16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Tukholman ympäristön kentät??

Etusivu Foorumit Yleistä Tukholman ympäristön kentät??

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Olemme lähdössä muutamaksi päiväksi pelaamaan Sveamamman puolelle. Olisinkin onnellinen, jos joku kuka on enemmän pelannut Tukholman seudulla, voisi hieman antaa vinkkiä, mihin kannattaisi suunnata. Ei tarvitse olla mikään championchip-kenttä, vaan klubipelaajalle kohtuuhintainen ja -kuntoinen kenttä n. 100 km säteellä Stokista. Netistä kun näitä haki, niin kenttiä on niin julmetusti ja niiden perusteella ei pelkästään viitsisi ruveta valitsemaan…

    noin 70 km päässä Mariefredissä on kaksikin kenttää… seutu on muutenkin järjettömän kaunista! Itse en ole pelannut kummallakaan kentällä mutta kovin suosittuja taitavat olla.
    Toinen taisi olla Grispholm golfklubben ja toinen noin 8 km päässä siitä oliskohan Stallarholmen golfklubben. Jokatapauksessa ovat hyvin lähellä toisiaan ja Mariefred on todella kaunis paikka.
    Tässä on linkki kunnan kotisivuille:
    http://www.imariefred.com/default.asp

    miksi et lähtisi pelaamaan summamutikassa? valitset vaikka netistä
    – vanhimman ja uusimman,
    – halvimman ja kalleimman,
    – pisimmän ja lyhimmän,
    – jonkun 9-reiän kentän ja jonkun, jolla on 27 reikää tai 36,
    – sellaiset, joiden nimet kuulostavat mukavimmilta
    – ne, jotka ovat lähimpänä hotellia

    Miksi ulkomaille (edes Ruotsiin) pitäisi lähteä
    pelaamaan varman päälle -kenttiä, jotka on toistensa kopioita? Lihapullia ja perunamuussia saa kotonakin.

    N. parikymmentä kilometriä (voi olla vähän enemmänkin) Stokiksesta löytyy kenttä nimeltä Skytteholm, joka oli kesäkuun alussa muutama vuosi sitten pelatessani erittäin hyvässä kunnossa.

    Kentällä on hieman ’links-fiilistä’, koska väylät menevät pitkien ruohikoitten välissä. Mukava kenttä kaikentasoisille!

    Viihtyisä paikka noin muutenkin!

    Lue lisää: Skytteholm

    Tukholman kentät ovat niin täynnä, etteivät edes omat jäsenet pääse ilman rajoituksia kaikille kentille. No, eipä hätää, Svensk Golf -lehti (vastaa Suomen Golflehteä) valitsi pari vuotta sitten Västeråsin Ruotsin toiseksi parhaaksi golfkaupungiksi (107 km Tukholmasta). Pelaamisen arvoisia kenttiä siellä ovat esimerkiksi Frösåker, Orresta ja Ängsö. Frösåker (www.fgcc.se) on ihan must. Sitä pidetään yhtenä Ruotsin parhaista kentistä. Siitä on myös puhuttu lähivuosien Scandinavian Masters -kenttänä. Erittäin kohtuullinen green fee, koska kenttä sijaitsee hieman syrjässä. Upea kenttä ja hieno miljöö.

    Ruotsissa on tarjolla hotelleissa edullisia majoitus- ja green fee -paketteja, jolloin hotelli hoitaa mielellään myös tiiausajan varaamisen. Joka kerran, kun olen niitä käyttänyt, homma on toiminut hienosti. Katso myös http://www.malargolf.nu

    Kiitoksia kaikille vihjeistä!

    Saas nähdä, mihin sitä eksytään, mutta ainakin joitain noita Västeråsin kenttiä taitaa tulla koluttua, kun majapaikasta taitaa olla sinne pari-kolmisenkymmentä kilometriä.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
Vastaa aiheeseen: Tukholman ympäristön kentät??

Etusivu Foorumit Yleistä Tukholman ympäristön kentät??