottelua, paneutumista ja mahdollisesti lahjakkuutta. .

    Siihen se mullakin jäi, kun ei ole lahjakkuutta… tai sitten jotain lahjoja ilmenee vielä joskus. Siihen luotan ja uneksin… ei kovin realistista mutta antaa lohtua.

    Jostain olen lukenut tai kuullut, että 75 % golfareista ei koskaan alita 90 lyönnin tulosta. Kyllä he silti voivat pitää itseään golfareina. Tasoituksen pudotus alle 36:n on vähintään yhtä helppoa kuin polkypyörällä ajamaan oppiminen. Kyllähän siinäkin taisi aikaa mennä ja pari kuhmuakin tulla 🙂

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)
Vastaa aiheeseen: tuleeko kaikista

Etusivu Foorumit Yleistä tuleeko kaikista